promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 14: A Vízöntőnek nagyon kell figyelnie az egészségére, különben bajok lesznek, míg a Skorpió egy kihívással találhatja szemben magát
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kosnak jót tenne, ha nem otthon lustálkodni, hanem kimozdulna a mai napon, de a Nyilasnak is rá kellene vennie a környezetét egy kis változatosságra. Jó vagy rossz fordulat vár rád a hét utolsó napján? Lássuk, hogy mit jósol most számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Jobban tennéd, ha ma kimozdulnál a négy fal közül, és nem lustulnál be otthon. Olyan emberekkel találkozhatsz, akik sokkal másabbak, mint akikkel tartani szoktad a kapcsolatot. Új világokat mutathatnak neked, amire szükséged is lenne. Vágysz az érdekességekre, és az élményekre. Kiszabadulhatsz végre a hétköznapok megszokott mókuskerekéből.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet akadt egy kis konfliktus a családon belül, de kezd helyrejönni minden körülötted. A legjobban akkor töltődhetsz fel, ha otthon tudsz szöszmötölni kicsit. Biztos van olyan dolog, amit szívesen megújítanál, átrendeznél. Ne akarj persze mindent a saját szájízed szerint alakítani, engedj másoknak is beleszólást.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Hála égnek remekül tudod kezelni a stresszt, így tényleg felszabadulhatsz a hét utolsó napján. Találd meg a megfelelő utat a lelki békédhez, és legyél kiegyensúlyozott. Nagyon kerülnöd kell a negatív embereket, szóval ne hagyd, hogy hatással legyenek rád. Most talán jobb, ha elkerülöd a zajos programokat és otthon töltődsz fel.

Rák (június 22. - július 22.)

Buzog benned az alkotási vágy, és meg is van ehhez minden energiád. A lényeg, hogy ne legyél befordulva. Kedvező időszak lehet ez bármilyen kreatív tevékenységhez, de azért előtte szabadulj ki picit a hétköznapok sivárságából. Ma mindenképpen szentelj időt valamelyik hobbidnak, mert ez tud a legjobban feltölteni a jövő hétre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Igazán nyitott vagy a szerelemre. Ha kapcsolatban vagy, és esetleg problémátok van, akkor meg tudod beszélni a pároddal. Jobb is, ha megteszed, mert olyan időszakod van, amiben pozitívan tudsz te is változni. Szingliként nyugodtan keresd a lehetőségeket, mert szerencsés időszak mutatkozik ebben. Akár az igazit is megtalálhatod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Eléggé megviselt a pörgés, amit érzel is magadon. A hét is jelentősen lemerített, így az a legjobb, ha ezt a napod sem aktív pihenéssel töltöd. Ha úgy van kedved, akkor még délbe se kellj ki az ágyból. Néha mindenki tarthat egy ilyen napot, te sem vagy kivétel. Amúgy is egy szép napra számíthatsz, ha a családod körében töltöd.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mindenki picit feszültebb a környezetedben, ami elég sok vitához vezethet. Igyekezz lehűteni a kedélyeket. Megvannak erre a profi módszereid, csak elő kell merészkedned a csigaházadból. Ha a humorérzéked nem hagy el, akkor máris nyeregben érezheted magadat. Igyekezz megtalálni a nyugalmat az otthonodban.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Tartalékold az energiáidat, mert lehet még szükséged lesz rájuk. Váratlan probléma gördülhet eléd, de ez valószínűleg nem lesz eget rengető. Egy kis környezetváltozás feldobhatja a hangulatodat. Gondold végig, hogy hova mozdulnál ki a legszívesebben. Kivételesen nem szabad magadban tartanod az érzéseidet – bármi is bánt, mondd ki nyugodtan.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A munka már eléggé az agyadra mehetett a héten. Ha több felé próbálsz szakadni, és mindenkinek megfelelni, akkor az nagyon fel fog őrölni. Talán érzed is magadon, hogy türelmetlenebb vagy a kelleténél. Szükséged lenne egy kis változatosságra. Vedd rá a környezetedet, hogy legalább ezt a napot másképpen töltsétek, mint szoktátok.

Bak (december 22. - január 20.)

Szívesen kiszakadnál a hétköznapokból, de elég nehezen megy. A rutin tevékenységek uralkodnak, és őrlik fel minden idődet. Ettől függetlenül ha ezeken túl vagy, akkor csinálhatsz valami szokatlant. Ez nagyon is fel tudna dobni. Legyél merész az ötletek terén. Töltődj is fel, mert a jövő héten új kihívások várnak rád.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nehezebben tudod megtalálni az emberekkel a közös hangot a mai napon. Figyelj oda, hogy ebből nehogy feszültség legyen. Ha nagyon muszáj, akkor köss kompromisszumokat, és ne csak arra figyelj, ami neked jó. Bizony, most előtérbe kerülhet az önző oldalad. Jobban kellene figyelned az egészségedre, szóval igyekezz pihenni is.

Halak (február 20. - március 20.)

Anyagilag eléggé lemerítheted a tartalékaidat. Ha nincs más lehetőség, akkor bizony bele kell törődnöd, és spórolásba kezdeni ott, ahol tudsz. Ebben az esetben nem is zavar annyira, ha éppen otthon be kell gubózni, mert legalább nem költesz feleslegesen. Bármi is üti fel a fejét, tartanod kell magadat a terveidhez.nap

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás