promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szerencse üldözőbe vett egy férfit, és nem akarta elengedni – véletlenek sorozata révén nyert közel félmilliárdot az illető
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A lottónyertesnek mindig a kezére játszott valami, így végül gyökeresen megváltozott a sorsa.

A lottónyertesek zöme átlagos, hétköznapi személy, aki szinte fel sincs készülve arra, hogy egyszer az ölébe hullik valami nagy nyeremény. Így járt a skót Robert Cameron is (vezérképünkön), aki elsőre észre sem vette, milyen óriási szerencse érte.

Az 53 éves édesapa nemcsak a főjátékot akarta megjátszani, hanem a Jokert is, ám arról időközben elfeledkezett. A szelvényével végül 3,70 fontot nyert, vagyis egy kicsit bukott rajta, viszont a kevéske pénz eszébe idézte édesanyja szavait, aki szerint egy nyeremény újabb nyereményhez vezet.

Másnap tehát újra venni akart egy lottót, Joker-játékkal együtt, ám a sürgős teendői közepette elfeledkezett róla, és már csak akkor jutott eszébe, amikor hazaért. Óriási szerencséjére azonban a legkisebb fia rátelefonált, hogy haza kellene őt vinnie, és ekkor Robert mégis meg tudta venni a szelvényt, és megjátszotta a Jokert is.

Másnap aztán nagyon megörült, hiszen a Joker-szelvényre pillantva úgy látta, hogy nyert 1000 fontot. Ez mindössze 465 ezer forint, nincs benne semmi különös, ettől még nem fordul ki a sarkából a világ.

De aztán jobban megnézte a papírdarabkát, és akkor vette csak észre, hogy az egészet rosszul értelmezte, és valójában nem 1000, hanem kereken 1 millió fontot nyert. A 465 millió forint pedig rögtön megváltoztatta az életét.

Miután ölébe pottyant a kisebbfajta vagyon, azonnal elkezdett tervezgetni. Egyelőre nem gondolkozik az állása feladásán, viszont biztosan vesz egy új házat és egy Range Rovert, valamint elviszi a családját vakációzni.

Mint kiderült, tényleg óriási szerencséje volt, hiszen a nemzeti lottón már a kezdetek kezdete óta játszott, de már legalább egy éve lemondott róla, amikor most legutóbb megvette és kitöltötte a nyertes szelvényt. Szokásától eltérően ugyanis 4 font készpénz lapult a zsebében, és arra gondolt, hogy ha már így alakult, próbára teszi a szerencséjét.

„Felhívtam a lottót, ahol egy kedves hölggyel beszéltem. Várnom kellett egy percet, hogy mindent leellenőrizzen, és azt hiszem, az volt életem leghosszabb perce”

– nyilatkozta a nyertes. Először a kisebbik fiának újságolta el a nagy hírt, de hosszasan kellett győzködnie a gyerkőcöt, hogy tényleg nem viccel. Négy fia van, és folyton viccelődik velük, nem csoda tehát, hogy mára egy szavát sem hiszik el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás