promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 6: A szingli Mérleg számára megérkezhet a szerelem, míg a Nyilas közben már a szétesés szélén táncol ezen a hétvégén
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikreknek ügyelnie kell, hogy ne zökkentse ki senki a rutinjából, a Bak életében pedig a véletlenek okozhatnak kár. Lehet nem lesz minden csillagjegynek kellemes a hétvégéje, szóval érdemes mindenre felkészülni. Lássuk, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Remélhetőleg minden nézeteltérést tisztázni tudtál a hétvége előtt. Ne tarts haragot senkivel, mert az nagyon erős negatív érzelmeket hozhat ki belőled. A nyugtalanságtól még pihenni sem fogsz tudni igazán. Ha ezt megoldod, akkor szellemileg és fizikailag is a csúcson érezheted magad. Ki is kellene szabadulnod a négy fal közül.

Bika (április 21. - május 20.)

Most hála égnek könnyebben a kezedbe tudod venni az irányítást, mint a többi napon. Taktikát is kellene váltanod, hogy minden könnyen tudjon haladni. Megakadnod semmiképpen sem szabad, mert akkor nem tudod elintézni a fontos feladatokat a hétvége elején. Nem kell tartalékolnod az energiáidat, mert este fel fogsz tudni töltődni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem szabad hagynod, hogy bármi kizökkentsen a rutinidból. Előfordulhat, hogy néhány problémát nehezen tudsz megoldani, de ez ne vegye el a kedvedet semmitől. A kreatív éned jól működik, szóval igyekezz mindenben feltalálni magadat. Észre fogod venni, hogy mik azok a dolgok, amiket most nem kellene erőltetned.

Rák (június 22. - július 22.)

Sok minden járt a fejedben mostanság, de a szimpla tervezgetés is le tud fárasztani. Egy igazán szép és stresszmentes nap állhat előtted, ha teret engedsz a pihenésnek. Az lenne a legjobb, ha megfeledkeznél a tennivalókról. Teremtsd meg az éppen szükséges környezetet, ne gondolj túl semmit, és dőlj hátra végre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Néha úgy érzed, hogy igazi zűrzavar vesz körül. Ki kellene teljesen szellőztetned a fejedet, és akkor képes leszel a puszta jelenléteddel is nyugalmat teremteni, mert ez jelenleg nem igazán megy. Előveheted picit a parancsolóbb énedet, ha azt érzed muszájnak, de azért ne teremts le senkit. Most ne csinálj az apró dolgokból nagy problémát.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy igazán üde napban lehet részed, ha engedsz neki. Legyél rugalmas, és nyitott minden újdonságra, és akkor olyan élményekkel gazdagodhatsz, amit még sokáig fogsz emlegetni. Most tényleg olyan dolgokról maradhatsz le, amik nehezen pótolhatóak. Ha van munkád, akkor igyekezz gyorsan a végére érni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha bal lábbal keltél fel, akkor elég nehezen fog indulni a napod. Gondold át alaposan, hogy mik azok a teendők, amiket mindenképpen el akarsz végezni a nap végéig. A bolygók szerint csak akkor szabad kockázatot vállalnod, ha a logikát is alapul veszed, és nem a vak szerencsére bízod magad. A szerelemben szerencsés lehetsz – szingliként összefuthatsz végre valakivel, aki igazán el tud bűvölni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Eléggé elhanyagoltál mindent magad körül. Nézz körbe a környezeteden, mert lehet ideje lenne egy alapos rendrakásnak és leltározásnak. Minden legyen a helyén, ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodnod, ha szükséged van valamire. Ha tovább akarod ezeket halogatni, akkor már a káosz határát fogod súrolni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Picit túlhajtottad magad, amit ideje lesz észrevenned. Nehezebben tudsz koncentrálni, és a kedved sincsen igazán a toppon. Ma csak a legsürgetőbb feladataidat kellene elvégezned. Muszáj egy kis szabadidőt hagynod magadnak, különben teljesen szét fogsz esni. Legyél a barátaiddal, és kapcsolódj ki a kedvenc hobbiddal.

Bak (december 22. - január 20.)

Azt hiszed az életed minden lépését irányítani tudod, de a sors olykor keresztbe tudja húzni a számításaidat. Most egy ilyen időszakra kell felkészülnöd a bolygók szerint. Hagyd, hogy alakuljanak a dolgok, de érezned kell mikor muszáj közbelépned. Legyél határozott, és ne engedd, hogy elszabaduljanak a véletlenek, amik kárt okozhatnak.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Igazán előtérbe kerülhet ma a kalandos oldalad. Egyszerűen fel tud dobni, ha valami váratlan helyzetbe kerülsz. Legyél spontán, mert most a bolygók is támogatnak és sugározzák feléd a szerencsét. Azért arra figyelj, hogy a komolyabb helyzetekben ne vállalj túl nagy kockázatot. Bármennyire is élvezed az életet, azért ne merítsd le teljesen az energiáidat.

Halak (február 20. - március 20.)

Most helyre tudod rázni magadat lelkileg, csak igyekezz kerülni a stresszes helyzeteket. Ha ma van még valami fontos feladatod, akkor este mindenképpen vonulj el a külvilágtól. Az lenne a legjobb, ha otthon kapcsolódnál ki. Ha mázlid van, akkor a család sem akar majd piszkálni semmivel. Tényleg megérdemelnél már egy kis lazítást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás