promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 5: A Skorpió csillaga végre felragyoghat az égen, és a Szűz is nehezen fog tudni hibázni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába a kánikula, az Ikrek feje fölött sok viharfelhő gyülekezhet, és a Baknak sem szabad a szőnyeg alá söpörnie a problémákat. Bármi gond is üti fel a fejét a hétvége előtt, igyekezz minél hamarabb megoldani. Lássuk, hogy mire hívja fel a figyelmed a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Elég csábító ajánlatokat kaphatsz, amivel meg tudsz kerülni néhány gondot. Erősen mérlegelned kell, hogy valóban ez a megoldás kulcsa. A kiskapuk olykor jók, de nem mindig lehet őket úgy kihasználni, hogy ne veszíts mellette el valamit. A könnyebb út néha a veszélyesebb út is – ezt gondold át magadban.

Bika (április 21. - május 20.)

Valami pletyka röppenhet fel a hátad mögött, amivel nem igazán kellene foglalkoznod. Most alapból hanyagolnod kellene mások véleményét. A közeli környezetedben sem az építő kritikákkal vannak elfoglalva az emberek. Te se keresd másokban a hibát, hanem lendületesen haladj előre a saját dolgaiddal.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Elég sok a viharfelhő mostanában a fejed fölött, és rajtad is múlik, el tudod-e űzni őket. Hamar hozhatsz rossz döntéseket, ingerült lehetsz, amik gátolhatnak a céljaid elérésében. Ne hagyd, hogy apróságok tereljék el a figyelmedet, különben kicsúszik a lábad alól a talaj. Nehezebben találhatsz megoldásokat a problémákra, de bele kell vágnod.

Rák (június 22. - július 22.)

A bolygók remekül állnak a Rák számára, szóval igyekezz élni minden lehetőséggel, ami esetleg eléd gördül. Kerüld azokat az embereket, akik lehúzhatnak a mélybe, vagy zsákutcába vezethetnek. Most jó érzéked is van ahhoz, hogy kiszúrd kik ezek. Persze ha valaki a segítséged kéri, arra lehet nem kellene nemet mondanod, mert kamatostul visszakaphatod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Érdekes titkok kerülhetnek elő a közeli környezetedben, amik lehet megváltoztathatnak néhány dolgot. Rajtad is múlik, hogy megfelelően kezeld-e a helyzetet – pletykálkodnod mindenesetre nem szabad. Sok bonyodalom érhet, ha olyan személyekhez jut az információ, ahova nem kellene. Hallgass mindenben a belső megérzéseidre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy néz ki ez egy olyan nap lesz, amikor nem tudsz hibázni. Bármilyen körülményes dologba fogsz bele, az sikerül majd. Ez vissza is fogja hozni az önbizalmadat, ami kezdett eltűnni kicsit. Rengeteg új lehetőséget találsz, és segítőkész társakban sem lesz hiány. A vitákat azonban próbáld kerülni, mert egy apró félreértés is a kedvedet szegheti.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szerencsés helyzetben vagy, mert hamarosan a lehetőségek tárháza fog kinyílni előtted. Megfontoltan kell választanod, hogy merre haladsz tovább, mert nagyban befolyásolhatja az egész a jövődet. Végre sok energiát érzel magadban, főleg akkor, ha egyre több gondot fogsz tudni magad mögött hagyni. Vedd elő az igazi arcod, csak ügyesen!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lassacskán megoldódnak a gondjaid, amikből jócskán akadt az elmúlt időszakban. Sikerül rendezni minden problémádat, amikkel késésben voltál, és a pénzügyeid is elkezdenek egyenesbe jönni. Épp itt az ideje, hogy egy kis nyugalom vegyen körül. Most nyugodt és a higgadt skorpióra lesz szükség a közeljövőben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Óvatosabbnak kell lenned, mert könnyen konfliktusokba bonyolódhatsz. Jelenleg hajlamos vagy elfojtani az indulataidat, amik később úgy törhetnek elő, mintha egy hatalmas gát szakadna át. Ha bosszankodni szeretnél egy kisebb hiba miatt, hát add ki magadból, de ne raktározz el semmit. Ez most jelenleg nagyon rossz megoldás lenne.

Bak (december 22. - január 20.)

Néhány dolgot lehet a szőnyeg alá söpörtél, ami egy nagyon rossz megoldás. Nem szokott ez rád jellemző lenni, de a kényelmességeddel magad alatt vághatod a fát. Minden problémára igyekezz minél hamarabb megtalálni a megoldást, különben feltorlódhatnak. Legyél mindenben megfontolt és kicsit az agresszív.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bolygól pozitív hatással vannak rád, és változásokat hozhatnak az életedbe. Legyél nyitott, és ültesd el a fejedben, hogy semmi sem lehetetlen. Könnyedén tudsz új kapcsolatokat kialakítani, szóval mindenképpen mozdulj ki többet. Most a családodnak ne engedd, hogy beleszóljanak az életedbe, mert a többség rossz irányba tud elvinni.

Halak (február 20. - március 20.)

Óvatosságra intenek a bolygók. Könnyen hibákat tudsz elkövetni, amik miatt nem tudod időben lezárni ezt a napot, pedig arra nagy szükséged lenne. Ki is jöhet rajtad az augusztusi fáradtság, ami miatt nehezebben tudsz koncentrálni. Ha fontos dolgokat intézel, akkor legyél nagyon megfontolt. Ha nyugodtság van körülötted, akkor tisztán át tudsz látni mindent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás