promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 3: A Szűz megmenekülhet, ha felismer egy vártatlan jelet az élettől, a Bika pedig rendbe rakhatja a párkapcsolati problémáit
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kos (március 21. - április 20.)

Ideje lenne picit magaddal foglalkoznod. Nem is számíthatsz semmi jóra, ha valaki miatt kezességet vállalsz, szóval ezt mindenképpen kerüld el. A hangulatváltozásod még meg lehet. Erősen fel tud menni benned a pumpa, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy eltervezed. Kicsivel türelmesebbnek kell lenned magaddal, és a környezeteddel is.

Bika (április 21. - május 20.)

A szerencse melletted fog állni, hogy meg tudd valósítani a hosszú távú terveidet. Ha voltak párkapcsolati gondjaid az elmúlt időszakban, azokat is sikerül majd tisztáznod. Elképzelhető, hogy ajánlatot fogsz kapni a héten, amire semmiképpen sem szabad nemet mondanod. Remélhetőleg ki tudtad tisztítani a fejed, mert az most nagyon fontos, hogy tiszta lappal indulj.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy picit kedvetlenül kezdődhet a hét közepe, és már előre idegeskedsz néhány nehézség miatt, ami a munkahelyeden várhat rád. A bolygók jelzése szerint semmilyen drasztikus lépés nem ajánlott a mai napon. Próbálj megnyugodni, és ne hozz azonnal döntéseket. Ha ezt betartod, akkor nyugodt napod és estéd lehet.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem igazán megfelelő hangulatod ahhoz, hogy idegesítő emberekkel vitatkozz. Inkább próbáld meg messziről kerülni őket, mert teljesen elvehetik a kedvedet mindentől. Ne is hagyd magadat provokálni, ez a legfontosabb, hogy elkerüld a kellemetlen szituációkat. Az ötleteiddel most nem szabad előrukkolnod, inkább tartsd magadban őket.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy érzed a családodban mindenki saját magával van elfoglalva. Ha önzőséget tapasztalsz, akkor legyél te is az. Nincsen kőbe vésve, hogy neked kell magadra vállalnod minden terhet. Segíts annak, aki bajban van, de azért ne ess túlzásokba. Ha magadra koncentrálsz most, akkor az meg fogja hálálni magát.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jobb lesz nyitva tartanod a szemed, mert hamarosan kaphatsz egy jelet az élettől. Ha ügyesen összerakod, akkor meg fogsz tudni előzni egy elég nagy kalamajkát. Figyelj az apró részletekre, mert olykor azokban van a lényeg. Amúgy is erős benne az ösztönösség, szóval használd ezt ki. Szívügyekben is legyél merészebb.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha engedsz neki, akkor pozitív energiák tudnak áramlani belőled, de olyan szinten, hogy még a környezetedet is könnyen jobb kedvre tudod deríteni. Legyél motivált mindenben, keresd a társaságot. Egy mély beszélgetés még inkább fel tud dobni. Szívesen mondod el a bajaid, de meg is hallgatod másokét.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem szabad meghunyászkodónak lenned a mai napon. Ez bizony a karrieredre és a magánéletedre is érvényes. Ki kell állnod a saját igazadért, bármi is van. Olykor barátokkal is szembe kell menned, de ez nem szokott neked problémát okozni. Ha túl sokáig maradsz csendben, akkor nem fogod megkapni amit akarsz, és még nagyobb problémák is jöhetnek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Teret kellene engedned a spontán énednek, és akkor remekül telhet el ez a nap. Ha görcsösen kezdesz bele a problémák megoldásába, akkor sosem fogsz a végére jutni semminek. Közben arra is figyelned kell, hogy ne akarj mindennel egyszerre végezni. Ha hibát vétesz, akkor borulhat a kártyavár, amit eddig felépítettél.

Bak (december 22. - január 20.)

Kényes kérdésekben a kezedbe kell venned az irányítást. Most még azokat is a háttérbe tudod szorítani, akiknek a szakértelme nagyobb a tiédnél. Gyorsan vág az eszed és éles meglátásaid vannak. Humorosan és kedvesen tálalj mindent, ne erőszakosan. Sok a teendőd, de végre örömödet tudod lelni mindenben. Semmilyen erőfeszítésed nem fog jutalom nélkül maradni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kénytelen leszel picit változtatni a dolgokon. Túl sokat foglalkoztál magaddal mostanában, pedig ideje lenne másokat is meghallhatnod. Persze szükséged van a kikapcsolódásra, de abban se az önzést nézd, hanem mások érdekeit is. A csökönyösség problémákat okozhat, pedig elszánt vagy a terveiddel kapcsolatban.

Halak (február 20. - március 20.)

Továbbra is a háttérben kellene maradnod. Ha túl gyorsan játszod ki az ütőkártyáidat, akkor könnyen sarokba tud mindenki szorítani. Mindenben a győzelemre törekedj, még az apróbb dolgokban is, így tudsz igazi nyugalmat varázsolni később magad köré. Ha gyors döntésekre akarnak kényszeríteni, akkor azt abszolút ne engedd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás