promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 28: A Kosnak komoly változások lehetnek a magánéletében, a Vízöntőre pedig kemény küzdelmek várnak
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek feje fölött gyülekeznek a viharfelhők, így óvatosnak kell lennie, de a Mérlegnek is kell a nyugodt környezet, hogy jól tudjon teljesíteni. Ne bizonytalanítsa el semmi sem a csillagjegyedet – ne feledd, hogy mindig a te kezedben van az irányítás. Lássuk, hogy mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Most a bolygók okozhatnak egy kis kavarodást a fejedben, szóval ha fontos döntés előtt állsz, akkor azt nem árt megbeszélni a barátaiddal. Fel kell szabadítanod egy kis energiát magadban, mert a karrieredben, illetve a magánéletedben is lehetnek változások. A feszült tempó most inkább csak hibákat tud kihozni belőled, inkább vegyél vissza.

Bika (április 21. - május 20.)

Úgy néz ki ez egy remek nap lehet, mert a bolygók kellő magabiztosságot sugároznak feléd. Persze ezt okosan kell kihasználnod, hogy el tudd érni a céljaidat. Nem szabad engedned senkinek, hogy elrontsa a kedvedet illetve a hangulatodat. Otthon lehetnek kisebb viták, de ezt igyekezz jól lereagálni, és ne akarj bennük elmélyülni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A viharfelhők csatározásokban jelenhetnek meg körülötted. A munkahelyeden, de a magánéletedben is lehetnek konfliktusok. A konkurencia is felütheti a fejét az élet bármilyen területén. Úgy látszik nagyon meg kell küzdened azért, hogy ki tudj állni magadért. A kellő energia benned van ehhez, már csak egy kis elszántság kell.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem igazán tudod jól beosztani az idődet, szóval jobban oda kell figyelned erre. A szórakozást sem szabad elhanyagolnod, különben eléggé be fogsz fordulni. Jól oszd be, hogy mire költesz, mert hamarosan valamilyen váratlan kiadás ütheti fel a fejét. Este egy őszinte beszélgetés segíthet teljesen kitisztítani a fejedet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Remekül folytatódhat a heted, mert minden kihívásnak pozitívan tudsz nekimenni. Szerelmi téren is jól állnak számodra a bolygók. Le tudod hengerelni az ellenkező nemet, a fellépésed nagyon imponáló tud lenni. Ezt nem csak akkor érdemes kihasználni, ha szingli vagy. Sok kérdésben a pártodat foghatják, és szimpatizálhatnak veled egyesek.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Néhány dolgot félreérthetsz a mai nap folyamán, szóval igazán a topon kell lenned, ha kommunikálsz a környezeteddel. Próbálj meg az emberek mögé látni, és ne csak a felszínt nézd. Ez elég sok dologban megoldást hozhat. Ne akarj jelenleg mindenben a középpontban lenni, mert kivételesen akkor érhetsz el nagy dolgokat, ha a háttérbe húzódsz. Ez azt is jelenti, hogy főleg magaddal foglalkozz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A lustaság kicsit eluralkodhat rajtad. Ha jól haladtál a hét folyamán, akkor lehet van néhány dolog, amiben hátradőlhetsz, de azért ne engedd el magad teljesen. Néhány közeli kapcsolatodban előkerülhet egy kis feszültség. Ha ez pont otthon történik, akkor mindenképpen oldd meg, mert nyugodt környezetre van szükséged, hogy jól tudj teljesíteni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy picit határozottabbnak kell lenned, különben elvesztheted az irányítást a mai nap folyamán. Gondolkozz kicsit előre, mert az rengeteget segíthet. Kivételesen nem engedheted meg, hogy lassíts a tempón, de közben azért ne felejtsd el leellenőrizni magadat. Közben néhány közeli kapcsolatodban nem ártana meghúznod a határokat – neked kell tudnod, hogy kitől mit szeretnél.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lehet nem indul túl jól a napod, de ha jönnek az apróbb sikerek, akkor óráról-órára jobb lesz majd a hangulatod. Vigyázz, mert most két lábbal a földön kell lenned, és ne akarj állandóan álmodozni. A mélyebb beszélgetéseket hagyd meg estére, és most azzal foglalkozz, hogy lépcsőnként megoldj minden feladatot magad körül.

Bak (december 22. - január 20.)

Igyekezz egy kicsit sodródni az árral. Tudod jól, hogy nem kell megfelelned mindenkinek a környezetedben, sőt, ez gyakorlatilag képtelenség. Úgy is tudsz kompromisszumokat kötni, hogy közben nem engeded ki a kezedből az irányítást. Most fontosabb szerepeket is vállalni tudsz az életben, de azt neked kell eldöntened, hogy készen állsz-e rá.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Erős küzdelmek várhatnak rád, szóval készülj fel mindenre. A bolygók azt súgják, hogy ettől bizony nem kell megijedned. Sok dolog már szinte rutinfeladatnak fog számítani nálad. Próbáld meg élvezni, és kreativitást belevinni. Jó időszak ez most arra is, hogy néhány rossz szokásodat el tudd hagyni. Főleg pénzügyi téren jeleznek változásokat a bolygók. Törekedj minden konfliktust hamar elsimítani.

Halak (február 20. - március 20.)

Hála égnek teljesen előtérbe kerülhet nálad a bizonyítási vágy. Most végre meg tudod mutatni a környezetednek, hogy milyen fából faragtak. Mindenbe úgy vágj bele, mintha az egész világot akarnád meghódítani, és akkor meglesz a sikered. Jó az alkalmazkodóképességed, szóval olyan emberekkel tudod megtalálni a hangot, akikkel nem mindig sikerül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás