promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 27: A Nyilas számár szerencsés időszak jön a szerelemben, a Rák pedig jobban teszi, ha csak sodródik az árral
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűznek ideje rájönnie, hogy neki is szüksége van a boldogságra, csak hát ennek utat is kell engedni, míg a Bak helyre tudja hozni a közelmúlt hibáit. Sok csillagjegy számára rendkívül fontos lesz, hogy miképp alakul a hét közepe. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A mai napon kemény hajthatsz a célért, de ennek nem biztos, hogy jó vége lesz az elkövetkező napokra nézve. Jobban be kell osztanod az energiáidat, mert a hét közepén plusz kihívások gördülhetnek eléd a semmiből. Legyél türelmes mindenkivel, főleg saját magaddal. Ha lépcsőzetesen haladsz, akkor nem lehet semmi gond.

Bika (április 21. - május 20.)

A mai nap lehet próbára fog tenni egy nehezebb kihívással és döntéssel. Olyan dolog ez, amiben nem csak az eszedre, de a szívedre is hallgatnod kell. Pozitív a kisugárzásod jelenleg, amit be is kellene vetned. Mozdulj ki nyugodtan, mert olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik nagy hasznodra lehetnek. Talán egy új szerelem is felbukkan.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Meglehetősen energikus és elszánt lehetsz ma, szóval bármire képes lehetsz, ha az akaraterőd a helyén van. A kitűzött célig több út is vezethet, érdemes tehát kihasználnod a logikus gondolkodásmódodat. A hét további részében semmiképpen ne hanyagold el a barátaidat és a családodat. Az önzőségedet háttérbe kell szorítanod.

Rák (június 22. - július 22.)

Most aztán tényleg nem szabad, hogy a negatív gondolatok eluralkodjanak rajtad. Ne tervezz előre semmit, csak sodródj az árral. Sok bosszúság ért az utóbbi napokban, de hamarosan rendbe fog jönni minden körülötted. Az egyik váratlan esemény követheti a másikat, de mivel rugalmas vagy, ebben még örömödet is fogod lelni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Tőled nem megszokott módon a szerelem és a párkapcsolat állhat jelenleg az első helyen. Nem is baj, mert eléggé elhanyagoltad ezt az egészet magadban. Ha szingli vagy, akkor úgy érezheted, hogy hiába vágyakozol valaki után, és hogy az illető egyáltalán nem vonzódik hozzád. Kicsit érthetőbben kell kifejezned az érzéseidet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon meghatóan tudsz másokról gondoskodni, másoknak ápolni a lelkét, amit a környezeted is észrevesz. Közben persze figyelj arra, hogy neked is szükséged van a boldogságra. Néha nem látod át tisztán a helyzetet, és rosszul választasz párt. Lehet ez ismét elő fog fordulni veled. Legyél óvatos, mert a munkahelyeden kicsit kötözködő lehetsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Magaddal és másokkal szemben is túl nagy elvárásokat támasztasz mostanság. A hét közepén ideje lenne megpihenned, na meg másokat is pihenni hagynod. Hidd el vannak olyan dolgok, amik várhatnak. Gondold végig, hol tudsz egy picit ereszteni a gyeplőn, mert túl szorosan fogod. Próbálj meg lazábban viszonyulni az élethez.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygók igyekeznek pozitív energiákat sugározni feléd. Ha ezt magadba tudod szívni, akkor gyakorlatilag áradhat belőled a nyugodtság. Ez hála égnek a legjobbat tudja kihozni belőled. Ne ijedj meg, de sok mindenben felborulhat egy kicsit a rutinod a váratlan helyzetek miatt, de ezeket jól fogod tudni kezelni, sőt, talán még örülni is fogsz a kihívásnak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A szerelemben egy elég szerencsés időszak köszönthet be rád. Végre visszajelzést kaphatsz valakitől, aki iránt már jó ideje vonzalmat érzel. Hogy mit fogsz lépni, az nagyban függhet a helyzettől. Ha már van párod, akkor igyekezz vele több időt tölteni a közelgő napokban. Kölcsönösen fel tudjátok tölteni egymást pozitív energiákkal.

Bak (december 22. - január 20.)

Tudod jól, hogy a jövő nem végeleges. Ha hibáztál is a közelmúltban, még sok mindent helyre lehet hozni. Most nyugodt környezetre van szükséged, hogy átgondolhasd, mit szeretnél lépni. Lélekben erősnek kell lenned, de a közeli környezeted többsége hála égnek támogatni fog. Kicsit muszáj megfontoltabbnak lenned a hét közepén.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A világ folyamatosan fejlődik, és neked is fel kell venned a tempót. Ne akarj lemaradni semmiben, és törekedj arra, hogy mindenben a legjobbat tudd kihozni magadból. Nem szabad hagynod, hogy a múltad a jövőd útjába álljon. Gondolkozz jelenleg azon, hogy miképp tudsz tiszta lappal indulni. Tele vagy most izgalmas ötletekkel, amiket nem szabad veszni hagynod.

Halak (február 20. - március 20.)

Hála égnek gördülékenyen tud menni a munka, mert a problémamegoldó képességed a csúcsra juthat. Nem is ártana elővenned néhány olyan gondot az életedben, amiket elhanyagoltál. Inkább addig oldd meg őket, amíg fel vagy pörögve. A kreativitásod sem pihen, szóval létre tudsz hozni valami újat magad körül, ami a hangulatodat is jobbá tudja tenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás