Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Putyinért három órán át küzdöttek az orvosok, rosszul lett az egyik éjszaka?

Putyinért három órán át küzdöttek az orvosok, rosszul lett az egyik éjszaka?

Élet

Putyinért három órán át küzdöttek az orvosok, rosszul lett az egyik éjszaka?

Élet

Promotions 10:10

Az orosz elnök egészségi állapotáról rengeteg pletyka szól.

Vlagyimir Putyin orosz elnök állítólag komoly egészségügyi problémákkal küzd, és a napokban talán egy műtéten is átesett, mindezeket azonban a Kreml folyamatosan tagadja. A híresztelések valószerűtlenségét alátámasztja, hogy a nagyhatalmi vezető nemrég Iránba látogatott – bár elképzelhető, hogy csak az egyik hasonmása bukkant fel a Közel-Keleten.

A legfrissebb hírek szerint Putyin elment ugyan Iránba, de utána az egyik éjszaka súlyos problémái akadtak, az orvosok hosszasan küzdöttek azért, hogy stabilizálják az állapotát. Ezek a pletykák valószínűleg sohasem lesznek megerősítve, és a háborús helyzet miatt még jó néhány hasonlóra számíthatunk.

A 69 éves orosz elnök szombaton éjjel 1 óra tájban szenvedett súlyos hányingertől a kiszivárgott információk szerint. Az orvosai három óra alatt hozták rendbe, ezért erre a hétre pihenést javasoltak neki. Ha valóban így van, akkor dublőr fogja helyettesíteni a nyilvános megjelenésein, illetve a tévében a deepfake technológiát alkalmazzák, ami mesterséges intelligencia segítségével manipulált videót jelent.

Putyinon állítólag egyre jobban elhatalmasodik a rákbetegség, ezért lassan már a visszavonultatását szervezik. Amikor ideiglenesen cselekvőképtelen, akkor Nyikolaj Patrusev helyettesíti, bár a közelmúltban talán ellene is méreg általi, sikertelen merényletet követtek el.

A titkolózás, elkendőzés egyébként nem idegen az orosz politikai hagyományoktól. Sztálin is rengeteg dublőrt használt az élete során, és hogy ez nemcsak szóbeszéd, azt az is bizonyítja, hogy a hasonmások közül ketten később a nyilvánosság előtt megszólaltak.

Putyin esetében lehetetlen eldönteni, hogy milyen a valódi állapota. Az utóbbi időkben nemcsak az amerikai CIA, de a brit MI6 egy-egy magas rangú tisztviselője is kijelentette, hogy tudomásuk szerint az orosz vezetőnek nincs súlyos betegsége.

Borítókép: Profimedia