promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 20: A Bikát erősen manipulálhatják ezen a napon, a Ráknak pedig bosszúságot okozhat a jelenlegi bolygóállás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Ikreknek kell egy taktika, amivel kikerüli a stresszt, míg a szűznek kitartónak kell lennie. A közelgő kánikula is leszívhatja néhány csillagjegy energiáját. Lássuk, hogy mit jelez számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Végre ismét előtérbe tud kerülni a határozott éned, ami a legjobbat tudja kihozni belőled. Ideje ismét a kezedbe venni az irányítást. Most tényleg elég kevés helyzet van, amit ne tudnál megoldani, csak maradj nyugodt. Emlékeztesd magadat arra, hogy ura vagy a tetteidnek. Hagyd mások kritizálását, csak akkor szólj nekik, ha esetleg gátolnak valamiben.

Bika (április 21. - május 20.)

Oda kell figyelned, mert előfordulhat, hogy néhány ember manipulálni akar téged valamiben, hogy megkapja azt, amit akar. Lehet ők elérik azt, amit szeretnének, de neked csak rossz lesz utána. Foglalkozz a saját harcaiddal, mert olyan korszakot jósolnak a bolygók, amikor fel tudsz emelkedni. Figyelj oda, hogy most csak a barátaidnak nyílj meg.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Itt az ideje egy kis szervezésnek az életedben. Ha belenyugszol a halogatásba, akkor az egészségtelen stresszt fog okozni. Gondold végig a fejedben, hogy mik azok a feladatok, amik tényleg nem tűrnek több halasztást. Nézz körül, hogy honnan tudsz egy kis motivációt meríteni. Tényleg csak egy kis apró szikra kell, hogy teljesen fel tudj pörögni. Onnantól már megy minden magától.

Rák (június 22. - július 22.)

A jelenlegi bolygóállás okozhat számodra néhány bosszúságot. Próbálj meg ügyesen szervezkedni, mert ezzel meg tudod előzni a bajokat. Most elő kell venned picit a szigorúbb oldaladat. Figyelj, hogy megfelelő mederben haladjon minden, de közben ne sérts meg másokat. Koncentrálj a részletekre, de azért teljesen ne vessz el bennük.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Jelenleg minden rendben mehet a munkahelyeden. Nyitott vagy az újdonságokra, közben egyedül és csapatban is hatékonyan tudsz dolgozni. Igyekezz is haladni mindennel, nehogy a nyakadba szakadjanak a dolgok. Jelenleg képes vagy elmondani úgy a véleményedet, hogy szembekerülnél másokkal. Ez a remek kommunikációt igyekezz hasznosan kihasználni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mostani bolygóállás eléggé el tud bizonytalanítani. Próbálj meg kitartó lenni, és erősen a céljaidra koncentrálni. A megfelelő úton haladsz, szóval ne hagyd, hogy a félelmeid győzedelmeskedjenek feletted. Ha stabil és megtörhetetlen leszel, akkor nem tud kifogni rajtad ez a hét. A szeptember remek lehetőségeket rejt, amiket szép lassan fel fogsz fedezni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az aggodalmak eléggé eluralkodhatnak rajtad, és tönkretehetik a napodat. Figyelj jobban, hogy mit súg a belső hangod. Jók a megérzéseid, szóval remek döntéseket is tudsz hozni. Azonban ha túlgondolsz mindent, akkor rossz útra tévedhet az agyad. Most a pozitív eredményeid lebegjenek a szemed előtt, és ne a hibáid.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Vannak olyan feladatok ma, amiket semmiképpen se szabad mellőznöd. Ha így teszel, akkor nem alszol majd valami jól, mert ez fog a fejedben kavarogni. Ösztönözd magad valami jutalommal, amit persze csak akkor vehetsz meg magadnak, ha kipipáltál mindent a listádról. Ez egy húzós nap, de a vége még jól sülhet el.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Hála égnek a bolygók kiegyensúlyozottságot sugároznak feléd. Ez azt is jelenti, hogy picivel könnyebben fogod tudni kezelni a stresszt, sőt, nyomás alatt talán még picivel jobban is tudsz teljesíteni. A legfontosabb persze most is az, hogy megtanulj hinni magadban. Ha elhiszed, hogy valami sikerül, akkor sikerülni is fog, csak adj bele mindent.

Bak (december 22. - január 20.)

Erősen csökkenhetnek az energiáid, ami azt eredményezi, hogy a szokásosnál feszültebb lehetsz. Úgy néz ki a sikerért most nagyobb erőfeszítéseket kell tenned, mint máskor. Valahogy muszáj nyugodtnak maradnod, még akkor is, ha elemészt a bosszúság. Ma mindenképpen el kell kerülnöd a súrlódásokat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

El kell kerülnöd a versengést másokkal, mert az teljesen kizökkenthet. Megvan a kitaposott utad, megvannak a céljaid, szóval csak azokra koncentrálj. Jelenleg teljesen felesleges, hogy másoknak imponálj. Ha nagyon fontos feladat előtt állsz, akkor nem árt kicsit kételkedned magadban. Szétszórt lehetsz, szóval jobb kétszer is leellenőrizned magadat.

Halak (február 20. - március 20.)

Olyan probléma ütheti fel a fejét, amit nem lehet a szokásos eszközökkel megoldani. Ha így teszel, akkor teljesen el fogsz akadni. Pörgesd fel az agyad, és vedd elő a kreativitásodat. Tudod jól, hogy minden problémára van megoldás. Este keress olyan időtöltést, ami valóban kiszakít kicsit a szürke hétköznapokból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás