promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki az utazási műsort nézte a tévében, amikor a háttérben kikelt egy szellem a sírból, és elsétált
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető sem tudott pontos magyarázattal szolgálni a történtekre.

James May a britek egyik kedvenc műsorvezetője, aki a közelmúltban új műsorral jelentkezett az Amazon Prime Videón, természetesen a rajongói nagy-nagy örömére. Az 59 éves tévés újságíró ezúttal Olaszország legérdekesebb helyeit járja be, és Pompejiben elképesztő látványban lehetett része.

Pontosabban szólva ő aligha láthatta, amikor a narrációja során a háttérben hirtelen megtörtént egy kisebbfajta csoda. May éppen az ókorban a Vezúv által elpusztított város romjai között beszélt, ám az egyik szemfüles nézője nem őt nézte, hanem azt a riasztó szellemalakot, amely a háttérben a sírból kikelni látszott, majd nyugodt léptekkel jobbról balra áthaladt a képernyőn.

Pompejit hirtelen temette maga alá a Vezúvból kirobbanó por- és hamutömeg, elképesztően jó minőségben konzerválva az ókori települést, illetve annak hajdani lakóit. A műsorvezető az ominózus szellemjárás alatt éppen azokról a tömegsírokról beszélt, ahová a város legszegényebbjeit temették, illetve azokat az idegeneket, akiknek nem voltak hozzátartozóik.

A természetfeletti jelenségre felfigyelő néző szentül meg van győződve arról, hogy valódi szellem bukkant fel a háttérben. A TikTokra feltöltött videójára azonban rengeteg hitetlenkedő komment érkezett, egyesek szerint egy ember elmosódott sziluettje látszik, mások szerint pedig egyenesen a műsor készítői tréfálták meg őket szándékosan.

Ennek némileg ellentmond, hogy páran más jelenetekben is felfedezni véltek szellemeket, azokat viszont May megjelenése gyorsan elriasztotta. A Top Gear című autós műsor egyik házigazdájaként is ismert tévés celeb aztán a saját Twitter-oldalán igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba:

„Nagyon köszönöm mindenkinek, aki felhívta a figyelmemet a »szellemre« az új olasz sorozatom harmadik részében. Sajnos, senki sem vette észre a helyszínen, ezért vagy egy igazi szellem volt, vagy pedig (ez a valószínűbb, ugyanakkor unalmasabb magyarázat) csak egy fájlsérüléssel van dolgunk.”

@deejaybrooksie Just been watching James May’s new program “Our man in Italy” on Amazon Prime and we spotted this in the background #jamesmay #ghostsighting #unexplained #walkingdead #Pompeii original sound - DeejayBrooksie
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás