promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 16: Az Ikrek a kreativitásával tudja megoldani a problémákat, de a Szűz is brillírozni tud a mai napon, azonban melyik csillagjegy lesz peches?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ráknak ideje egy kis önvizsgálatot tartania a hétvégén, a Mérlegnek pedig felbukkanhat valaki az életében, aki meg tudja babonázni. Szerelem, siker, vagy valami hatalmas probléma vár rád a következő napokban? Lássuk, hogy mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet most valaki túlságosan befolyásolni akar érzelmileg. Próbálj meg reálisan látni mindent, mintha külső szemlélő lennél. Jelenleg így tudsz helyen döntést hozni. A feladataidban pozitív hozzáállásra van szükséged, ha még maradt a hétvégére belőle valami. Már a nap elején érdemes bevetned minden energiádat, később pedig sokkal édesebb lesz a pihenés, amikor már túl vagy mindenen.

Bika (április 21. - május 20.)

Mai nap nem szabad azzal foglalkoznod, hogy mit csinálnak mások, és ne akarj magyarázkodni se. Amúgy is benned van kicsit a félelem, hogy lemaradsz a feladataiddal. Próbáld meg felpörgetni ezt a napot, mert csak akkor lehetsz száz százalékosan nyugodt a hétvége további részében. Este legyél picit spontán, és tervezz be valami szokatlan programot.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ismét fel fog lángolni benned a kreativitás. Ez egyáltalán nem baj, mert akadnak olyan problémák, amiket így tudsz a leghatékonyabban megoldani. Nem csak a saját, de mások kérdéseire is meg tudod találni a választ. Az egyetlen dolog, ami most az utadba állhat, az a saját félelmed, hogy összezavarodsz. Mindig csak egyetlen dologra koncentrálj, és rendben lesz minden.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem ártana egy kis önvizsgálatot tartanod. Ettől nem szabad félned, még akkor sem, ha rossz emlékeket idézel fel vele. Eljön lassan a pillanat, amikor szintet kell lépned, és erőssebbé kell válnod. A bolygók megfelelően fognak állni, hogy ebbe belevágj. Fontos felismeréseid lehetnek, amik később előre fognak vinni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ismét mindenben hasznossá akarod tenni magad. Ha úgy érezd a pörgés tud kikapcsolni, hát akkor ennek engedj. Az lenne a legjobb, ha valamelyik kiemelt hobbiddal tudnál foglalkozni a mai napon. Azért próbálj olyat találni, amiben a társad, barátaid, vagy a családod is örömüket lelhetik. A cél a jól eltöltött idő legyen, semmi más!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók úgy állnak, hogy valósággal brillírozni tudsz a mai napon, és akár a magánéletedben is. A gyors észjárásoddal le tudsz nyűgözni mindenkit, és a bonyolultabb feladatokon is úgy tudod átvergődni magadat, mint a forró kés a vajon. Mindenhol vesd be nyugodtan a képességeidet, és a szerencse és melléd fog pártolni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most felbukkanhat valaki az életedben, aki egyenesen meg tud babonázni. Lehet azt érzed majd magadban, hogy bármit megadnál, hogy jobban megismerhesd. Ne fogd vissza magadat, és nyiss nyugodtan, főleg ha úgy érzed nincsen veszítenivalód. A határozott énedet pártold, és ne engedj el egyetlen lehetőséget sem.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma többen is elláthatnak tanácsokkal, de sokkal jobban jársz, ha saját magadra hallgatsz. Jók a megérzéseid, így semmiképpen ne szorítsd őket háttérbe. Előfordulhatnak szituációk, amik miatt erősen felkaphatod a vizet. Legyél egy kicsit türelmesebb, és fogd vissza magadat. Ha új információk jutnak a birtokodba, azokat raktározd el, mert még hasznodra válhatnak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mostani bolygóállás kifejezetten éberré tud tenni, amivel rengeteg problémán túl tudsz lendülni. Minden stiklit és hazugságot könnyedén ki tudsz szúrni, ami a te malmodra tudja hajtani a vizet. Mozdulj ki, mert megismerkedhetsz egy olyan emberrel, akivel már az első pillanattól kezdve megtaláljátok a közös hangot.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon vágysz jelenleg a kalandra és a megújulásra. Azonban nagyon oda kell figyelned, hogy ez nehogy a pihenés rovására menjen. Ahelyett, hogy fenekestül felforgatnád az életedet, inkább keresd az ésszerű kihívásokat. Ezek is ugyanúgy fel tudnak dobni, mintha belevágnál egy esztelen napba. Csak higgadtan ezen a hétvégén is, ahogy szoktad.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy közeli ismerősöd nagyon ki tudja húzni nálad a gyufát. Ne próbáld vele felvenni a harcot, inkább szorítsd a háttérbe amennyire csak tudod. Közben olyan tettet kell majd végrehajtanod, amihez nagyon nem lesz kedved, viszont muszáj leszel túl lenni rajta. Inkább egy kis kapu, minthogy az egész hétvégén romba dőljön.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha vállalkozással keresed a kenyered, akkor egy nehezebb időszak ütheti fel a fejét. Meríts a régi tapasztalataidból, vagy vedd fel a kapcsolatot olyan valakivel, aki már átesett ezen, és semmi perc alatt megoldódik minden. Ha van párod, akkor megszaporodhatnak a gondjaitok, amit nem szabad a szőnyeg alá söpörnöd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás