promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 12: Az Ikrek romantikus hangulata a béka feneke alatt lesz, a Skorpióra azonban új szerelem várhat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Baknak nyitottabbnak kell lennie, hogy be tudja fogadni a pozitív változásokat, míg a Halaknak mindent meg kell tennie ahhoz, hogy csökkentse a zűrzavart. Tartsd meg a lendületet, ha jó volt a hét eleje. Lássuk, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nehezebben tudsz magadra találni, főleg ha nem indult valami jól a heted. Nyugodtan szabadulj ki a négy fal közül, hogy ha ehhez van kedved. Persze arra figyelj, hogy a fontos feladatokat semmiképpen se hanyagold el. Hagyd nyugodtan, hogy a dolgok a saját tempójukban haladjanak, anélkül, hogy bármit is megterveznél.

Bika (április 21. - május 20.)

Még az időjárás is hatással lehet rád a bolygók mellett, és könnyen melankolikus hangulatba tudsz kerülni. Igyekezz mindenben a pozitívat látni, és találd meg a problémákhoz a kiskapukat. Nem baj, ha nem pörögsz száz százalékon, de arra azért figyelj, hogy ne hibázz. Este megtalálhatod a nyugalmadat, ha ez eddig nem sikerült.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy jó hétkezdés segíthetett abban, hogy ismét magadra tudj találni. Ha ez sikerült, akkor tényleg új erővel tudsz belevágni a kihívásokba. Gondold végig, hogy mik azok a kisebb problémák, amiket elhanyagoltál mostanában. Ha van párod, akkor vele is meg kell találnod a közös hangot. Ma a romantikus éned nincs a csúcson, szóval ne erőltesd.

Rák (június 22. - július 22.)

Valakivel a közeljövőben erősebb kötődés alakulhat ki. Olyan ember ő, akiben száz százalékosan megbízhatsz onnantól. Talán még te is meg fogsz lepődni, hogy ennyire egy húron tudtok pendülni. A következő időszakban több kockázatot tudsz vállalni, mert a bolygók szerencsés időszakot jósolnak a számodra. Igyekezz ezt minél hatásosabban kihasználni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most kicsit melankolikusabb lehet a hangulatod. Ezt az időjárás is kiválthatja, nem csak a kavargó gondolatok. Igazából ennek van pozitívuma is, mert jóval kreatívabb tudsz lenni. Teljesen rendben van, ha úgy érezd, hogy egy kis időt egyedül szeretnél tölteni. Kerüld a nyüzsgést, és fedezz fel magadban új dolgokat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Azokra az emberekre támaszkodni, akik szeretnek téged, nem gyengeség. Előfordulhat, hogy egy szívedhez közelálló projekted nem úgy sikerül, ahogyan szeretted volna. Nem szívesen kéred mások segítségét kérni, de még fogsz tudni rajta csiszolni, ha engedsz ennek. Kicsit érzékenyebb lehetsz a kritikákra – próbálj meg nem mindent a szívedre venni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Könnyű elterelni a figyelmedet a mai nap folyamán, ami hibákhoz fog vezetni. Koncentrálj, különben sosem fogsz a végére érni a dolgaidnak. Hatásosabban kell kommunikálnod, és kicsit nyitottabbnak is kell lenned a következő napokban. Tudod jól, hogy az emberek nem gondolatolvasók. A pozitív hozzáállással nagy lendületet tudsz venni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hamarosan váratlanul beléphet valaki az életébe a bolygók szerint. Értékes barátság születhet ebből, de ha szingli vagy, akkor még egy új szerelem is lehet. A mai napot azonban muszáj vagy túlélni valahogy. Sok váratlan akadály gördülhet eléd, amiket nehéz lesz leküzdeni. Fontos, hogy ne zökkentsen ki senki a tempódból.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lehet, hogy fel kell zárkóznod néhány dologban, de akkor se akarj kapkodni. A higgadt énedre van szükség, hogy mindennek sikeresen a végére juss. Ha nem jutott időd a pihenésre mostanában, akkor este mindenképpen kapcsolódj ki. Elővehetnéd valamelyik hobbidat, amit esetleg már régóta hanyagolsz. Igazából mindegy, csak nyugalom és öröm vegyen körül.

Bak (december 22. - január 20.)

A vakmerő szavak bajba sodorhatnak. Ha kimondasz mindent, ami az eszedbe jut, akkor előbb-utóbb megbánthatsz valakit. Ma nagyon oda kell figyelned a kommunikációdra. Néha a dolgok megfogalmazása még fontosabb, mint a tényleges üzenet. A pozitív változások úton vannak az életedben, de ehhez jóval nyitottabbnak kell lenned.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lassabban indul ez a nap a kelleténél, de később fel fogsz tudni pörögni. Vedd elő a kedvesebb oldaladat, mert ez meg tudja teremteni a harmóniát a környezetedben. Fontos, hogy most ne csak a saját lelki szükségleteidre figyelj, hanem másokéra is. Ha akadályba ütközöl, azt kezeld türelmesen, mert így tudsz a leghamarabb átlendülni rajta.

Halak (február 20. - március 20.)

Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy csökkentsd a zűrzavart magad körül. Gondold át, hogy mi a legnagyobb probléma, amit mindenképpen meg kell oldanod az életedben. Kivételesen nem szabad hagynod, hogy érzelmeid vezessenek, szóval a józan eszedre kellene hallgatnod mindenben. Ne legyél önfeláldozó semmiben, hanem a saját terheidet csökkentsd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás