promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Jön a pulya!” – Apuka lesz a Sztárban Sztár leszek! döntőse
Borítókép:  TV2 Play
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyermeke születik a nagysikerű showműsor tavalyi döntősének, a baba nevéről még nem tudnak dönteni.

Hatalmas az öröm az Sztárban Sztár leszek! 2021-es évadának döntősénél. Gábor Márkó és kedvese, Becz Bernadett első közös gyermeküket várják. A színészpár ugyan nincs régóta együtt, hiszen mindössze 1 éve alkotnak egy párt, kapcsolatuk azonban minden bizonnyal előrehaladott, hiszen szeptemberre hárman lesznek. Berni már a hetedik hónapban jár, és azt is elárulták: kisfiuk születik.

A két előadóművész mindössze 24 éves, ezért alaposan át kellett gondolniuk a gyermekvállalás felelősségét, és az ezzel járó lemondásokat.

„Igyekszünk ezt is a legnagyobb felelősségtudattal végigcsinálni!”

– nyilatkozta a TV2 Mokkában Márkó.

Berni és Márkó kapcsolata nagyon régre nyúlik vissza, a fiatalok együtt jártak iskolába az Operettszínház akadémiáján, már 6 éve ismerik egymást. Több darabban is játszottak együtt, azonban kapcsolatuk tavaly nyáron fordult komolyabbra, amikor az érzelmek a felszínre törtek. A fiatalok azt nyilatkozták a TV2 reggeli műsorában, hogy a kezdeti ijedtség elmúlt, úgy érzik, éppen ideális a baba érkezése családjukba.

„Mindig az volt bennünk, hogy fiatalon szeretnénk igazából kisbabát, úgyhogy ebben is egyezett a véleményünk. Talán így, hogy fiatal szülők leszünk, jobban meg fogjuk érteni majd az ő kis problémáit”

– mondta Berni.

A fiatal színész-énekes elárulta, titkon fiúra vágyott, ami most meg is adatik neki, az elsődleges kívánságuk azonban az volt, hogy a kis trónörökös egészséges legyen. A baba nevéről azonban még nem sikerült döntést hozni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás