promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 10: A Kost manipulálhatják, de sajnos az Ikrek is nehéz helyzetbe kerülhet a hét utolsó napján
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűznek muszáj kockáztatnia a szerelemben, a Nyilasnak pedig pont ez az a nap, amikor nem szabad hirtelen döntést hoznia. Ha a hét utolsó napja feszülten telik, akkor a hét elején is nagy lehet a kavarodás. Lássuk, hogy mit jelez a csillagjegyed számára a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A közeli környezetedben elkezdhet manipulálni valaki. Fel fog tűnni, mivel túlságosan nyilvánosan teszi ezt. Természetesen a tudtára kell adnod, hogy nem kérsz belőle, és a saját utadat szeretnéd járni. Amúgy is jobban át kellene gondolnod, hogy kiben bízol meg igazán. Az estédet töltsd pihenéssel, és ne valami extrém kikapcsolódással.

Bika (április 21. - május 20.)

Most össze tudod szedni magad, hogy erős tudj maradni a nehéz időkben. Igyekezz kitisztítani a fejedet, ahogy csak tudod, és pihenni. Hamarosan váratlan akadályok üthetik fel a fejüket, amikre készen kell állnod. Olyan emberekkel vedd körül magad, akik fel tudnak tölteni a pozitív energiákkal. Kalandos lehet még a mai nap, ha kimozdulsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az akadályokkal kitartóan tudsz megküzdeni a hétvége további részében, de ma többször kihozhatnak a sodrodból, mint kellene. Ez tovább nehezíti a helyzetedet, viszont te jól tudsz bánni az emberekkel, szóval használnod kellene ezt a képességedet. Fegyverezd le őket, amivel csak tudod, de nagy kockázatot azért ne vállalj ma semmiben.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet már a jövő hét elején picit többet kell kockáztatnod, szóval készülj fel mindenre. A mai nap legyen a feltöltődésé. Lelkileg és fizikailag is picit helyre kell ráznod magad. Erős pozitív energiákat tudsz utána sugározni, és nem lesz olyan gond, amin ne tudnál túljutni. Legyél nyitott, és ne félj kimondani a véleményedet, mert így sok embert meggyőzhetsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Mindig fel tudod találni magad, de most nem a megfelelőbben működik a problémamegoldó képességed. Kerüld a feszült helyzeteket, és akkor minden rendben lesz. Most ne próbálj kisebb dolgokra energiát fordítani, mert nem tudnak igazán kikapcsolni. Hódolj a jól bevált hobbidnak, és kapcsold ki az agyad. Legyen ez egy felszabadult nap a számodra!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha esetleg magányosnak érzed magad, akkor ne félj megtenni az első lépéseket, hogy ezen változtass. Szinglinként benned lehet az, hogy nehezen találod meg a megfelelő párt, de muszáj vagy kockáztatni. Tereld el a negatív gondolatokat, és legyél nyitott mindenre. Ha épp semmihez nincs kedved, akkor nyugodtan töltsd ágyban ezt a napot.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elkaphat egy kis nosztalgia, de nem szabad felhánytorgatnod a hibáidat magadban. Már semmit nem tudsz megváltoztatni, így inkább tekints mindig előre. Remek periódus elé nézel, így semmiképpen se fordulj be. Szabadulj ki otthonról, mert olyan remek élményekben lehet részed, amikre mindig emlékezni fogsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Szívesen töltöd az időt álmodozással, de ezekből elég jó tervek is kisülhetnek, szóval csak nyugodtan. Picit ingadozik a hangulatod, szóval bánj óvatosabban a környezeteddel, főleg otthon. A bolygók állása hozzásegít, hogy új kapcsolatokat alakíts ki. Picit az érdekek vezérelhetnek, de itt csak arra vigyázz, hogy ne akarj kihasználni senkit.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Igazán félsz a csalódástól. Sok minden cikázik a fejedben: valami, amin régóta dolgozol talán nem úgy alakul, ahogy kellene? Vagy a szerelmi életedben érzed úgy, hogy rezeg a léc? Inkább jövő héten tiszta fejjel kellene ezeken gondolkodnod. Most a feltöltődésre figyelj, és az apróbb sikereket is ünnepeld meg. Hamarosan teljesen vissza fogod kapni az önbizalmadat.

Bak (december 22. - január 20.)

Éles meglátásaid vannak, és észreveszed a hibákat a saját, illetve mások terveiben is. Csak óvatosan, ha előkerül ez a téma – a véleményed kifejezésével több kárt okozhatsz, mint hasznot. El tudod szomorítani az embereket, ha kemény ítéletet mondasz az erőfeszítéseikről. Győződj meg arról, hogy senkit se fogsz megbántani a kritikáddal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Előfordulhat ma, hogy nem úgy fogalmazol, ahogy kellene, ami vitákat generálhat. Könnyebb inkább bocsánatot kérni, mint hagyni, hogy elmérgesedjen a helyzet. Nyugodtan ismerd el, ha nem úgy gondoltál valamit, ezzel még ki fog tűnni a határozott éned. Lehet jelenleg nyeregben érzed magad mindenben, de a környezeted érzékenyebb kicsit, szóval figyelj erre.  

Halak (február 20. - március 20.)

Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz a mai napon, és jó is, ha engedsz ennek. Sok motivációt gyűjthetsz, de csak akkor, ha a pozitív emlékeket hozod elő. A múltad kínos darabkáit ideje lenne végleg lezárni. Mindenképpen meg kell élned az apró örömöket. Rengeteg szépséget találhatsz a mai napban, ha végre hátra tudsz dőlni, és sodródsz picit az árral.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás