promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 06: A Bikára izgalmas szerelmi kaland várhat, a Mérlegnek azonban elég rossz napja lesz
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rák igazán túlvállalhatja magát, ha nem figyel, de ez a Skorpióra is fokozottan igaz lehet. Érdemes lépcsőzetesen haladni, plusz kiélvezni, hogy véget ér a kánikula. Lássuk, hogy mit jelez számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A kellemetlenségek és az akadályok hamarosan el fognak gördülni az utadból. Ehhez persze szükséged lesz egy kis segítségre, de használd nyugodtan a közeli környezetedet. A bolygók váratlan érzelmi kitöréseket jeleznek. Vigyázz, hogy nehogy megsérts valakit, szóval mindennel kapcsolatban óvatosan fogalmazz. A múltidézés mellett ne feledd a jövődet is átszervezni.

Bika (április 21. - május 20.)

A magánéleted igazán fel tud pezsdülni, így ki kell élvezned a pillanatokat. Akár egy izgalmas szerelmi kalandban is részed lehet. Ha van párod, akkor vedd rá arra, hogy mozduljatok ki, akár csak egy vacsorára is. Tényleg találj időt a feltöltődésre, mert utána nehezebb időszakot jeleznek a bolygók a hét hátralévő részében. Tiszta fejjel minden könnyebb lesz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Fáradékony vagy, de meg kell találnod mi tud igazán feldobni. Rád jó hatással lesz, hogy megszűnik a hőség egy rövid időre. A bolygók a szokásosnál is jobb ötletekkel látnak el, szóval ezt mindenképpen ki kell használnod. Vannak olyan emberek, akik inkább hátráltathatnak ebben, de őket a háttérbe kell szorítanod. Amúgy is azt szereted, ha a saját sorsodnak vagy a kovácsa.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem szabad többet vállalnod, mint amennyit el tudsz bírni. Váratlan dolgok kerülhetnek a tennivalók hosszú listájára, és bizony neked fel kell mérned, hogy mik a legfontosabbak. Okosan lásd át, hogy mik az a dolgok, amik még várhatnak. Úgy is megkímélheted magad a stressztől, ha végre kérsz egy kis segítséget. Támaszkodj azokra az emberekre, akik szeretnek téged.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Néha nehéz megtalálni a megfelelő szavakat a kommunikációban. Ritka, de ez ma előjöhet nálad. Figyelned kell, mert hamarabb fel tudsz csattanni az apróságok miatt, és valami nem odaillővel tudsz megsérteni embereket. Fel kell mérned, hogy mikor kell ma inkább csöndben maradnod. Közben igyekezz megadni a szeretteidnek azt a figyelmet, amit megérdemelnek.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma érzékenyebb lehetsz mások gondolataira vagy véleményére. Ez fokozottan igaz lehet, ha valamilyen ismeretlen környezetben találod magad. Játszd le a fejedben a kommunikációt velük, és akkor rögtön vissza tudod kapni a magabiztosságodat, mivel csattanósan tudsz minden butaságra visszavágni. Este ne a munkával törődj, hanem valami olyannal, ami inspirál.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Sajnos elég sok ellenállásba ütközhetsz a nap folyamán. Ha a reggeled sem indul jól, akkor fokozottan elkeseredett lehetsz. Próbálj meg mindenből erőt meríteni. A kisebb szünetek nagyon sokat segíthetnek. Már az is elég, ha 5-10 percre olyas valamivel kapcsolod ki az agyad, ami nem munka. Akkor se ostorozd magad, ha hibát követsz el – ez egyszerűen egy ilyen nap.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nehezen tudod beosztani az energiáidat. Nagyon oda kell figyelned, hogy ne hajtsd túl magadat. Figyelj, hogy mit üzen a tested, mert az egészséged mindennél fontosabb. Vannak olyan emberek, akiket mostanában elhanyagoltál, szóval nem ártana rájuk is figyelni. Ha van párod, akkor ő fokozottan érezheti, hogy kevesebbet törődsz vele.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygók segítik a kommunikációdat, amivel meg tudod oldani a húzósabb nézeteltéréseket is. Olykor nehezen látod át, hogy melyik problémát honnan lenne a legjobb megközelíteni. Ne félj ilyenkor segítséget kérni – főleg a közeli környezeted adhat remek tanácsot. Akkor is maradj higgadt, hogy ha a dolgok elkezdenek felgyorsulni körülötted.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagy a segítőkészség benned, de előbb a saját dolgaiddal kell végezned. Sok minden táplálhatja az önbizalmadat, és fontos az is, hogy csak a pozitív energiákat szívd magadba. Ha ma meginogsz valamiben, akkor gondolj vissza az életed azon részeire, amikor le tudtad győzni a nagy akadályokat. Bízz abban, hogy ha korábban felül tudtál emelkedni mindenen, akkor újra megteheted.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Igazán elemedben érezheted magad. A bolygók feltöltenek energiákkal, ami ki tudja belőled hozni az extrákat. Lehet lesz néhány idegesítő alak a környezetedben, de nekik nem szabad adnod a szavukra. Ha engedsz a kudarctól való félelemnek, az nagyon visszahúzhat. Legyél merész, és merj olyan lépéseket is megtenni, amiket máskor nem.

Halak (február 20. - március 20.)

Néhány zavaró tényező bukkanhat fel ma, de tudnod kell őket kezelni. Rád fokozottan igaz, hogy nem szabad kapkodnod, sem gyors döntéseket hoznod. Lassan de biztosan haladj előre. Valaki, akiben régóta bízol, megsértheti érzéseidet, vagy csalódást okozhat neked. Muszáj leszel ezen is hamar átlendülni, különben egy helyben fogsz toporogni, ami nagyon nem jó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás