promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 04: A Ráknak nagyon kell vigyáznia a munkahelyén, mert veszély közelít, a Skorpiónak pedig el kell kerülnie a kellemetlen szituációkat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szinte minden csillagjegynek jut egy kis nehézség a hét elején. A Szűznek türelmesebbnek kell lennie, a Baknak pedig muszáj kitapasztalnia hol vannak a határai. Lássuk, hogy mit jelez most előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Most túl érzékeny lehetsz az új információkra, amik akár fel is zaklathatnak. Igyekezz kerülni a híreket, és megtalálni a belső nyugalmadat. Ha megteheted, akkor délután még a telefonodat is kapcsold ki. Vegyél elő egy jó könyvet, nézz valami klassz sorozatot este, és ne foglalkozz semmivel, csak saját magaddal. Szükséged van egy kis öngondoskodásra, mert kemény hét vár rád utána.

Bika (április 21. - május 20.)

Rengeteg dolog cikázhat a fejedben. Ezeket nem árt rendszerezni, és utána valahogyan kikapcsolni az agyadat. Ha nem teszed, akkor igazán le tudsz fáradni a hét elején, és ez hatással lehet a következő napokra is. Neked most arra van szükséged, hogy lassíts kicsit: ha elő tudod venni a kedvenc hobbidat, az lehet a legjobb döntés.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az elméd fel akar szabadulni, új dolgokat felfedezni, és ebben bizony nem szabad visszatartanod. Ha ez sikerül, akkor úgy érezheted magadat, mint egy gyerek az édességboltban, aki friss finomságokat lát. Ez a kalandok ideje lehet, ami igazán fel tud pörgetni a következő hétre. A negatív embereket igyekezz messziről elkerülni.

Rák (június 22. - július 22.)

Jól vigyázz a munkahelyeden, mert valaki hátsó szándékkal keresheti a társaságodat. Picivel bizalmatlanabbnak kell lenned, mint szoktál. A jelenlegi bolygóállás miatt optimistábban láthatsz mindent, amit ki is kell használnod. A távoli terveid elkezdhetnek kirajzolódni, ahogyan az is, hogy miképp akarod őket véghezvinni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagy lesz a kísértés, hogy borsot törj valaki orra alá, de ne feledd, hogy a bosszú mindig visszaüthet. Inkább el kell engedned ezt a dolgot éretten, mint beleállni ilyenekbe. Ne cselekedj meggondolatlanul semmilyen helyzetben. A pletykákat főleg kerüld el, még akkor is, ha nem rossz szándékkal mondod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A héten pletykák céltáblájává válhatsz, de rá fogsz jönni, hogy a te természeteddel ez a legkevésbé sem érdekel. Az a lelkileg egészséges hozzáállás, ha nem törődsz a féltékeny emberekkel. Ettől függetlenül most nem szabad magadra haragítanod senkit, mert ez nagy bonyodalmakat okozhat. Egy-egy vita előtt számolj mindig tízig.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy közeli személlyel eléggé kerülsz egy témát, pedig az lenne a legjobb, ha leülnétek megbeszélni a dolgot. Hidd el, mindketten megnyugodnátok végre. A jelenlegi bolygóállás kellemetlenségeket, nem várt akadályokat okozhat a csillagjegyednek. Nem kell nagy bajtól tartanod, de minden szavadat jól fontold meg.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jobb lenne, ha a kritizáló énedet picit háttérbe szorítanád, mert néhány ember a tudtodon kívül is csúnyán néz rád emiatt. Persze ez benne van a véredben, de nem muszáj mindenre és mindenkire megjegyzést tenned. Most jobb lesz, ha ezeket magadban tartod, így elkerülheted a kellemetlen szituációkat. A feladataid elvégzésére nem igazán van szükséged most bíztatásra.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Régóta elnyomott vágyak élednek újra a szívedben. Ne csak gondolkodj rajtuk, hanem próbáld meg őket megvalósítani. A nyári változás fokozottan jót tehet neked, és szerencsére a kellő lendület is megvan benned. Igyekezz mindent a saját előnyödre fordítani, még akkor is, ha nagyon nehéznek tűnik a kihívás.

Bak (december 22. - január 20.)

Vigyázz, hogy ne tedd már a hét elején túl magasra a lécet, különben csalódás fog érni. Az persze jó, hogy ha a maximum pörögsz, de az nem, ha túl sokat vársz el magadtól. Vedd észre végre, hogy hol vannak a határaid. Törekedj a kompromisszumokra, és másokkal is legyél picit megértőbb. Este mindenképpen töltődj fel, ha ez nem sikerült a hétvégén.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Már a hét elején felüthetik a fejüket olyan szituációk, amikor ki kell állnod magadért, de a felesleges vitákat messziről kerüld el. Leszívhatják az energiádat, amit okosan be kell osztanod. Keresd azoknak az embereknek a társaságát, akik önmagadért szeretnek. Szükséged van egy kis törődésre, hogy helyre tudjon billenni az önbizalmad.

Halak (február 20. - március 20.)

A bolygók merészséggel ruháznak fel, így hatalmas önbizalommal vághatsz bele mindenbe, de azért nem árt olykor óvatosnak lenned. Lankadhat a figyelmed, aminek meg lehet az ára. A gyakorlatiasságod rengeteg kényelmetlen szituációban ki tud húzni a bajból. Igyekezz minden esetben a dolgok mögé látni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás