Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp – június 24: A Szűz életében nagy lavinát okozhat egy titok, a Skorpiónak pedig vigyáznia kell a kétszínű emberekkel

Napi horoszkóp – június 24: A Szűz életében nagy lavinát okozhat egy titok, a Skorpiónak pedig vigyáznia kell a kétszínű emberekkel

Élet

Napi horoszkóp – június 24: A Szűz életében nagy lavinát okozhat egy titok, a Skorpiónak pedig vigyáznia kell a kétszínű emberekkel

Élet

Ezo Terézia 04:04

Az Ikreknek úgy néz ki váratlan problémákkal kell megküzdenie a hétvége előtt, míg a Halak jobban jár, ha nem most akar romantikázni, mert a szerelemben peches lesz. Most még van időd, hogy mindent rendbe tegyél magad körül. Lássuk, hogy mit jósol számodra a mai napi horoszkóp!  

Kos (március 21. - április 20.)

A bolygók meg tudják adni a kellő lendületet, hogy ma pozitív eredményeket érj el. Semmiképpen se legyél lusta, különben a fantasztikus lehetőségek el fognak robogni melletted. Vigyázz, hogy ne legyen olyan ember a környezetedben, aki vissza tud húzni. Jelenleg nem szabad, hogy bekebelezzen a múlt, csak előre szabad tekintened.

Bika (április 21. - május 20.)

Most nem szabad kételkedned magadban. Pár ember pont azt akarja, hogy elbizonytalanodj, de ne add meg nekik ezt az örömöt. Néhány határozott döntéssel újra vissza tudsz majd térni a helyes útra. Ne hagyd jelenleg, hogy bárki megmondja neked mit és hogyan kell tenned. Egy igazi jóbarát bátorságot tud önteni beléd.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Több váratlan probléma is felütheti a fejét a mai nap folyamán, de ezek hamar meg is oldódhatnak. Hinned kell magadban, mert ha előtérbe kerül a döntésképtelen éned, akkor nagyon elúszhatsz. Magabiztosan és higgadtan kell kezelned még a zavaros helyzeteket is. A stressz az, amit mindenképpen ki kell zárnod most.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem igazán szereted, ha ellenőriznek, vagy megkérdőjelezik a hitelességedet. Ma mégis belefuthatsz egy ilyen szituációba, azonban emiatt nem szabad, hogy felmenjen benned a pumpa. Azt amúgy is tudod, hogy a hozzád legközelebb álló emberek hisznek és bíznak benned. Törekedj a pihenésre a nap végén, mert hamarosan nagyon kihívások várnak rád.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma végre fel tudsz töltődni teljesen energiával a feladataid után, szóval okosabb lenne, ha megpróbálnál csak magadra figyelni. Bármi gond is kerül elő, azt ha lehet, állítsd parkolópályára. Semmi baj nincsen azzal, ha picit el szeretnél vonulni, de ha hangosabb társaságra vágysz, akkor arra is rátalálhatsz. A lényeg, hogy találd meg azt programot, ami a legközelebb áll hozzád.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon oda kell figyelned magadra. Kikotyoghatsz egy olyan titkot, amit nagyon nem kellene. Ha nem tudod megőrizni, akkor nagy lavinát, és félreértések sorozatát indíthatod el vele. Viszont ha így alakul, akkor valahogy helyre kell tenned a baklövést, és ahhoz elég erős haditerv kell. Jobban teszed, ha inkább nem pletykálsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Csendes és nyugodt korszak áll előtted. Erre már nagyon régen vágytál, és meg is érdemled. Egyszerűen túl sok volt a gond körülötted. Éppen itt lesz az ideje, hogy megnyugodj. A pároddal is remekül alakul minden, viszont ha még szingli vagy, akkor a szerelem is közeledhet. Bármilyen nagy az öröm, a teendőidet azért ne hanyagold el.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon jó a hangulatod, de könnyen kicsúszhat a lábad alól a talaj, ha nem pihened ki magadat normálisan. Közben egyre nagyobb felismerések kerülnek eléd. Most a felszínes és a kétszínű embereket kellene minél hamarabb kigyomlálnod az életedből. Van is egy illető, akire másképp nézel, mint eddig. Nos, talán neki nincs többé helye az életedben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy váratlan esemény miatt minden felborulhat körülötted. Talán még az eltervezett programjaidat is le kell mondanod. Fel kell állítanod magadban egy sorrendet, hogy mi a legfontosabb. Ha muszáj, akkor háttérbe kell szorítanod a szórakozást, nehogy nagyobb bosszúság érjen. A rugalmasságodra is nagy szükség lesz a mai napon.

Bak (december 22. - január 20.)

A bolygók rengeteg energiát vetítenek ki feléd, amit ha magadba tudsz szívni, akkor megállíthatatlan lehetsz. Talán még valami új készséget, vagy trükköt is elsajátíthatsz ma, ami hasznos lesz a jövőben. Ha ügyesen forgatod a lapjaidat, akkor végre eltűnhet a káosz a pénzügyi életedből. Racionálisabb döntéseket kell hoznod a hét további részében, hogy eredményes tudj lenni, és a pénztárcád is kövérebb legyen.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jótékony változások mehetnek végbe a munkahelyeden, de hogy itt minden a helyén legyen, ahhoz neked is nagyobb erőfeszítéseket kell bevetned. Most van energiád mindenhez alkalmazkodni, szóval ezt igyekezz kihasználni. Nem szabad csalódottnak lenned, ha valami nem sikerül elsőre, mert ez jelenleg egy ilyen időszak lehet. Az új módszerek bevetése előnyödre válhat.

Halak (február 20. - március 20.)

Változások elsősorban a baráti kapcsolataidban lehetnek a közeljövőben. Néhány régi ismerőssel teljesen megszakadhat a kommunikáció, de emellé érkezhetnek új emberek. Valld be, hogy akad néhány személy, akivel már te sem töltesz szívesen annyi időt, mint régen. A fejlődéshez ez is kell. A szerelemben nem jósolnak szerencsét a bolygók, úgyhogy ezt ne erőltesd most.

Borítókép: Profimedia