promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – június 20: Az Oroszlán könnyen ki tud égni, ha nem figyel magára, a Skorpió pedig megoldhat egy nagy családi problémát
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nyilasnak össze kell szednie magát, mert most mindenből ki tudná hozni a maximumot, ugyanígy a Halak is, de neki pontot kell valahogy tennie a befejezetlen ügyekre. Egy lendületes hétindítás igazán fel tudja dobni a hangulatodat. Lássuk, hogy mit jelez számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Eléggé felgyorsulhatnak az események körülötted, úgyhogy nem árt résen lenned. Könnyen kicsúszhat az irányítás a kezeid közül, ha nem figyelsz. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, mert a kapkodással csak kárt fogsz okozni. Egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, és próbáld meg kipihenni magadat, ha a hétvégén nem sikerült.

Bika (április 21. - május 20.)

A jelenlegi bolygóállás azt súgja, hogy minden helyzetben hallgatnod kellene a megérzéseidre, bármilyen döntéshelyzetbe kerülsz. Nem szereted a lazaságot, de ha túlbonyolítod a dolgokat, akkor azzal csak időt és energiát veszel el magadtól. Egy komoly beszélgetés erősítheti a biztonságérzetedet – mindenképpen próbálj meg kommunikálni a barátaiddal.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Eléggé érzékeny hangulatba kerülhetsz: lehet felfújod a dolgokat, és feleslegesen idegeskedsz. Tudod jól, hogy az aggodalmaskodással nem tudsz megoldani semmilyen problémát. Az meg a másik, hogy lehet nincsenek is problémák körülötted, csak te látod őket annak. Próbáld meg elterelni a gondolataidat, és kikapcsolódni, ha már túllendültél ma minden akadályon.

Rák (június 22. - július 22.)

Az energiák csak úgy bugyognak benned, és ezt főleg ma tudod igazán kihasználni. Tudj le mindent, amit lehet, és az se baj, ha kicsit előre dolgozol. Ne hagyd, hogy a közösség más irányba tereljen, mert most csak te tudod, hogy mi a legjobb neked. Bíznod kell a belső iránytűdben. Este szánj egy kis időt végre magadra, ha a hétvégén nem sikerült.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oda kell figyelned, hogy ne vállald túl magad. Ez egy olyan időszak, amikor hajlamos vagy a kiégésre. Ha sok is a feladatod, a nap végére igyekezz kiszakadni a hétköznapokból. Ha ezt össze tudod hozni, akkor lelkileg is meg tudsz erősödni. A barátaid nagy segítségedre lehetnek, mert ők tényleg tudják, hogy ébresszenek fel. Igyekezz mindenben a jót látni most.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mai nap fontos, hogy meg tudd találni az egyensúlyt. Ma sok ember miatt elfogyhat a türelmed szóval csak óvatosan, nehogy olyat mondj, amit később megbánsz. Maradjon éber, mert hamarosan egy új előrelépési út tárulhat fel előtted. Ha éppen szabadságon vagy, ez sajnos most el fog robogni melletted.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A kisebb gondokat picit könnyelműebben veheted a kelleténél, pedig ezekre is fokozott figyelmet kellene áldoznod. Ha most nem is foglalkozol velük, kísérd őket figyelemmel, így nem tud kicsúszni a kezedből az irányítás, és nem lesz belőlük nagyobb probléma. Ma mindenképpen pihend ki magad este, és akkor olajozottan indulhat a heted.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Valaki a családodban komoly problémákkal küzdhet, de nem akarja ezt megosztani veled, veletek. Te segítségére lehetsz, de rá kell jönnöd ki az, mielőtt teljesen elsüllyed. Picit passzívabb hangulatban vagy, de ez jó, mert nem stresszeled magad túl felesleges dolgokon. A mai nap fontos, hogy minden feladatodat pontosan végezd el.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ne keseredj el, ha időnként nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezted. A hét elején törekedned kellene arra, hogy mindenből a maximumot hozd ki. Így ez a rosszabb időszakod is hamar helyrerázódhat, viszont te is kellesz hozzá. Vedd a saját kezedbe a karrieredet, és a magánéletedben is mutatnod kell egy kis dominanciát.

Bak (december 22. - január 20.)

Engedd szabadon a szenvedélyed, és ne hagyd, hogy bármi is visszatartson. A bolygók szerencsés időszakot hoznak számodra, így nyugodtan megnyílhatsz a közeli környezeted felé. Előfordulhat, hogy néhány dologban megkönnyebbülésre is lelhetsz. A lelki béke nagyon fontos lesz számodra a következő időszakban, szóval törekedj erre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jelenleg nyugodt időszak elé nézel, és ez a mai napra is igaz lesz. Ne hagyd, hogy bárki provokáljon, és akkor nem lehet semmi probléma. Az se baj, ha este elvonulsz picit a többiek elől, és egyedül töltődsz fel egy jó könyvvel, vagy filmezéssel. Akkor tudod a legtöbbet kihozni magadból, ha kiszakadsz a hétköznapokból.

Halak (február 20. - március 20.)

A hét első napján muszáj leszel elkerülni a bonyolult helyzeteket, de ettől függetlenül produktív állapotban leszel. Ezt azonban ki kell használnod minél jobban. Ha van befejezetlen ügyed, akkor abba már most vágj bele, mert könnyen túl tudsz lendülni rajta. Ne engedd, hogy ebből a lendületből bárki kizökkentsen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás