Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp – június 17: Az Ikrek egy párkapcsolati zűrzavarba csöppenhet, a Mérlegen és a Nyilason pedig eluralkodhat a depresszió

Napi horoszkóp – június 17: Az Ikrek egy párkapcsolati zűrzavarba csöppenhet, a Mérlegen és a Nyilason pedig eluralkodhat a depresszió

Élet

Napi horoszkóp – június 17: Az Ikrek egy párkapcsolati zűrzavarba csöppenhet, a Mérlegen és a Nyilason pedig eluralkodhat a depresszió

Élet

Ezo Terézia 04:04

A Rákra és a Skorpióra végre rámosolyoghat Fortuna, vagyis a szerencse, a Halaknak pedig nem szabad hagynia, hogy bárki befolyásolja. Szívd fel magadat a hétvége előtt, és igyekezz kipipálni sorban a gondokat. Lássuk, hogy mit jelez számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A mostani bolygóállás elkezdhet sodorni a kreatív éned felé. Nagyszerű ötleteid lehetnek, és hajt az is, hogy új felfedezésekben legyen részed. Mindenképpen találkozz a barátaiddal, hogy meg tudd velük osztani az eszmefuttatásaidat. A visszajelzések segíthetnek a terveid finomhangolásán. Vigyázz, mert van pár ember, aki visszahúzhat, de velük nem szabad foglalkoznod.

Bika (április 21. - május 20.)

Ne akarj őrült tempót diktálni, mert azzal az ellenkezőjét fogod elérni. Felesleges kockázatokat sem szabadna vállalnod, mert az elég rosszul sülhet el. Figyelj oda arra, hogy mi tesz boldoggá, mert az rengeteg lendületet tud adni. Ha te felszabadult vagy, akkor a környezetedet is azzá tudod tenni, és rögtön más szemmel tudtok nézni a gondokra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Muszáj egy kis időt szánnod arra, hogy rendszerezni tudd a gondolataidat. Ha szétszórt leszel, akkor abszolút nem fogsz tudni előre haladni. Ez segíthet abban is, hogy be tudjon gyógyulni pár régi seb. Érzékenyebb lehetsz a kelleténél, és túlreagálhatsz dolgokat. Ez főleg a párkapcsolatodban okozhat komolyabb zűröket. Ne akard most senkire ráerőltetni az akaratodat.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki Fortuna végre rád fog mosolyogni, szóval készülj szokatlan dolgokra. Valaki, akiről nem is gondoltad volna segíteni fog téged mindenben. Néhány közeli ismerősöd között elmérgesedhet a viszony, de te jobb, ha ebből kimaradsz. A fontos vásárlásokat, vagy tervezéseket hagyd későbbre. Ezen a hétvégén fel kellene töltődnöd, munka nélkül.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jelenlegi bolygóállás segítségedre lehet, hogy megoldj egy régóta húzódó ügyet, vagy kibékülj valakivel. Használd ki az adódó alkalmat, és figyelj minden árulkodó jelre, ami előre lendíthet. Legyél optimista, ne csak most, hanem a hétvégén is. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak, vagy bárki elrontsa a kedvedet. Kiváló lehetőségek fognak kínálkozni, csak vedd észre őket.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha nem úgy mennek a dolgok, ahogyan te akarod, akkor könnyen vitába keveredhetsz mindenkivel. Pedig jobb lenne, ha figyelnél végre a kompromisszumokra. Tájékozódj mindenről előre, mert minden információ segíthet, hogy megtervezd előre a hétvégédet. Ne próbálj túl sok programot vagy feladatot egymásba sűríteni, mert az nem fog jól elsülni.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A szerelem és a társasági élet kiemelten fontos lehet számodra mostanában, szóval ne engedd magadat otthon begubózni. Az egész depresszióssá tehet, amivel a közeli környezeted idegeire mehetsz. Értékes barátságokat köthetsz, ha kimozdulsz, azonban vigyázz az olyan emberekkel, mint te. A nyilas a nyilassal most nem igazán tud rendesen kijönni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygók olyan hatással vannak rád, amik előhozzák az álmodozós énedet. Ezzel nincsen semmi baj, engedd csak szárnyalni a fantáziádat. Lehet elő fog kerülni egy régi terved, amit meg akartál valósítani, de eddig nem volt lehetőséged rá. Most szerencsés lehetsz a közeljövőben, szóval belefoghatsz valami újdonságba.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Eléggé feszültnek érzed magad, de nem szabad hagynod, hogy a depressziód visszatérjen. A jelenlegi bolygóállás rosszabb hatással van rád, mint a többi csillagjegyre, de ez ne vegye el a kedved semmitől. Te ismered magad igazán, hogy mivel tudod feldobni a napodat. Tereld ezek felé magad. Ügyelj a szavaidra, mert a szókimondásod lehet megsérthet valakit a környezetedben.

Bak (december 22. - január 20.)

Remélhetőleg tudtál haladni a dolgaiddal, mert ha nem, akkor az nagyon stresszessé tehet. Próbálj meg ütemezni, az tényleg sokat segíthet. Hétvégén próbáld meg valami újdonság felé terelni magadat. Változtass a környezeteden, vagy magadon. Ez fel tud pezsdíteni, és az önbizalmadnak is jót tesz majd. Már most elkezdheted a tervezgetést a fejedben.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem mindenben tudod megtalálni felhőtlenül a boldogságodat, de ez egy ilyen időszak. Arra kell a legjobban figyelned, hogy ne ess depresszióba. Igazán jól haladsz, és magadat is egyre jobban tudod felfedezni. A hibáidat kijavítva a környezetedet is le fogod tudni venni a lábáról. Próbáld meg tisztázni, hogy mik a valódi értékek az életedben.

Halak (február 20. - március 20.)

Az együttműködés másokkal stabilitást hozhat az életedbe. Dolgozd ki a részleteket, hogy miket kell véghez vinned a hétvége előtt, hogy utána teljesen felszabadulhass. A gondokon hamar túl tudsz jutni, ha előhozod magadban a múltbéli tapasztalataidat. Mindenben ragaszkodj a véleményedhez, és ne engedd, hogy bárki befolyásoljon.

Borítókép: Profimedia