promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – június 16: Itt a tipp, hogyan tudja növelni a Bika az energiáit, de a Nyilasnak is trükköt kell alkalmaznia, hogy haladni tudjon
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikreknek hanyagolnia kellene picit a Facebookot, vagy az Instagramot, míg az Oroszlánnak váratlan szerencse zuhanhat az ölébe. A hét közepén nagyon érdemes jól taktikázni, de azért nem szabad túl merésznek lenned, mert az a ló túloldala. Lássuk, hogy mit jelez számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy kis szórakozás rendben van, de ne engedd, hogy teljesen kizökkenj, mert akkor nagyon nehezen fogsz tudni visszalendülni a munkába. Még akkor is forgasd az agyad, ha éppen szabadságon vagy. Olyan időszak jöhet, ami előtérbe helyezi a maximalista éned. Azért azt ne feledd, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni. Ne tegyél olyan ígéretet, amit nem fogsz tudni betartani.

Bika (április 21. - május 20.)

Többet kellene pihenned. A teljesítményed romlása lehet annak köszönhető elsősorban, hogy nem tudod rendesen kialudni magad. Már az is sokat segíthet, ha egy órával hamarabb fekszel le az egyik este. Meglátod, olyan energiák szabadulhatnak fel benned, amikről nem is gondoltál volna. Szerelmi ügyekben most ne erőltess semmit, inkább legyél türelmes.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem ártana kicsit hanyagolnod a közösségi médiát. A bolygók azt jelzik neked, hogy valami fontos dolog mellett mehetsz el az életben, ha túl sok időt töltesz a digitális térben. A Merkúr segíthet javítani a képességeiden, de kitartást nem tud sugározni, azt neked kell elérned. Legyél eltökélt, és minden célodat el fogod érni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne ess abba a hibába, hogy túl sok mindent tervezel be. Ha marad néhány plusz feladatod a következő napra, az se baj. Sokkal rosszabb, ha túlhajtod magad, mert akkor még az üdítő pihenéstől is el tud menni a kedved, és a nap végén csak beesel az ágyadba. Pedig most akár egy új hobbit, vagy kihívást is találhatnál magadnak, amiben az örömödet leled majd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hamarosan testileg és lelkileg is feltöltődhetsz, de ehhez a mai napon szász százalékosan kell teljesítened. Váratlanul az öledbe hullhat a szerencse, és olyan dolgokon is könnyen át tudsz siklani, amiket alapból lehetetlennek gondoltál. A jelenlegi terveidre fókuszáld az energiáidat, és kerüld a feszült helyzeteket – azok most teljesen meg tudják kavarni a fejedet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most egyre türelmetlenebb leszel a környezeteddel szemben. Oda kell figyelned, hogy ne ess túlzásokba. Olyan dolgokért kaphatod fel a vizet, amikért alapból nem szoktad. Nem szabad sértően kommunikálnod senkivel, különben később visszaüthet. Szükséged van a kikapcsolódásra, és a gondolataid elterelésére.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kettős hatással lehet rád a mostani bolygóállás, ami okozhat galibát, de hozhat szerencsét is. Muszáj valahogy kihasználnod, hogy sokkal dinamikusabb vagy, mint szoktál lenni. Próbáld meg minden ügyedet elrendezni a közeledő hétvége előtt, és akkor nyugodt időszakra számíthatsz. Használd ki az energiáidat és pörgesd fel ezt a napot, utána édes lesz a pihenés.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Okosabb lenne átgondolnod, hogy mik azok a feladatok, amikkel lemaradásban vagy. Kettőt pislogsz, a nyakadba lesz a hétvége, és ha nem tudod utolérni magad, az nagy kellemetlenségeket tud okozni. Igyekezz valamivel javítani a hangulatodon, mert ha nem teszed, akkor előkerül a harapósabb éned. Ha most valami abszolút hátráltatni fog, az a konfliktus.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Be vagy lassulva kicsit, és úgy érzed, hogy csak a rutinoddal tudsz előre haladni. Vannak olyan napok, amikor csődöt mondd a kreativitás, de emiatt nem szabad pánikba esned. Segíthet az, ha jobban ráhangolódsz a mindennapi feladataidra, és nem úgy állsz hozzájuk, hogy már megint ezt kell csinálni. A legjobb taktika talán az, ha összehozod a kellemeset a hasznossal.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne dobd el magadtól a szórakozást, még akkor sem, ha pillanatnyilag sok a probléma körülötted. Muszáj olykor kikapcsolnod, mert ha csak állandóan a te válladat nyomja a felelősség, akkor teljesen be fogsz sokallni. Ha vidám vagy, akkor jóval könnyebben mehet minden az életedben. Szingliként most még a pártalálásban is szerencsét hozhatnak a bolygók.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem szabad túlságosan elengedned magad, mert akkor megint kicsúszhat a kezedből az irányítás. A te csillagjegyed eleve felelősségteljesebb és szorgalmasabb, mint mások. Nem kell átesned a ló túloldalára, szóval ne várd el magadtól a tökéletes teljesítményt, de tartsd meg az egyensúlyt, és hozd azt a szintet az életedben, amire szükséged van.

Halak (február 20. - március 20.)

A kapcsolatok fontosak lesznek számodra a következő időben. A közeli környezetedben van néhány ember, aki igazán tud motiválni. Találkozz velük, és meríts ihletet. A mostani bolygóállás hatására előtérbe fog kerülni a gondoskodó éned, és ezt gyakorolnod is kell. Nagyon jól tud elsülni, ha végre odafigyelsz másokra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás