promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin most nagyon dühös lehet – az orosz elnök egyik értékes embere bukott le
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vlagyimir Putyin kémjét állítólag Nagy-Britanniában fülelték le.

Már a szakértők is igyekeznek kerülni a kérdést, hogy meddig tarthat az orosz-ukrán háború, mert nem tudnak rá pontos választ adni. Oroszország nem követ határidőket, csak haladnak a terveik szerint, de sokszor elég homályos, hogy Putyin és a hadserege mit szeretne elérni.

A friss hírek szerint megadásra szólították fel Szeverodoneck védőit az oroszok, ahol most a legnagyobb harcok dúlnak. Olekszandr Sztrjuk, a város polgármestere szerint nincs könnyű dolguk a védőknek, de nincsenek sarokba szorítva, így megtesznek mindent, amit tudnak.

Vlagyimir Putyin persze a háború alatt igyekszik a még meglévő kapcsolatait is ápolni. Nem olyan rég Hszi Csin-ping kínai elnök telefonon folytattak egyeztetést, amely során a két ország gazdasági kapcsolata, valamint az orosz - ukrán háború is szóba került.

A kínai elnök úgy értékelte, hogy a zűrzavarral és változásokkal teli globális környezetben a kínai-orosz kapcsolatok megőrizték fejlődési lendületüket – számolt be róla a Portfolio.

Putyin annak örülhet, hogy Kínával minden rendben van, de annak már kevésbé, hogy valószínűleg elfogták az egyik kémjét Nagy-Britanniában.

Az orosz elnök ügynökét a The Sun beszámolója szerint a londoni Gatwick repülőtéren vették őrizetbe a brit terrorelhárítás emberei. A 40 év körüli férfi nagyon úgy néz ki, hogy Putyin megbízásából volt ott.

A britek jelenleg nagyon félnek attól, hogy az oroszok kibertámadást akarnak végrehajtani az ország ellen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás