promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtalálták a leghangosabban szexelő párt – náluk még egy légkalapács is diszkrétebb
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

120 decibel fölött már halláskárosodás is jelentkezhet, ők ezt is felülmúlják.

Szex közben senki sem úriember vagy úrihölgy, a szerelmes együttlétek során az emberek általában képtelenek kontrollálni a viselkedésüket. Az orgazmus sok esetben elképesztő hanghatással jár, amit a panellakásokban élők valószínűleg meg tudnak erősíteni.

A hangerősséget decibelben (dB) mérjük, az emberi fül pedig a 0 és 140 decibel közötti hangok érzékelésére képes, bár rövid ideig tartóan ennél nagyobb hanghatások is érhetnek bennünket. Egy szúnyog zümmögése nagyjából 10 dB, a közlekedés zaja 60–70 dB, de egy puskalövés a védtelen fül mellett akár a 170–180-as értéket is elérheti, ami meglehetősen fájdalmas érzés.

Mindezt csupán azért soroltuk fel, hogy rávilágítsunk, micsoda elképesztő produkcióra képesek napjaink szexrekorderei. Erre vonatkozó vizsgálatokat természetesen Angliában végeztek, mégpedig a „kedves” szomszédok hivatalos bejelentései alapján, akiket – érthetően – rettentően zavart az együttlétek zaja.

Lizzy és James például a hangos párok közé tartoznak, akiket a környékükön élők többször is bepanaszoltak a botrányos együttléteik miatt. Első alkalommal még a pár férfi tagját is meglepte, milyen „állati” a partnere, de egyértelműen bejött neki a dolog.

„Számunkra a szex az érintésről, az érzésekről és a hangokról szól. Imádok közben kiabálni. Büszkék vagyunk arra, hogy Nagy-Britannia leghangosabb párjai közé tartozunk”

– közölte Lizzy, és valóban igazat mondott, hiszen a 131,8 dB erősségű szexelésük hangosabb, mint az Erzsébet királynő platina jubileuma tiszteletére tartott vadászgépes bemutató zaja. 120-as érték fölött egyébként már halláskárosodás is jelentkezhet, szóval mindketten veszélyben vannak az ágyban, mert náluk még egy légkalapács vagy egy rock-koncert is diszkrétebb.

Az angliai csúcstartó azonban a 31 éves April, illetve 29 éves pasija, Tom, akik 133,2 dB-es értékkel akasztották ki a mérőműszereket – és a döbbent szomszédokat. A boltoni párocska egy 13 hónapos kisfiút nevel, arról azonban nem érkezett hír, hogy a poronty miként viseli szülei heves együttléteit.

„Tom tudja, hogy imádom, amit az ágyban művel, a kiabálásaim pedig felhúzzák őt, és hatalmas önbizalmat adnak neki. Nemcsak éjszaka szexelünk a hálóban, hanem imádjuk a különleges helyeket is”

– árulta el April.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás