promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: újjáéled egy régi viszony? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Szomorúság: Bánatot, érzelmi bizonytalanságot jelez a lap. Ne próbáld elnyomni az érzéseidet, nem szabadulsz meg tőlük, sőt, csak még tovább nyomasztanak. Azt jelzi a lap, hogy tehetetlennek érzed magad egy adott helyzetben. Úgy gondolod, egyedül maradtál a problémáddal, mert senki sem ért meg téged. Ha most magad alatt vagy, tudnod kell, hogy ez egy átmeneti állapot. Higgy magadban, próbáld megerősíteni az önbizalmadat! Gondolj arra, hogy semmi sem történik véletlenül: ezek a nehéz időszakok tanítanak az emberi kapcsolatokról, az életről, de leginkább saját magunkról. A lap arra is figyelmeztet, hogy valami nem működik már az életedben, ezért ideje újragondolni, új alapokra helyezni az adott területet. Jelezhet a kártya csalódás utáni fellángolást, futó kapcsolatot is.

2. kártya jelentése:

Szerető: A lap közelgő párkapcsolatra, szerelemre utal, férfi és nő kérdező esetén egyaránt. Olyan személyt mutat, aki kiáll a kedveséért, és vállalja az érzéseit. Jól működő párkapcsolat esetén azt mutatja, számíthatsz a párodra minden helyzetben, a kapcsolat erős alapokon nyugszik.

3. kártya jelentése:

Remény: Álmodozást, reménykedést jelent a lap. Lehet, hogy a vágyaidért nem mersz lépéseket tenni, holott érdemes lenne. Elképzelhető, hogy valaki titkon rólad álmodozik, de túl félénk ahhoz, hogy kezdeményezzen. A kártya utalhat egy régi kapcsolat újjáéledésére. Mutathatja azt is, hogy hiába szeretnéd nagyon, hogy egy bizonyos dolog végre megtörténjen, még várni kell rá, még nincs itt az ideje. Egészségügyi kérdésnél bizakodásra ad okot a lap.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás