promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – június 13: A Rák pénzügyei összeomolhatnak, az Oroszlánra és a Szűzre pedig várhat az igaz szerelem
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Kos kételkedhet magában, pedig nem szabadna, a Bakba pedig családi vitákba bonyolódhat. Ne feledd, hogy mindig számolj el legalább háromig magadban, ha hirtelen akarsz visszavágni. Lássuk, hogy mit jelez a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Sokat kételkedhetsz mostanában. Egyáltalán nem biztos, hogy a belső hangok rossz irányba akarnak terelni. A sok aggódás meg fogja bontani a lendületedet, és most a bátor, valamint határozott énedre van szükség. Gondold végig, hogy mi most a legfontosabb a számodra, és ezen a héten mindenképpen próbáld meg elérni.

Bika (április 21. - május 20.)

Egy picit szétszórt lehetsz, így hibás döntéseket hozhatsz. Ha komoly dologban kell állást foglalnod, akkor inkább kérd ki a többiek tanácsát. Új szintre emelkedhetsz, és energiákat tudsz felhalmozni, ha nem kevered bele a stresszt a mai napodba. Hidd el, semmivel sem fogsz jobban járni, ha előre dolgozol – inkább kipihenten vágj bele mindenbe.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Benned reménykedik a környezeted, hogy fel tudod rázni a dolgokat. Előfordulhat, hogy nincs bátorságuk megtenni valamit, amiben inkább rád várnak. Ha sikered lesz, akkor bizony elég sokáig te leszel a domináns fél. Este helyre tudod billenteni a lelki egyensúlyodat. Gondold végig, hogy mik azok a dolgok, vagy kik azok az emberek, akik inkább csak lehúznak a mélybe.

Rák (június 22. - július 22.)

Az üzleti dolgokat most hanyagold, de még az apróbbakat is. A mostani bolygóállás miatt még egy egyszerű internetes vásárlás is peches lehet. Ma az a legjobban, ha világosan és tárgyszerűen beszélsz mindenkivel. Az érzelmek eluralhatnak, és befolyásolhatnak bizonyos döntésekben. Ha hűvösebb maradsz, akkor nem tudnak rád erőltetni semmit.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hamarosan feltűnhet valaki az életedben, aki eléggé megbabonázhat. Ha jelenleg nincsen kapcsolatod, akkor akár szerelem is kialakulhat belőle. Akkor se engedd el, ha esetleg van, mert nagyon jó barátok lehettek. A mostani bolygóállás hangulatingadozásokat hozhat elő nálad. Erre vigyázz, ne a környezeteden vezesd le, ha esetleg nem tetszik valami.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A hét eleje, de főleg a mai nap szerencsét ígér a szerelemben. Lehet nem hiszel benne annyira, de nyugodtan felregisztrálhatsz akár egy társkeresőre is, ha szingli vagy. Közben otthon akadhatnak problémák. Ne menj bele semmilyen felesleges vitába, inkább a saját dolgaiddal törődj. Remekül haladhatsz, ha nem állsz le apró problémákkal foglalkozni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Főleg a barátaid körül foroghat a gondolatod ma, akiket lehet elhanyagoltál mostanában. Különösen élvezetes lenne, ha együtt tölthetnétek az időt, így próbálj meg közös programot szervezni velük, akár csak egy rövid találkára. A problémákkal amúgy sem tudsz haladni, a bolygóállás picit gátolni fog ebben, szóval inkább engedj ki.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma váratlanul az öledbe hullhat a szerencse, persze ehhez az is kell, hogy az útjában legyél. Próbálj meg mozgolódni, több helyen jelen lenni, több emberrel kommunikálni. Persze csak úgy, ameddig jól érzed benne magad, tehát plusz terheket ne vállalj be. Ha sikered lesz valamiben, akkor ne feledkezz meg azokról, akik segítettek neked ebben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nincs rád közvetlen hatással a mostani bolygóállás, de azért a munkahelyeden nem árt odafigyelned. Olyan mintha fáradtnak éreznéd magad, olykor meg tele vagy energiával. Ez azon is múlik, milyen feladat áll előtted. Próbálj meg mindenhez pozitívan hozzáállni, és végezz velük hamar, mert akkor egy remek estéd lehet.

Bak (december 22. - január 20.)

Gondold át miket tervezel a jövőben. Ez alkalmas időszak arra, hogy sok mindenben felnyíljon a szemed. Egy kiadós mély baráti beszélgetés is jót tehet neked. A családi életedben viszont konfliktusokkal, vitákkal járhat a mai bolygóállás. Higgadtan kezeld, és végre hallgass meg másokat is, mielőtt véleményt mondanál.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég bosszantó napod lehet ma: elromolhat valami a környezetedben, nehezebben mehet a munka, vagy éppen a kollégáid fognak idegesíteni. Olykor vannak ilyen napok, de próbálj meg nem ráförmedni senkire. Inkább számolj el tízig, mielőtt bármilyen heves vitában megszólalnál. Este ütemezz be valami kényeztető programot.

Halak (február 20. - március 20.)

Távolabbról érkezhetnek örömteli hírek, de ezek lehet felboríthatják valamelyik tervedet. Olyan időszak is fog következni, ahol nem árt, ha előveszed a spontánabb éned. Minden szituációt jól tudsz lereagálni, így ne ess pánikba. A takarékosság elsődleges szempont legyen most, mert később nagyobb kiadásokra számíthatsz, amik derült égből villámcsapásként fognak érkezni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás