promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – június 10: A Szűz kártyavára összeomolhat, a Skorpióból pedig előtörhet a féltékenység a hétvége előtt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérlegnek figyelnie kell, hogy kivel osztja meg a titkait, a Nyilas pedig szerelembe eshet. Boldogság, vagy éppen boldogtalanság vár rád a hétvége előtt? Lássuk, hogy mit üzen a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A bolygók az álmodozó énedet hozzák előtérbe, így nem tudod jól kezelni ma a feszültséget. A rutinfeladatok sem szabad lazán venned – inkább figyelj oda, mert a hibák még inkább ki fognak zökkenteni, vagy ami rosszabb, nem is fog érdekelni az egész. Teremt egyensúlyt, és lásd át, hogy mik azok a gondok, amiket egy kis időre a szőnyeg alá söpörhetsz.  

Bika (április 21. - május 20.)

Nagy érzelmi zavart tapasztalhatsz, amik befolyásolhatják a döntéseidet. Inkább kérd ki a közeli emberek véleményét, ha bizonytalan vagy magadban. Ha semmi sem fog egyértelműnek tűnni, akkor várd meg, amíg elmegy a vihar a fejed fölül, és tisztán át tudsz látni mindent. Rugalmasnak kell lenned ma, különben csak egy helyben fogsz toporogni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Meg kell akadályoznod, hogy konfliktusok alakuljanak ki körülötted. Nem tudod ezeket jól kezelni, és hamar kicsúszhat a kezed közül az irányítás. Ha úgy érzed nem vagy nyomás alatt, akkor minden remekül alakulhat. A mai feladatok után inkább ne szervezz semmilyen programot, mert otthon tudsz igazán feltöltődni. Vonulj el kicsit mindenkitől.

Rák (június 22. - július 22.)

Nehezebben indul a napod, de később olyan energiák tudnak felszabadulni benned, hogy még egy kis extra feladatot is be tudsz majd vállalni, ha nagyon muszáj. Vágysz a személyes szabadságra, és ez hétvégén is előtörhet belőled. Ha van párod, akkor bizony meg kell beszélned vele, hogy adjon neked egy picivel nagyobb teret.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Neked kell ma irányítanod az eseményeket. Ha hagyod, hogy kizökkentsenek, akkor nem fogod tudni teljesíteni azokat a célokat, amiket kitűztél magad elé. Ki kell dolgoznod egy stratégiát, ami működhet a sikerig. Hétvégén erős energiák fognak körbevenni, szóval fejleszteni tudod a személyiségedet. Mindenképpen próbálj ki valami új dolgot.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem mások, hanem te magad lehetsz ma az ellenséged. Ha mindenben a negatív és kritikus énedet veszed elő, akkor semmivel se fogsz tudni rendesen haladni. Ne hagyd a hétvége előtt összeomlani a kártyavárat, amit óvatosan felépítettél. Ne akarj senkivel se csatákat vívni, hanem inkább működj együtt. Igyekezz már a nap elején visszaszerezni a lelkesedésedet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon szenvedélyes tudsz lenni, ami jó hatással lesz rád. A kitartás elképesztően fontos lesz a következő időszakban. Bármilyen akadály is gördül eléd, nem szabad feladnod. Folytasd csak az utat, amibe belekezdtél. Hétvégén meg tudsz nyílni, ami rád nem szokott annyira jellemző lenni. Ügyelj arra, hogy a megfelelő emberrel oszd meg a titkaidat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy picit előtörhet belőled a féltékenység, de rá kell jönnöd, hogy semmi okod rá. Sínre kerülhet az életed, ha nem másokkal foglalkozol, hanem a saját előrelépéseddel. A közeljövőben új emberek tűnhetnek fel az életedben, de nem szabad őket első látásra megítélned. Egyikükkel akár egy szoros barátság is kialakulhat, ami erős hatással lehet rád pozitív szempontból.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy néz ki valaki szeretne jobban megismerni, és csak rajtad múlik, hogy nyitsz-e felé. Ha az illető az ellenkező nemet képviseli, akkor még több is lehet a dologból. Úgy néz ki félsz egy kicsit a változástól, pedig nem lenne szabad. Kell valami új az életedben, hogy fel tudj dobódni. Sokat meríthetsz más emberek hibáiból, akik befásultak a rossz döntéseik miatt.

Bak (december 22. - január 20.)

A pénzügyi helyzeted a szokásosnál kényelmesebbnek tűnik jelenleg, de azért jól gondold át, mielőtt egy kis pluszt költenél magadra. Talán mehetne okosabb helyre is a pénz? Ha a válasz erre egy határozott nem, akkor nyugodtan lepd meg magad valamivel. Élvezd az élet apró pillanatait, és ne engedd, hogy az emberek negatív hangulata átragadjon rád.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Okosabban kell beosztanod a pénzedet. Ilyenkor nyáron elszaladhat veled a ló, és olyasmikre költhetsz, amikre alapból nem szoktál. Váratlan kiadást jeleznek a bolygók, de ezt simán meg tudod oldani, ha félreteszel egy kis pénzt. Hétvégén ne akarj senki helyett hősködni, és feladatokat sem átvállalni másoktól, inkább tervezd meg, hogyan tudnál feltöltődni.  

Halak (február 20. - március 20.)

A jelenlegi bolygóállás reflektorfénybe helyezi a kommunikációs képességeidet. A környezetednek nagyon fog tetszeni a nyitottságod, és olyan problémákat is meg tudtok együtt beszélni, amit máskor nem. Ma nem szabad, hogy leragadj egyetlen megoldásnál. Ha úgy látod, hogy egy probléma valamivel nem orvosolható, akkor azonnal válts stratégiát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás