promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – június 8: Az Oroszlánnak figyelnie kell, hogy elkerülje a depresszió, a Mérlegnek pedig a sarkára kell állnia
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bakból előtörhet a lázadó, a Halaknak pedig fel kell ráznia magát. A szerelem, a pénz, vagy a szerencse lesz a mozgató rugó? Lássuk, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Eddig nyugodtan hallgathattál mások véleményre, de tudod, hogy minden változik. Most a külsős személyek eléggé rossz irányba terelhetnek, így duplán gondold át, hogy mit is tanácsolnak neked. Okosan oszd be az energiáidat, ne akarj egyetlen problémára túl sokat pazarolni. Már a hét elején kapsz apró jeleket, hogyan tudod sikeresen leküzdeni az akadályokat.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma ki kell mindent adnod magadból, hogy ragyogni tudj, és fellélegezve zárhasd a napot. Mérlegelned kell azért magadban, hogy mi az, amit el tudsz érni, és mi az, amit hanyagolnod kell. Szükséged van a pozitív visszajelzésekre, valamint a sikerélményekre, különben magadba fordulhatsz. Próbálj meg önmagad lenni minden szituációban.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma meglehetősen érzékeny lehetsz minden megjegyzésre, de azért figyelj oda, hogy ne vágj vissza csípősen ezekre. Fontos szempont a hét közepén, hogy mennyire tudsz határozott lenni, és ez az érzelmeidre is vonatkozik. Ha ez is stabil lábakon áll, akkor nem lehet téged kizökkenteni semmivel, és jöhetnek futószalagon a kisebb és nagyobb sikerek.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet sok mindenben úgy láthatod, hogy nem felel meg a jelenlegi helyzet neked. Talán itt is az ideje a változtatásnak. A bolygók úgy állnak, hogy sok mindent véghez tudsz vinni. A lényeg, hogy ne bonyolíts túl semmit, mert teljesen felesleges. Csak az időd és az energiáidat pazarolnád így. Ne állj most pihenő-üzemmódba, hanem törj picit előre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most igazán nem szabad a múlton rágódnod, hanem csakis előre tekintened. A hibáidon már nem tudsz váloztatni, de a jövődön igen. Ez az időszak amúgy is alkalmas arra, hogy ezen morfondírozz picit. Ne hagyd, hogy mások rossz hangulata rád ragadjon. Pozitív hozzáállásra van szükséged, így a depresszió is elkerülhet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon fontos lesz, hogy miképp indítod a hét közepét. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak, csak azzal törődj, hogy ne maradj el semmivel. Ha be tudsz lőni egy tempót, és koncentrálsz, akkor nem fogsz belegabalyodni semmibe. Ne keveredj vitába, mert a félreértések miatt nem fogsz tudni győztesen kijönni belőlük.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A bolygók nagyon is kedveznek neked, így ez az idő alkalmas lehet arra, hogy fontos döntéseket hozz meg. Néhány ügy végére amúgy is pontot kellene tenned, ami már elég régóta húzódik. A karriered alakulásában, és a magánéleted terén is jelentős átalakulásra számíthatsz. Lehet önzőnek fognak páran tartani, de jelenleg ne segíts olyanoknak, akik nem érdemlik meg.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Érdemes lenne kicsit elszakadnod másoktól, mert a közeli környezeted picit soknak érezhet mostanában, még ha nem is veszed észre. Jobb lenne, ha néhány dologban önállósítanád magad. A lelki feltöltődéshez ugyanúgy kell az egyedüllét olykor, mint a baráti társaság. Lassíts és ne stresszeld túl a dolgokat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A hízelgés igazán jól tud esni neked, de figyelned kell, mert hátsó szándék is meglapulhat a kedves szavak mögött. Főleg akkor gyanakodj, ha olyantól kapod ezeket, akitől egyáltalán nem megszokott, és amúgy is kerüli a társaságodat. A saját problémáiddal és a céljaiddal kell foglalkoznod jelenleg. Este próbálj meg kiszakadni, ahogy éppen kedved van, de az a legjobb, ha kipróbálsz valami újat.

Bak (december 22. - január 20.)

Előtérbe kerülhet a közeljövőben a független és kicsit lázadó természeted. A bolygók szerint ez nem baj, mert pont ez hozhat egyensúlyba téged. Használd az akaratodat és az elszántságodat a nehezebb gondok leküzdéséhez. Ha van párod, akkor ideje lenne vele többet kommunikálnod. Őszintének kell lenned, különben nem tudtok támaszai lenni egymásnak, de ez a barátaidra is igaz.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most sok dolgot nem szabad feleslegesen erőltetned. Ha az egyik ajtó nem nyílik, akkor ne akarj erőszakkal bejutni rajta, hanem keress egy másikat. Csillapítanod kell a küzdőszellemedet, és lazítani kicsit. Ideje élvezned az életet, különben sok kellemes dolog el fog robogni melletted. Legyél határozott, és tudj néha nemet is mondani az embereknek.

Halak (február 20. - március 20.)

Fel kell ráznod magad, és nem szabad hagynod, hogy a környezeted lehúzzon a mélybe. El kell hárítanod a negatív energiákat. Vigyél némi könnyedséget vagy humort a helyzetekbe, ha ez lehetséges. Most sokan próbára tehetik az alkalmazkodóképességedet, de ne engedd, hogy bárki felhúzzon. Ha higgadt maradsz, akkor nem találnak majd fogást rajtad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás