promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – június 3: A Bika szerelembe eshet, az Oroszlánnak viszont az egészségére kellene jobban figyelnie
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérlegnek meg kell oldania, hogy kizárja az idegesítő embereket, a Nyilas életében pedig feltornyosulhatnak a hibák, ha nem figyel eléggé. A szerelem, a pénz, a siker vár rád, vagy valamilyen váratlan akadállyal kell megküzdened? Nézzük, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Megtörténhet, hogy rossz tanácsra támaszkodva olyat teszel, amivel csak még nehezebb helyzetbe hozod magadat. Hallgatnod kellene az ösztöneidre, ha nem akarsz még nagyobb bajt. Ez nem azt jelenti, hogy minden tanács rossz, amit kapsz, de szelektálnod kellene közöttük. Később régóta húzódó érzelmi kérdésekben is magadra találhatsz.

Bika (április 21. - május 20.)

Egy véletlen folytán kapcsolatba kerülhetsz egy személlyel, aki egyre fontosabb szerepet fog betölteni az életedben. Barátság, szerelem, bármi lehet belőle. A legfontosabb, hogy ne engedd el, mert változásokat tud hozni az életedbe. Nincs könnyű időszakod mostanában, de a találékonyságoddal meg tudsz oldani mindent.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy érezheted, hogy folyton félreértik a szavaidat. A kommunikáció a mai napon tényleg nem az erősséged, legalábbis szavak szintjén nem megy. Ha lehet, megfontoltan inkább interneten beszéld meg a dolgokat. Ott ha valami rosszat írsz le, legalább törölheted. Nem árt, ha picivel megfontoltabb vagy. Feltámadhat a lustaságod, amit már a nap elején le kellene győznöd.

Rák (június 22. - július 22.)

Gyorsabban vág az eszed, mint szokott, így úgy tudsz áthaladni a problémákon, mint forró kés a vajon. Nem ártana kihasználnod ezt az időszakot arra, ha van valamilyen elhúzódó ügyed. Ha erre koncentrálsz, akkor pontot tudsz tenni a végére. Ne félj kimutatni az érzelmeidet, mert viszonzásra találhatnak. Talán vár rád egy nagy szerelem?

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jelenlegi bolygóállás miatt igazán elemedben vagy. Kicsit rövidebbre kell húznod pénzügyekben a nadrágszíjat, de hamarosan rendbe fog jönni minden. Munkával kapcsolatban nem szabad, hogy túlvállald magad, mert elég komolyan visszaüthet. Az egészségedre is jobban kellene figyelned, végre aludd ki magad.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Félre kell tenned a sértődöttségedet. Hagyd hátra a korábban felhalmozódott haragodat, mert ez nem fog segíteni az előrejutásban. Ha ügyes vagy, akkor még békülések is kijöhetnek a helyzetből. Ha csak a rosszat veszed észre, akkor azzal a saját esélyeidet is gyengíted. Pozitívabban kell látnod a világot, főleg a következő napokban.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Vigyázz a rutinfeladatokkal, mert könnyen becsaphatnak. Rejtett buktató lehet bennük, amiket ha nem szúrsz ki, akkor eléggé felboríthatják a napodat. Fontos, hogy meg tudd őrizni a nyugalmadat. Ki tudod zárni az idegesítő embereket, csak vedd elő ehhez a kis trükkjeidet. Néha úgy érzed, hogy csak elfecséreled néhány dologra az energiádat, azonban ne aggódj: mindennek meglesz az eredménye.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Mindenképpen nyitottnak kell lenned mások ötleteire. A bolygók blokkolják kicsit a kreatív energiáidat, szóval kivételesen rossz döntéseket hozhatsz. Bízz meg azokban, akik közel állnak hozzád, és jót akarnak neked. Ma még sok gondot kell magad mögött hagynod, de holnap már egy lazább napod lehet. Persze azért figyelj, hogy ne dőlj teljesen hátra.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lehet megvan benned a kellő lendület az akadályok legyőzésére, de azért óvatosnak kell lenned. Szigorúbban ellenőrizd magad, mert ha lezser vagy, akkor feltornyosulhatnak a hibák, amikből később káosz lesz. A nap vége igazán kellemes lehet, ha nem hagyod, hogy mások rád erőltessék az akaratukat. Most tedd azt, amit te szeretnél.

Bak (december 22. - január 20.)

A jelenlegi bolygóállás segít abban, hogy kapcsolatban tudj lépni a belső éneddel. Egy szellemi utazás erős hatással tud lenni a fejlődésedre. Olyan válaszokra találhatod meg a választ, amik régóta rejtőzködnek előtted. A friss lendülettel végre elérhetsz a közeljövőben egy olyan dolgot, amire már nagyon régóta vágytál.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha nem is indul lendületesen a reggeled, délutánra már sokkal jobb kedved lehet. Legyél óvatos, mert eléggé kimerítheted az energiáidat. Nem szabad felesleges dolgokkal foglalkoznod, amik nem tudnak előre vinni. Jó döntéseket tudsz hozni, ha megfelelően informálódsz. Ne akarj hirtelen belevágni semmibe, mert az nem fog jól elsülni.

Halak (február 20. - március 20.)

A világról alkotott képed változhat az elkövetkezendő napokban. Valószínűleg nem egy személy, vagy szituáció lesz rád hatással, hanem egyszerűen te változol. Közeledik is majd egy elágazás az életedben, amikor el kell majd döntened, hogy melyik úton haladsz tovább. Az egyik kalandokhoz, a másik egy sablonosabb élethez vezethet, ahol a rutinod lesz reflektorfényben.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás