promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 31: Az Ikrek jobb, ha figyel a mai tanácsra, különben széteshet, az Oroszlán pedig csábító ajánlatot kaphat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szerelem a jót is a rosszat is kihozhatja az emberekből. A Szűz belebonyolódhat valamilyen párkapcsolat problémába, a Bak pedig féltékenyebb lehet mint kellene. A jelenlegi bolygóállás sok csillagjegy felé fog magabiztosságot sugározni. Lássuk, hogy mit jelez számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Szilárd határokat kell létrehoznod ma, mert az emberek visszaélhetnek a bizalmaddal. Olykor kénytelen vagy megmutatni nekik, hogy van neked határozott éned is, aki oda tud csapni. Akkor tudsz igazán produktív, valamint energikus lenni, ha nem hagyod magadat kizökkenteni. Gondolkozz el azon, miképp tudod eredményesebben felhasználni az idődet.

Bika (április 21. - május 20.)

Ne félj a változásoktól, hanem igyekezz igazodni hozzájuk. Nagy hatással lehetsz az emberekre, és ma le tudod őket venni a lábukról. A bolygók pozitív kisugárzást biztosítanak neked, még úgy is, ha nem tudtál száz százalékosan feltöltődni az elmúlt napokban. A munkahelyeden eltérő nézőpontok kereszttüzében találhatod magad, de meg kell találnod az egyensúlyt.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Már a hét elején okosan be kell osztanod az energiáidat. Ha még messze van a nyaralás, akkor emiatt eléggé be is sokallhatsz. Sokszor érzed úgy, hogy mindenre jut időd, csak magadra nem. Ideje ezen változtatni, mielőtt kiégnél. Ha muszáj, akkor készíts egy beosztást, és találd meg az egyensúlyt. Este legyél kicsit önző, és csak magaddal foglalkozz.  

Rák (június 22. - július 22.)

Végre helyre tud billenni a magabiztosságod. Ha benned van egy kis életszeretet, akkor remek napod lehet. Ne hagyd, hogy bármi kizökkentsen, és pörögj úgy, ahogy te szeretnél. Kalandozz picit, csinálj valami szokatlant, most ez tud feldobni igazán. Olyan emberekkel találkozz, akik csak a pozitívat tudják kihozni belőled.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Új kaland van a láthatáron, mivel a másik nem képviselőjétől csábító ajánlatot kaphatsz. Gondold végig, hogy érdemes-e belemenni. A bolygók jelzése szerint akkor sem lenne szabad elengedned magad, ha szingli vagy. Mindenbe megfontoltan kellene belevágnod. Az önuralmad nincsen a helyén mostanában.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem igazán szeretnéd, de a párkapcsolati problémák ismét utolérhetnek. Ha van kapcsolatod, akkor felesleges vitába bonyolódhattok bele. Megint olyan lesz a szituáció, hogy neked kellene engedned. Ha viszont szingli vagy, akkor olyan felé sodorhat a szél, akivel nem tudnál jól kijönni. Ne hagyd, hogy elkapjon a rózsaszín köd.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelenlegi bolygóállás tetterőt és magabiztosságot ad neked mindenhez. Ha régóta hezitálsz valamin, akkor ideje abbahagynod a töprengést, és lépni. Semmi baj nem lesz belőle, ha picit spontánabb vagy. Neked is jót tenne, ha nem ülnél túl sokáig egy problémán. Ha nem jön be, akkor neked úgyis mindig van B terved.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hatalmas energiákat tudsz felszabadítani, és fontos ügyekért küzdhetsz. Felszabadultabbá tudja tenni a lelked, ha segíthetsz másokon, de ne feledd, mindig a saját problémáid legyenek az elsők. Ugyanúgy számíthatsz mindenben a barátaidra, mint fordítva. Most mindenki méltányolni tudja az őszinte megmozdulásaidat. A mai nap elismeréseket is tartogathat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szeretnél bizonyítani, és végre reflektorfénybe is kerülhetsz. Neked kell eldöntened, miképp tudod ezt a leghatékonyabban elérni a héten. A megoldás ott van a fejedben. Tudod jól, hogy mit vársz az élettől, és jelenleg kellő elszántság van benned, hogy elérd, amit szeretnél. Hozd elő a rejtett energiáidat, és hasznosítsd őket okosan.

Bak (december 22. - január 20.)

A környezeted igazán hasznát tudja venni a találékonyságodnak. Persze figyelj oda, hogy első sorban a saját dolgaidra koncentrálj. Már rád férne egy kis pihenés. Egy váratlan fejlemény picit megakaszthatja a lendületedet, de utána minden rendben lesz. Ne legyél semmiben sem meggondolatlan, ez a legfontosabb. A szerelemben féltékenyebb lehetsz a kelleténél – erre figyelj oda!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha nem figyelsz, vagy spórolsz jobban, akkor anyagi problémák üthetik fel a fejüket. Eléggé meg tud viselni, ha egy váratlan fordulat megnyirbálja a költségvetésed, de mindenre fel kell készülnöd. Jelenleg tűzön-vízen át tudod hajszolni az általad kitűzött célokat, viszont a megerőltető munka miatt feszültebb lehetsz. Mindenképpen húzd meg a határokat.

Halak (február 20. - március 20.)

Igazán magabiztossá tehet a jelenlegi bolygóállás, de azért vigyázz, hogy ne legyél makacs, illetve öntörvényű. A kitartásod bámulatos, szóval ma mindent véghez tudsz vinni, amit elterveztél, legyen az kisebb, vagy esetleg nagyobb dolog. Most nem szabad, hogy félelmek gyötörjenek a bizonytalan jövő miatt. Tedd ezt helyre magadban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás