promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara igazi bombázóként tett egy hatalmas bejelentést, amitől az összes követője ledöbbent
Borítókép:  Lara Schóbert csatorna - YouTube
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Larának most csak hátra kell picit dőlnie, és fogadni a gratulációkat.

Schobert Lara egészen fiatalon belevágott az influenszerkedésbe. Schobert Norbi és Rubint Réka lányának persze volt egy kis hátszele az ismertsége miatt, de teljesen egyedül tudta felépíteni az oldalát, és ő döntött arról is, hogy milyen tartalmakkal szolgálja ki az embereket.

Nem kellett sokat várni, és megérkezett az újabb rekord, mivel pillanatok alatt 300 ezer követője lett. Lehet lassan ünnepelheti a 400 ezres követőtábort is? Az édesanyjának, Rubint Rékának például 466 ezer követője van. Elsőre ránézésre úgy tűnik, hogy Lara ezt túl fogja szárnyalni.

Schobert Lara sokáig nem volt megelégedve az alakjával, de ma már egyre gyakrabban oszt meg bikinis képeket magáról. A nagy sztárok is tudják, hogy ez is elengedhetetlen a követőtáboruk növeléséhez.

A tini mindig magasra teszi a lécet – nem olyan rég érettségizett, és az emelt szintű angol mellett a matematika és a történelem érettségit is angolul csinálta. Látszik rajta, hogy ilyen fiatalon is milyen céltudatos.

Mivel influenszerként a topon van, így egyre nagyobb cégek keresik meg Rubint Réka lányát. Nemrég egy hatalmas bejelentést tett az Instagram oldalán.

„Örömmel osztom meg Veletek, hogy én lettem a Rossmann új hazai nagykövete. Nagyon büszke vagyok arra, hogy minden újdonságról majd elsőként számolhatok be Nektek”

- írta Lara, aki rengeteg gratulációt kapott a követőitől.

Schobert Larának komoly tervei vannak, mivel anno elárulta, hogy mindenképpen 30 éves kora előtt szeretne gyereket, és ha megadatik, akkor kettőt is. A nagy szerelem persze még nem talált rá, de bőven ráér. Most először azzal foglalkozik, hogy sínen legyen az élete.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás