promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 27: A Mérlegnek nehéz időszak jöhet a szerelmi életében, az Ikreknek pedig régi sebek szakadhatnak fel
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Skorpiónak most spórolásba kellene fognia a közelgő hétvége előtt és közben, ami nem lesz könnyű, a Baknak pedig el kell engednie valahogy a múltat, hogy haladni tudjon. A legtöbb csillagjegy jobban jár, ha ezen a napon teljesen kizárja a negatív embereket. Lássuk, hogy mit súg neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Jelenleg sok lehet a dráma körülötted, de a bolygók kiegyensúlyozottságot sugároznak feléd. Te vagy az az ember, aki békét tud hozni a környezetébe, és mindenkit meg tud nyugtatni. A rutinod is sokat segíthet, mert valószínűleg már kerültél ilyen helyzetbe. Legyél résen, mivel feltűnhetnek olyanok a környezetedben, akik csak ki akarnak használni.

Bika (április 21. - május 20.)

A másokkal való kapcsolattartás és a felszabadult beszélgetések segíthetnek abban, hogy elűzzék a gondterheltségedet. Sokat könnyítene a lelkeden, ha közvetlenül tudnál beszélni az érzelmeidről valakivel. Kényelmesebben kell kezelned a problémákat, szóval ne hagyd, hogy túl sok feszültség tornyosuljon fel benned.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A közeljövőben felszakadhatnak a múlt sebei. Ha otthon egy nyugodt környezetet tudsz teremteni, akkor az sokat segíthet a felejtésben. Csak óvatosan nyílj meg, ha erről van szó, mert nem biztos, hogy mindenki meg fog érteni. Lesznek kérdések, amikben döntésképtelen lehetsz, de nyugodtan támaszkodhatsz a párodra, vagy a barátaidra.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha még nem tetted a héten, akkor mindenképpen keríts sort egy őszinte beszélgetésre a barátaiddal. Sok mindenben bizonytalan vagy, és ők igazán fel tudják nyitni a szemedet. Lehet nem érzed, de szükséged lenne egy kis ösztönzésre. Most nem szabad közel engedned a problémákat a hétvégén. Olykor neked is kell egy kis lazaság, szóval kapcsold ki az agyad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ideje lesz tényleg összeraknod az önfegyelmedet, mert hétvégén nagy szükséged lesz rá. Ne pazarold feleslegesen az energiáidat, valóban csak azzal foglalkozz, amivel nagyon muszáj. Előfordulhat, hogy vitás ügyekbe keveredhetsz. Ne húzd fel magad semmin, és tanuld meg szétválasztani a megoldhatatlant a megoldhatótól.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Eléggé érzékennyé tehet a jelenlegi bolygóállás. Attól azonban nem kell félned, ha betámad valaki, mert higgadt tudsz maradni, és remekül tudsz visszavágni mindenkinek. Az érzékenység inkább legbelülről jön. Most sok mindent tisztázhatsz. Kiválóan alkalmas az elkövetkezendő pár nap egy kis önismeretre. Hétvégén átgondolhatod, hogy merre is halad az életed.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A közelgő hétvégén igyekezz kicsit több időt tölteni a családoddal. Most elrendezhettek pár nézeteltérést, ami régóta húzódik. Ha van kapcsolatod, akkor most nehéz időszak jöhet. Untathatnak dolgok, és hajszolni kezdheted a szabadságot, valamint az izgalmakat. Nem érdemes fejest ugrani egy másik kapcsolatba csak valami új kedvéért, ha a mostanival minden rendben.  

Skorpió (október 24. - november 22.)

Takarékos ember hírében állsz, de akadnak olyan napok, amikor elcsábulsz. Ma nem csak elcsábulásról lehet szó, hanem meggondolatlanul költekezhetsz. Dugd el jó mélyre a pénztárcádat, és a webáruházakat se nagyon böngészgesd. Bevásárlásnál is írj listát, és csak a legszükségesebbeket vedd meg. Később jól fog jönni az a pénz, amit megspóroltál, majd meglátod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szerencsés napokat hozhat a jelenlegi bolygóállás, ami így természetesen a hétvégén is kitarthat. ármibe is vágsz bele, sikereket tudsz elérni. Ha ügyes vagy, akkor teljesülhet egy régi kívánságod is. Ha szingli vagy, és szerelmi kapcsolatba kezdenél, az is jó hatással lesz rád, de jó eséllyel nem fog sokáig tartani a dolog. Ha az igazira vágysz, akkor ezt halaszd későbbre.

Bak (december 22. - január 20.)

A személyes céljaidnak az elérése nem lesz olyan egyszerű, mint szeretnéd. Most mindenért kicsit jobban meg kell harcolnod, de végén nagyon édes lesz a győzelem, majd meglátod. Adj teret magadnak, és mutasd meg mi is van benned igazán. Sok mindent el kellene engedned a múltból, amik gátolnak a haladásban. Ezt gondold át a hétvégén.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Át kell gondolnod, hogyan tudsz hatásosabban haladni a projektjeiddel. Jóval több van benned, mint gondolnád, csak okosan kell használnod az energiáidat. Ne hagyd ma későbbre a fontos feladatokat, mert délután már nem fogsz tudni rendesen koncentrálni. A szingli oroszlánoknak kedvez ez a bolygóállás, szóval legyél nyitott.

Halak (február 20. - március 20.)

Jók a meglátásaid, de készülj fel, hogy nem mindenki fog veled egyetérteni. Valahogy meg kell győznöd a környezetedet is, hogy mi a helyes út. Érzelmileg akkor tudsz kiegyensúlyozott maradni, ha nem figyelsz a negatív emberek kritikáira. A bolygók segítik a kommunikációdat, szóval lehet nem ártana este kimozdulnod. Ki tudja, talán meg a szerelem is rád talál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás