Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp – május 26: A Kosnak ideje mélyen gondolkoznia, az Ikrek pedig egy nagy döntés előtt áll

Napi horoszkóp – május 26: A Kosnak ideje mélyen gondolkoznia, az Ikrek pedig egy nagy döntés előtt áll

Élet

Napi horoszkóp – május 26: A Kosnak ideje mélyen gondolkoznia, az Ikrek pedig egy nagy döntés előtt áll

Élet

Ezo Terézia 04:04

Az Oroszlánnak szüksége lenne egy kis gyógyításra, míg a Mérlegnek figyelnie kell az álmaira, amik árulkodó jelek. Ne félj a jelektől, és lépj gyorsan. Lássuk, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet át kellene gondolnod néhány kapcsolatodat. Pár személy biztosan szórakoztató, de a velük való kapcsolattartás nem biztos, hogy kielégítő a számodra. Előfordulhat, hogy alapból csak valamilyen érdekből keresik a társaságodat. Ha ez így van, akkor bizony te se vedd őket komolyan. Jó időszak vár rád, ha az igazi barátaidra támaszkodsz.

Bika (április 21. - május 20.)

Ötletesnek érzed magad, de azért vigyázz, mert a túlzott magabiztosság is rosszul sülhet el. Ne dőlj hátra teljesen, és legyél résen. A kommunikációd is jól működik, de az egód itt is előtérbe kerülhet, és összevitázhatsz egy olyan emberrel, akivel nem kellene. Ha konfliktust érzel a levegőben, akkor azt igyekezz higgadtan kezelni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Meg kell találnod az egyensúlyt az életedben. Lehet a munkád miatt elhanyagolod a családodat és a barátaidat? A ló túloldalán sem megfelelő lenni, mert az sem jó, ha a barátok vagy a család miatt nem teljesítesz jól a munkádban. Nehéz rálelni a középútra, de ha valaki, hát te képes vagy rá. Ha ez megvan, akkor bizony sikert jeleznek a bolygók.

Rák (június 22. - július 22.)

A mostani időszakban keményen meg kell dolgoznod azért, hogy teljesíteni tudd minden kötelességedet, de utána nagyon édes lesz a győzelem. Nemsokára fellélegezhetsz, csak legyél kitartó és türelmes. A konkrét eredmények stabilitást fognak adni, amire nagy szükséged van. A bolygók azt jelzik, hogy felerősödhetnek a szerelmi energiák körülötted.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szükséged lenne egy kis öngyógyításra. Nagy a hajtás körülötted, amit általában szeretsz, de azért időnként neked is kell egy kis nyugalom. Ne szervezz túl sok programot a hét maradék részére, inkább igyekezz feltöltődni. A kisugárzásod a csúcson van jelenleg, szóval szingliként igazán tarolhatsz. Elég komoly érzelmeket tudsz kiváltani az ellenkező nemből.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lehet nem mindig értitek meg egymást a családoddal, de most remek támaszt tudnak nyújtani. Olyan tanácsot kaphatsz tőlük, ami valóban a segítségedre lesz. Intenzívebbek lehetnek az érzéseid a következő napokban, és ezt fel kell tudnod dolgozni. Igyekezz többet pihenni, mert kialvatlanul harapósabb kedved lesz, és a stressz is jobban megvisel majd.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jobban oda kell figyelned az álmaidra az elkövetkezendő pár napban, mert súghatnak valamit. Ha rendesen átgondolod őket, akkor előfordulhat, hogy meg fogod találni bennük a választ egy kérdésre, amit már régóta keresel. Nagyon fontos, hogy újra magadra tudj találni. Olyan emberekkel vedd most körbe magad, akikben megbízol.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem könnyű beismerni, ha tévedtél valamiben, de néha ezt is meg kell tenni, ha meg akarod őrizni a nyugalmat magad körül. Most akkor tudsz a legjobban teljesíteni, ha száz százalékosan higgadt maradsz. A félelmeid gátolhatnak abban, hogy előrébb juss, de az apró sikerek vissza fogják adni a magabiztosságodat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Vannak sebek, amik nehezen tudnak gyógyulni, de már csak egy kis baráti segítségre van szükséged, és minden rendben lesz. Tiszta lappal kell indulnod, még akkor is, ha egy megterhelő időszakon vagy túl. Szerezd vissza az önbecsülésed, mert fontos, hogy elfogadd magadat olyannak, amilyen most vagy. Ami régen aggasztott, az hamarosan már csak a múlt lesz.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem szabad leállnod, bármiért is küzdesz. A bolygók sugározzák feléd az energiákat, amiket okosan használva el tudod érni a célodat. Néhány negatív ember megpróbálhatja elvenni a kedvedet az egésztől, de engedd el a füled mellett azt, amit mondanak. Értékes tapasztalatokkal gazdagodhatsz, amiket be kell majd építened a személyiségedbe, hogy erősebb legyél lelkileg.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jelenleg sugározhat belőled a határozottság, de ezt nem mindig tudod egészséges szinten tartani. Úgy érzed valamivel folyamatosan táplálnod kell az egódat. Ne ess át a ló túloldalára, mert ez nem igazán fog tetszeni a környezetednek. Lehet csak félreértések sorozata lenne ez, de ne akarj felesleges konfliktusokat okozni magad körül.

Halak (február 20. - március 20.)

Hamarosan választ fogsz kapni, hogy valóban a helyes utat választottad-e. Ha majd úgy érezd, valami hiba van a számításaidban, akkor még nem lesz késő változtatni. Közben felül kell vizsgálnod a pénzügyi helyzetedet. Biztosan benned van, hogy kicsivel többet költenél, de gondold át jól, hogy ezt megteheted-e.

Borítókép: Profimedia