promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szerelmes pár el akarta játszani a Titanicot, ez is tragédiával végződött
Borítókép:  Céline Dion és James Corden újraalkotják a Titanic ikonikus jelenetét Las Vegasban, a The Late Late Show Carpool különleges, karaoke műsorában. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Túlságosan jól játszották el a Titanicot.

James Cameron 11 Oscar-díjas Titanic filmje minden idők egyik legismertebb és legnépszerűbb romantikus filmje. Mindenki emlékszik a film kulcsjelenetére, melyben Leonardo DiCaprio és Kate Winslet a hajó orrában állnak a korláton, majd elcsattan köztük az első szerelmes csókjuk.

Ezt a jelenetet próbálta meg újrajátszani egy pár a török izimiri kikötőben. A német Heute azt írja, hogy a szerelmesek horgászni mentek ki a kikötőbe, ahol alkoholt is fogyasztottak. Majd kitalálták, hogy a móló szélén megcsinálják, amit Jack és Rose a Titanic orránál, de aztán elvesztették az egyensúlyukat, és beleestek a vízbe.

A közelben horgászók azonnal a segítségükre siettek, de már csak a nőt tudták kihúzni a vízből. A férfi elmerült a vízben, és nem jött fel onnan. A búvárok másfél órával a baleset után találták meg a holttestét a vízben.

A fiatal, török nő teljesen összeomlott 23 éves barátja halála miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás