Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.huEzen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ha azt szeretnéd, hogy a számítógépedről kiskorú ne férhessen hozzá efféle tartalmakhoz, használj szűrőprogramot!


Elmúltál már 18 éves?

Nem
Végre feltalálták: így néz ki az első, kifejezetten orális szexhez tervezett női fehérnemű

Végre feltalálták: így néz ki az első, kifejezetten orális szexhez tervezett női fehérnemű

Élet

Végre feltalálták: így néz ki az első, kifejezetten orális szexhez tervezett női fehérnemű

Élet

Promotions 10:10

Ötből négy hölgy képes eljutni az orgazmusig a használata által.

A divatipar régóta adós egy olyan termékkel, amely a közelmúltban végre megvalósult. Olyan fehérneműket fejlesztettek ki hölgyek számára, amelyek kifejezetten az orális szexre lettek teremtve. De mitől is speciálisak ezek a bugyik?

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) is bevizsgálta és engedélyezte a szóban forgó termékeket, ami igen fellengzősen hangzik, ám a jóváhagyásuk nélkül egyetlen egészségügyi termék sem kerülhet forgalomba az USA-ban, tehát ez a szokásos procedúra része.

A szerencsés vásárlók szerint a vanília illatú bugyik szex közben olyanok, mintha finom sütit majszolgatnánk. Ennél is fontosabb azonban, hogy az FDA megerősítése szerint is alkalmasak a szexuális úton terjedő betegségek megakadályozására orális szex közben, kvázi egyfajta óvszerként viselkednek.

Az alsónemű vékony, szinte gumiszerűen nyúlik, ízesített – és egyszer használatos, mint bármelyik egészségügyi termék. Lorals márkanéven kapható, és védelmet nyújt, ha az egyik fél a partner nemi szervét vagy ánuszát kényezteti orálisan, természetesen a bugyin keresztül.

Fotó: Profimedia

Mindezzel együtt szexi és testhez simuló, egyáltalán nem teszi tehát tönkre az együttlét izgalmát és intimitását. Mindent érezni lehet rajta keresztül – hirdeti a Lorals reklámja. Egyelőre kétféle (bikini és shortie, vagyis száras női alsó) változatban kapható, és egy négydarabos csomag 25 dollárba (azaz 9000 forintba) kerül az USA-ban.

A hatóság jelen esetben nem követelt meg humán klinikai tesztet, szemérmesen elfogadta, hogy a termék képes betölteni a funkcióját. A játékos kedvű felhasználók szerint akkor is védelmet nyújt, ha a nő éppen menstruál, ez pedig egyértelműen kiterjeszti a használati lehetőségeket. Felmérések szerint a hölgyek 81 százaléka képes orgazmust elérni orális szex közben, vagyis háromszor annyian, mint a normál behatolás során.

Borítókép: Profimedia