Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vallott Berki Krisztián feltételezett dílere, ezt ismerte el mostanáig

Vallott Berki Krisztián feltételezett dílere, ezt ismerte el mostanáig

Élet

Vallott Berki Krisztián feltételezett dílere, ezt ismerte el mostanáig

Élet

Promotions 18:58

Régi ismerősök voltak a napokban elhunyt médiacelebbel.

Az egész országot megrázta a médiaceleb és egykori sportoló, Berki Krisztián váratlan halála. Eleinte természetes körülményekre, hirtelen szívmegállásra gyanakodtak a rendőrök, de aztán kábítószergyanús anyagot is találtak az elhunyt lakásán, így más irányba is megindult a nyomozás.

Gyorsan el is jutottak ahhoz a vecsési férfihez, akitől Berki állítólag kokaint vásárolt. Az illető személynél kábítószert és nagy értékű személygépkocsikat foglaltak le. A dílert telefonhívások és más üzenetváltások alapján buktatták le. Berki halálának pontos okát a boncolás fogja kideríteni.

Időközben a feltételezett dílert már ki is hallgatta a rendőrség, ám az illető egyelőre tagadja, hogy tőle származna a médiaceleb lakásán talált kokain. A K. István nevű gyanúsított korábban is volt büntetve kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt.

„Ismertem Krisztiánt, de soha nem adtam neki drogot”

– idézte a 24.hu a férfit. Mellette egy másik személyt is gyanúsítottként hallgattak ki, egyelőre azonban nem publikus, hogy sikerült-e bármelyiküktől értékelhető vallomást kicsikarni. K. István annyit elismert, hogy maga rendszeres drogfogyasztó, de a gyanú szerint az elmúlt években Berkinek is többször adott el anyagot.

Ha bűnösnek találják, a médiaceleb halálért aligha vonhatják felelősségre, „csupán” a kábítószer értékesítéséért. Ebben az esetben akár 8 évig terjedő börtönbüntetést is kaphat. A letartóztatását azért rendelték el, mert fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve az illegális tevékenység folytatása.

Borítókép: R POD PODCAST / YouTube (screenshot)