promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vallott Berki Krisztián feltételezett dílere, ezt ismerte el mostanáig
Borítókép:  R POD PODCAST / YouTube (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Régi ismerősök voltak a napokban elhunyt médiacelebbel.

Az egész országot megrázta a médiaceleb és egykori sportoló, Berki Krisztián váratlan halála. Eleinte természetes körülményekre, hirtelen szívmegállásra gyanakodtak a rendőrök, de aztán kábítószergyanús anyagot is találtak az elhunyt lakásán, így más irányba is megindult a nyomozás.

Gyorsan el is jutottak ahhoz a vecsési férfihez, akitől Berki állítólag kokaint vásárolt. Az illető személynél kábítószert és nagy értékű személygépkocsikat foglaltak le. A dílert telefonhívások és más üzenetváltások alapján buktatták le. Berki halálának pontos okát a boncolás fogja kideríteni.

Időközben a feltételezett dílert már ki is hallgatta a rendőrség, ám az illető egyelőre tagadja, hogy tőle származna a médiaceleb lakásán talált kokain. A K. István nevű gyanúsított korábban is volt büntetve kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt.

„Ismertem Krisztiánt, de soha nem adtam neki drogot”

– idézte a 24.hu a férfit. Mellette egy másik személyt is gyanúsítottként hallgattak ki, egyelőre azonban nem publikus, hogy sikerült-e bármelyiküktől értékelhető vallomást kicsikarni. K. István annyit elismert, hogy maga rendszeres drogfogyasztó, de a gyanú szerint az elmúlt években Berkinek is többször adott el anyagot.

Ha bűnösnek találják, a médiaceleb halálért aligha vonhatják felelősségre, „csupán” a kábítószer értékesítéséért. Ebben az esetben akár 8 évig terjedő börtönbüntetést is kaphat. A letartóztatását azért rendelték el, mert fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve az illegális tevékenység folytatása.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás