promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 11: A Kost a negatív emberek foghatják vissza, az Ikreknek pedig a pénzügyeket kell helyretennie
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ráknak is gondot okozhat a pénz, mivel túlköltekezheti magát, a Bak pedig szerencsés lehet a szerelemben. Utóbbinak ezt mindenképpen érdemes kihasználnia, mert akár az igazit is megtalálhatja. Lássuk, hogy mit üzen a csillagjegyednek a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem a jelenlegi bolygóállás, hanem a körülötted lévő negatív emberek akadályozhatja a fejlődésedet. Ha kétségbe vonják a képességeidet, akkor muszáj leszel megvédeni magad. Koncentrálj a céljaidra, mert jó úton haladsz, és ne aggódj mások véleménye miatt. Sokan már úgy ítélkeznének, hogy nem is ismerik, milyen harcokat vívtál meg eddig.  

Bika (április 21. - május 20.)

Nem biztos, hogy most a lazaság jó taktika. Jobban kellene koncentrálnod, főleg akkor, ha tudod, hogy valamilyen sorsfordító dolog előtt állsz. Tervezz nyugodtan előre, de akkor ne felejts el minden fontos részletet megvizsgálni – ha nincs a helyén valami, akkor feleslegesek lesznek az erőfeszítéseid. Próbálj meg alázatos lenni, mert akkor a környezeted azt is el fogja nézni, ha hibázol.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

Jó lenne, ha elgondolkoznál azon, miképp stabilizáld a pénzügyi helyzetedet. Ha nagyobb biztonságban érzed magad ebben, akkor az élet más területein is ki fognak nyílni az ajtók. Problémák üthetik még fel a fejüket a hét közepén, de szerencsére ezek hamar megoldódnak. A nap hátralévő részében élvezd kicsit az életet, na meg a nosztalgiázást a szeretteiddel.

Rák (június 22. - július 22.)

Okosan oda kell figyelned, mert túlköltekezheted magad. Ahelyett, hogy azonnal engednél a kísértésnek, tegyél el egy kis pénzt a szorultabb napokra. Most minden kicsit felgyorsulhat körülötted, neked pedig tartanod kell a tempót. Ez elég nehéz, mert a kánikula téged is megvisel. Ne érezd magad rosszul, ha picit lassabban mennek a dolgok.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma egy kicsit borúsabbnak láthatod a dolgokat, mint amilyenek azok a valóságban. Igyekezz feldobni magadat, na meg olyan emberekkel körülvenni, akik jó kedvre tudnak deríteni. A nyűgösséged így hamar el tud tűnni. Nem ártana kimozdulnod este a négy fal közül. Olyan embereket sodorhat az utadba a sors, akiknek később nagy hasznát tudod venni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kezdhetsz kizökkenni a rutinból, ami nagy baj, mert ez tud most egyenesben tartani téged. A melegebb idő miatt abszolút nem úgy működik az agyad, ahogyan szeretnéd. Nem találod a kreatív megoldásokat, szóval tényleg a gyakorlatias énedre van szükség. Estére semmiképpen ne foglalkozz munkával, hanem engedj magadnak egy kis kényeztetést.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Meg kell húznod a saját határaidat, és megtalálni az egyensúlyt. Vannak apró dolgok, amikbe túl sok energiát ölsz. Ezek egyáltalán nem fognak neked hasznot hozni a jövőben, szóval el kellene engedned őket. Vigyázz, mert harapósabb kedvedben lehetsz – még attól sem tűröd el a kritikát, aki alapból közel áll hozzád.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kicsit alábbhagyott a lelkesedésed az utóbbi időben. Jelen pillanatban tényleg nehéz, de valahonnan energiát kell merítened. Tarts rövid szüneteket, és ne engedd, hogy felforrjon az agyad ebben a melegebb időben. A jelenlegi bolygóállás segít a békülésben. Ha valakivel rossz kapcsolatot ápolsz, és szeretnéd, hogy újra minden a régi legyen, akkor most lépj.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Vannak olyan problémák, amelyeket ma meg kell oldani, de ezek közül nem mind feltétlenül a te feladatod. Nehezebben viseled a melegebb időt, ezért téged is nehezebb elviselni. Ügyelj arra, hogy ne akard mindenben kioktatni a környezetedet, és ne keresd mindenkiben a hibát. Csak akkor osztogass tanácsokat, ha valóban kérik tőled.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehetséges, hogy valaki hamarosan el fog távolodni tőled. Okosnak kell lenned, és átgondolni, hogy tett-e eleget az adott illető, hogy benne maradhasson a bizalmi körödben. Nehéz lesz, de jól fogsz dönteni. Ne felejtsd el, hogy igazából olyanok vagyunk, akikkel körülvesszük magunkat. A szerelemben szerencsét jósol a jelenlegi bolygóállás, szóval használd ki.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nehezebben viseled, ha nem ismerik el az igazadat, ami problémákat, felesleges vitákat okozhat. Ismered a mondást, hogy okos enged, szamár szenved? Lehet nem ártana elővenned ezt a taktikát. Most jó ideje rajta tudtál maradni a helyes úton, amiről nem szabad letérned. Ha hagyod, hogy az indulataid vezéreljenek, abból csak káosz lesz.

Halak (február 20. - március 20.)

Jelenleg eluralkodhat rajtad egy kis szorongás, aminek a kényes szituációk nem tesznek jót. Nem szabad hagynod, hogy a kudarctól való félelem bármiben visszatartson. A magabiztosságodat könnyen vissza tudod szerezni az apró sikerélményektől is. Építkezz lassan, de tudatosan – ez majd eltereli a figyelmed a pesszimizmusról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás