promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 10: Az Ikreknek végleg elment a hajó? Az Oroszlán kezéből közben nagyon kicsúszhat a pénz, ha nem vigyáz.
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Skorpiónak remekül alakulhat a napja, és a Ráknak is, ha nem lesz végre görcsös. A Nyilasnak a szerelem okozhat galibát a mindennapjaiban, szóval ha van párja, nem biztos, hogy meg fogják találni a közös hangot. Lássuk, hogy mit súg neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha állandóan felüti a fejét valami probléma, akkor nagyon nehéz lehet motiváltnak maradni. Minél több pozitív dolgot harcolsz ki, annál könnyebb megtartani ambícióidat. Ne félj semmitől, mert már a hét elején meg tudod találni a lehetőségeket. Akkor se ess kétségbe, ha valamiben kiskaput kell használnod – olykor mindenki szokott.

Bika (április 21. - május 20.)

Muszáj leszel a hatékonyságot nézni a hét elején. Előfordulhat, hogy sok mindent másképp csinálnál, de inkább azzal foglalkozz, hogy minél több gondot magad mögött tudj hagyni. Lelkileg szép lassan elkezdhetsz egyenesbe kerülni, de az nagy probléma, ha nem tudtad magadat kipihenni mostanában. Minél hamarabb pótold, mert a nyűgös énedre nincs szükség.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehetséges, hogy kissé elszigeteltnek érzed magad, mintha lemaradtál volna a hajóról, amin mindenki rajta ült. Ha nem találod magad, akkor a közeli barátaidtól mindig tudsz segítséget kérni. Nyomja valami a szívedet? Akkor nyílj meg, mert ha kiadod magadból, és mellé tanácsot is kapsz, akkor ismét feltámadhat benned az energia.

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit lazábbnak kell lenned. A felgyülemlett feszültség miatt nehezen viselheted, ha nem irányíthatsz mindent a kedved szerint. Pedig tudod jól, hogy többnyire erre semmi szükség. Csináld csak a dolgod, és ami nem tudja elrontani a te teljesítményedet, azt most engedd el. Lazán kell venned az akadályokat, de azért ebben se ess át a ló túloldalára.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az a legjobb, ha a napi rutint minél hamarabb letudod, mert azután egy nagyon kellemes nap várhat rád. Hajlamos vagy túlköltekezni magad, így jobb, ha a táska mélyére dugod el a pénztárcádat. Ha régi problémák kerülnek elő a közeljövőben, azokat mindenképpen próbáld meg rendezni, és ne tologasd a végtelenségig.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Néhány dolog lehet erősen nyomaszt, és nem akarod kimondani. Pedig ideje lenne kibeszélned valakivel, és végre megnyílni, mert ha túl sok rossz dolgot raktározol el, az egy idő után felemészthet. A sarkadra kell állnod, és tisztáznod magaddal milyen problémákkal kell szembenézned. A munkahelyeden és otthon is sok múlik azon, hogy pozitívan tudsz-e hozzáállni a dolgokhoz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Oda kellene figyelned másokra. Ideje lenne, ha a szeretteid és a hozzád közelállók igényeit picit jobban szem előtt tartanád. Apró kedves gesztusokkal is kompenzálhatod ezt, és persze az önzőséged visszaszorításával. Próbálj olyan légkört teremteni, ahol közös hullámhosszra kerülhettek a családdal. Feleslegesen dolgokon végképp ne akadj fenn.  

Skorpió (október 24. - november 22.)

Mindenképpen próbáld meg kihasználni a felszabadult hangulatodat. A bolygók állása szerint kedvezően kell mindennek alakulnia körülötted. A megújulás energiái hatják át a mai napot. A magánéletedben, és a munkáddal kapcsolatban is remek döntéseket tudsz hozni, de azért legyél körültekintő.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha van párod, és elhanyagoltad az utóbbi időben, akkor próbáld meg a héten pótolni ezt, különben konfliktus lehet belőle. Érzed magadon, hogy feltöltődésre van szükséged, de ezt együtt is meg tudjátok oldani. Ha szingli vagy, akkor jelenleg lehetsz kicsit önző. Foglalkozz a hobbiddal, vagy olyan dolgokkal, amik csak téged kötnek le igazán.

Bak (december 22. - január 20.)

Hamarosan megismerkedhetsz valakivel, akivel igazán szót tudsz érteni. Ha van rá alkalmad, akkor beszélj meg egy következő találkozót az illetővel. Jobban oda kell figyelned arra, hogy az efféle lehetőséget ne szalaszd el az életedben. A jelenlegi bolygóállás sokat tud segíteni. Nagyon jók az elképzeléseid, és élvezettel vágsz bele az új dolgokba.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bolygók magabiztosságot adnak neked, és erős kisugárzással is ruháznak fel. Ez most pont jól jöhet, mert úgy néz ki fontos döntéseket kell hoznod hamarosan az életedben. Persze vigyázz, hogy ne szállj el magadtól, és rendesen gondolj át mindent. Ha nagyon nagy a tét, akkor nem árt kikérned mások véleményét is.

Halak (február 20. - március 20.)

Reflektorfénybe kerülhetsz, de vigyázz, mert így kidughatják a fejüket a rosszakaróid is. Ha valamiben látják, hogy sikeres vagy, rögtön ki akarnának gáncsolni. Ne engedd magad, és tudd, hogy az őszinte barátaidra mindig számíthatsz. Ez egy olyan nap, amikor nem megy minden tökéletesen, de ne hagyd, hogy bármi is elvegye a kedvedet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás