promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 9: A Bikának, a Ráknak, a Mérlegnek, és sok más csillagjegynek is döcögősen indulhat a hét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem szabad pánikba esned, ha nehezen találsz magadra a hétvége után. A bolygóállás elszívhatja az energiáidat, de ne feledd, hogy a hibás és jó döntéseket kizárólag te tudod meghozni. Lássuk, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Szokatlanul érzékeny vagy ma a kritikákra. Nem szabad mindent a lelkedre venned, amit mondanak neked. Még az is előfordulhat, hogy jó szándék van ezekben a megjegyzésekben, csak túlságosan magadra veszed, és csak a rossz oldalát látod. Hamarosan jó híreket fogsz kapni, amik felvillanyozhatnak, de arra készülj fel, hogy a hét eleje döcögősebben fog indulni.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma megterhelő lehet jól kommunikálni, főleg a munkahelyeden. Igyekezz mindenkivel megtalálni a közös hangot. Féltékenység, vagy valamilyen elfojtott bűntudat is eluralkodhat benned. Mindenképpen át kell ezt billentened pozitív irányba. Mutasd meg a párodnak, milyen szenvedélyes tudsz lenni, vagy a barátaidnak, hogy milyen felszabadult.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Előre tudsz lépni a karrieredben, ha elég elszánt vagy. A kitartó munka meg tudja hozni a gyümölcsét, de célba érhet egy olyan projekt is, ami felkelti a környezeted érdeklődését. Ha az előrelépést abban látod, hogy munkahelyet váltasz, akkor azt mindenképpen beszéld meg a közeli környezeteddel. Lehet várnod kell, amíg tisztában látsz. 

Rák (június 22. - július 22.)

A munkahelyeden felütheti a fejét némi konfliktus, de nem szabad, hogy beleszólj, ha csak nem érint téged. Ha belefolysz mások gondjaiba, akkor nagyon nehezen fogsz tudni szabadulni tőlük. Lelkiismeretes lehetsz a következő időben, de tartsd szem előtt, hogy nem neked kell megváltanod a világot. A hét elején is inkább csak magaddal foglalkozz – ez nem önzőség, egyszerűen így tudsz haladni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A szokásosnál kíváncsibb vagy, és a lendületed is megvan ehhez. Persze figyelj oda, hogy ne üsd abba az orrod, ami nem rád tartozik. Ha valaki tolakodásnak veszi ezt a hangulatodat, akkor inkább fogd vissza magad, nehogy konfliktus legyen belőle. A bolygók óvatosságra intenek, ha nagy terveket szövögetsz. Inkább várj velük egy picit.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha megfogadtad a hétvégén, hogy változtatsz néhány dolgon, akkor a hetedet is így kell indítanod. Ne legyen az, hogy csak a gondolatban raktad össze ezeket, kövessék őket tettek is. Vigyázz a szívességtételekkel, mert páran ki akarják használni a kedvességedet. Mindenkinél meg kell húznod a határokat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A bolygóállások kisebb feszültségeket jeleznek. A munkahelyeden, de akár otthon is előjöhetnek ezek a dolgok. Lehet irritál is néhány személy a környezetedben. Nem szabad összekapnod velük, majd szépen elsimul minden magától. Amennyire lehet igyekezz nyugodt maradni. Ma este tervezz valami kiszakadást. A legjobb lenne, ha a barátaiddal közösen elmennétek valahova.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Az anyagiakban érzel magadon egy kis feszültséget. Jobban be kellene osztanod pénzt, elég sokat költekezhettél mostanában. Akkor tud gördülékenyen haladni a heted, ha szépen megtervezel előre mindent. Szeretsz spontán lenni, de jelenleg ez lenne a legjobb megoldás. Koncentrálj, a rossz döntésekkel sokat árthatsz magadnak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy kis feszültség lehet a családod körében. Az csak rajtad múlik, hogy szeretnéd-e bevállalni a békítő szerepet, vagy inkább elvonulsz az egésztől. Lehet a második jobb megoldás jelenleg. Érzed, hogy nem stimmelnek dolgok, azonban ingerülten fejezheted ki magad. Ez csak meg több vitát generálhat, azért is jobb talán, ha csendben maradsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Azt tapasztalhatod, hogy a többség türelmetlen, és szétszórt körülötted. Ha egy csapatban dolgoztok, akkor muszáj vagy összeszedni őket, különben valami nagy bakiba futhattok bele a hét elején, amiből nehéz lesz kimászni. Megvan benned az irányító szerep, szóval nyugodtan engedd szabadjára. Szükség lesz a határozottságodra, hogy nyugodtan vesd bele magad a hétbe.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Eléggé meg tud viselni mostanában a bizonytalanság, amit a környezetedben tapasztalsz. Rendkívül magabiztos ember látszatát tudod kelteni, de ez a gyakorlatban nem mindig mutatkozik meg. Tudatosítanod kell magadban, hogy vannak olyan dolgok, amikhez mások segítsége szükséges. Beszélgess őszintén egy barátoddal a gondjaidról.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha szingli vagy, akkor egyre jobban érezheted egy támogató társ hiányát. Nem szabad hagynod, hogy nagyon eluralkodjon rajtad a magány. Próbálj megnyílni valamilyen közeli barátodnak, vagy vegyél erőt magadon, és kezdj el randizgatni. Ha válogatós vagy, akkor is rá tudsz találni az igazira. Azt viszont neked is el kell fogadnod, hogy olyan, hogy száz százalékosan tökéletes nem létezik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás