promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 2: a Kosnál egy nagy szerelem kopogtathat, míg a Skorpiónak ki kell használnia a szerencsés szériát
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegy jobb, hogy ha már a hét elején odafigyel a kommunikációra. Ezen tényleg rengeteg minden múlhat. Bármilyen nehéz időszak is jöjjön, ne ess depresszióba. A tavasz sokaknak fog extra energiát adni. Lássuk, hogy mit jósol számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Csendes és nyugodt korszak áll előtted. Erre már nagyon régen vágytál, és meg is érdemled. Egyszerűen túl sok volt a gond körülötted. Éppen itt lesz az ideje, hogy megnyugodj. A pároddal is remekül alakul minden, viszont ha még szingli vagy, akkor a szerelem is közeledhet. Bármilyen nagy az öröm, a teendőidet azért ne hanyagold el.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon jó a hangulatod, de könnyen kicsúszhat a lábad alól a talaj, ha nem pihened ki magadat normálisan. Ez lehet még a hétvégén sem sikerült. Közben egyre nagyobb felismerések kerülnek eléd. Most a felszínes és a kétszínű embereket kellene minél hamarabb kigyomlálnod az életedből. Van is egy illető, akire másképp nézel, mint eddig. Tedd meg az ehhez az első lépéseket.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy váratlan esemény miatt minden felborulhat körülötted. Talán még az eltervezett programjaidat is le kell mondanod. Fel kell állítanod magadban egy sorrendet, hogy mi a legfontosabb. Ha muszáj, akkor háttérbe kell szorítanod a szórakozást, nehogy nagyobb bosszúság érjen. A rugalmasságodra is nagy szükség lesz a mai napon.

Rák (június 22. - július 22.)

El kell kerülnöd azokat az embereket, akik rossz gondolatokat ébreszthetnek benned. A közeli környezetedben valaki régi sérelmeket hozhat fel, de mindenképpen el kell kerülnöd ezt a vitát. A jelenlegi bolygóállá jelentősen lecsökkentheti az energiáidat. Engedd maguktól megtörténni a dolgokat, és ne gondolj túl semmit

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A mostani bolygóállás igazán pörgőssé tehet. Imádod ha zajlik,pezseg körülötted az élet. Az önbizalmad a duplájára tud nőni, és te tudsz lenni a társaság közepe. Mindenképpen találkozz a barátaiddal, és vessétek bele magatokat valami olyan programba, ami nem hétköznapi. Az alkohollal azért vigyázz hétköznap. Most amúgy is lépéseket tehetsz az egészséges életmód fel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A kommunikáció nagyon sokat segíthet abban, hogy haladni tudj a dolgaiddal. Minden információt igyekezz megőrizni, mert később a hasznodra válhat. Jelenleg bárkit hajlandó vagy meghallgatni és jótanácsokkal ellátni. Ezeket később kamatostul vissza is kaphatod, így a nagylelkűséged meg fog térülni. Ne akard megkerülni a problémákat, nézz szembe velük.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Oda kell figyelned magadra, mert könnyelműen dobálózhatsz a szavakkal, és emiatt megsérthetsz valakit. Az erényeiddel tisztában kell lenned, de nem szabad erősen hangoztatnod őket. Legyél visszafogott mindenben, mert ez abban is segíthet, hogy tökéletes döntéseket hozz. A nyugodtság legyen az elsődleges fegyvered.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A jelenlegi bolygóállás egy szerencsés napot hozhat. Úgy érzed olykor láthatatlan kezek segítenek. Kilátástalannak vélt helyzetekben váratlanul megszülethet benned a megnyugtató megoldás. Nem is szabad bepánikolnod, mert amiatt nagyon ki tud csúszni a lábad alól a talaj. Ismét találkozhatsz valakivel, akihez régen komoly érzelmi szálak fűztek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most tanulnod kell a hibáidból, és fel kell készülnöd velük az előtted álló kihívásokra. Nehezebb időszak mindenkinek jöhet az életében, de nem szabad befordulnod. Ha depressziós leszel, akkor még nehezebben fogsz tudni átlendülni a problémákon. Ha kell, akkor kérj segítséget a barátaidtól. itt az igazi tavasz, szóval próbálj meg gyakrabban kimozdulni.

Bak (december 22. - január 20.)

Kicsit magasra tetted a lécet, ami egyáltalán nem baj, de tartanod kell a lépést önmagaddal. Egy apró kis megingás, és kárba veszhet az eddigi munkád. Készülj fel, hogy páran irigykedhetnek a sikereidre, és keresztbe tehetnek neked. A szórakozásban önmagadra hallgass, te tudod, mi kapcsol ki igazán. Ne tedd azt, amihez nincsen kedved.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Szerencsés időszakod van, és rendesen be tudod osztani az idődet, ha figyelsz mindenre. Végre juthatna olyan dolgokra is, amikor már eléggé elhanyagoltál, pedig lenne kedved hozzá. Fontos, hogy most ne maradj egyedül a gondolataiddal. Bármi is nyomja a lelked, nyugodtan oszd meg a barátaiddal, mert segítenek visszatalálni a pozitív énedhez.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem szeretsz füllenteni, de az úgymond kegyes hazugságokat néha nem lehet elkerülni. Mérlegelned kell, hogy ha elmondod az igazat, akkor több kárt okozol vele, mint hasznot. Ha a jó ügy érdekében teszed, és minden téged igazol, akkor nincsen ezzel semmi baj. Próbálj meg mindenben pozitív maradni, és vetítsd ki ezt a környezetedre is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás