promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – április 30: A Kosnak lehet hazudnia kell a hétvégén, míg a Szűznek zárva kellene tartania a pénztárcáját
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Baknak el kell gondolkodnia, mielőtt cselekszik, a Vízöntőnek pedig muszáj lesz segítséget kérnie, ha elakad valamiben. Igyekezz építgetni a csillagjegyedet a hétvégén, és ne engedd, hogy kicsússzon a kezedből az irányítás. Lássuk, hogy mit jósol számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem szeretsz füllenteni, de az úgymond kegyes hazugságokat néha nem lehet elkerülni. Mérlegelned kell, hogy ha elmondod az igazat, akkor több kárt okozol vele, mint hasznot. Ha a jó ügy érdekében teszed, és minden téged igazol, akkor nincsen ezzel semmi baj. Próbálj meg mindenben pozitív maradni, és vetítsd ki ezt a környezetedre is.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma nagyon meg tudod találni mindenkivel a közös hangot, és sikeresen tudsz kommunikálni az emberekkel. Ezt otthon is kihasználhatod, de az ellenkező nemre is nagy hatást tudsz gyakorolni. Használd nyugodtan, de azért ne ess túlzásokba. Azonban felütheti a fejét egy probléma, amit mindenképpen egyedül kell megoldanod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Már nem kell neked bemutatni azt a mondást, hogy a türelem rózsát terem. Egy picivel gyakrabban kellene használnod a cél érdekében. Ne ugorj bele felelőtlenül a dolgokba a hétvégén, hanem várd ki a megfelelő pillanatot. A pénztárcádat is megkímélheted, mert benned van az, hogy teljesen feleslegesen, hirtelen fogsz megvásárolni valamit. A kreatív éned most felkeltheti valaki figyelmét, aki díjazni fogja.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy érzed valami változást szeretnél az életedben. Kicsit emiatt zavar is van a fejedben, jobban kellene rendszerezned a dolgokat. Ha ez megvan, alaposan rágd át magad a dolgokon, és ne ugorj bele semmibe hirtelen. Egyelőre még csak vedd számba a lehetőségeket. Az elhamarkodott lépésekkel nagyot veszíthetsz, és nem éred el a kívánt célt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most nagyon elszánt vagy, és gördüljön bármilyen probléma eléd, mindenen úgy tudsz túljutni, mint forró kés a vajon. Az egész világgal szembe tudnál szállni, hogy a vélt igazadat megvédd. Azonban fontos, hogy meghallgasd mások véleményét is. Ne legyél túl harapós, különben könnyen megbánthatsz embereket a környezetedben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Picit többet kellene foglalkoznod magaddal. Benned van, hogy mindenkinek szívesen segítesz, de most legyen az a jelszó, hogy segíts magadon. Azzal tudsz a legjobb feltöltődni, ha kiszabadulsz a négy fal közül. A testmozgás a lelkedet is edzésben tudja tartani. Gyakorlatilag bármilyen sport űzése növelheti az elszántságodat és az összeszedettségedet. A pénztárcádat tartsd zárva, mert most felesleges dolgokra költhetsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha ki tudtad használni az eléd gördülő lehetőségeket, akkor tényleg gazdagodhattál új ismeretségekkel az utóbbi időn. Mindenképpen tartsd közel őket, mert később szükséged lehet rájuk. Most nem szabad szerénynek lenned, hanem meg kell mutatnod önmagadat. A humorod és az egyéniséged tündököl, amivel a legkeményebb szíveket is meg tudod hódítani ezen a hétvégén.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Bizonytalannak érzed kicsit a jövődet, és ez mostanában elég gyakran megfordul a fejedben. Ez picit gátol is abban, hogy határozott és tettrekész legyél. Nem szabad hagynod, hogy ez az egész érzés elkezdjen fojtogatni. Mindenen lehet változtatni, ne feledd, olyanon meg ne kezdj el pánikolni, ami még nem következett be.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nehezen tudnak kihozni a sodrodból, de a mai napon még ez is összejöhet valakinek. Próbáld meg ne magadra venni, mert inkább csak egy félreértés az egész. Legyél türelmes, és akkor senki sem fog tudni beléd kötni. Akkor viszont nyugodtan felemelheted a hangod, ha valaki már régóta nem úgy csinál valamit a környezetedben, ahogy kellene.

Bak (december 22. - január 20.)

Gondolkodj el kétszer, mielőtt dicsekszel vagy kritizálsz. Azon munkálkodj, hogy egyensúlyt tudj teremteni a környezetedben. Semmi baj nincsen azzal, ha picit el szeretnél vonulni a többiektől. Tedd meg, és töltődj fel úgy, ahogy te szeretnél. Ha elő akarnak törni az érzéseid, akkor nyugodtan mutasd ki őket.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Igyekezz a háttérbe szorítani a bizonytalanságodat. Ha döntésképtelen vagy, akkor vannak melletted olyan emberek, akikben megbízol, és segíthetnek neked. Becsüld meg az apró és szép pillanatokat. A múltat és a csalódottságot muszáj leszel valahogy félresöpörni, mert az életvidám énedre van szükség a sikerekhez.

Halak (február 20. - március 20.)

A levegőben lévő összes holdenergia fel tudja tölteni a csillagjegyedet. Használd okosan az energiáidat, és oszd be az idődet. Fontos, hogy a feladatok mellett jusson a pihenésre is. Igyekezz követni az ösztöneidet, még akkor is, ha így hirtelen nem érted őket. Érzékenyen reagálhatsz a kritikákra, de tudd legbelül, hogy nem kell változnod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás