promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – április 27: az Ikrek váratlan szerelembe eshet, a Skorpiót pedig az őrületbe kergethetik ma
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet nem árt előre gondolkoznia a csillagjegyednek, mert a hosszú távú döntések hatalmas lendületet adhatnak, ha jól sülnek el, főleg pénzügyekben. Néha úgy érezheted, hogy nincs elég szabadidőd, de a siker ezért később kárpótolni fog, csak ne add fel. Nézzük, hogy mik azok a fontosabb dolgok, amikre érdemes figyelned! 

Kos (március 21. - április 20.)

Végre kiegyensúlyozott a lelki állapotod, amit ki tudsz vetíteni az emberi kapcsolataidra is. Ne hagyd, hogy bonyolult kérdéseket erőltessenek ma rád, a megoldást inkább bízd a környezetedre. Az lenne a legjobb, ha ki tudnál kapcsolódni. Hódolj a hobbidnak, vagy tölts el egy kis időt a barátaiddal. Ha valamilyen megoldandó probléma jár a fejedben, az csak le fog húzni.

Bika (április 21. - május 20.)

A bolygók néha ellened dolgoznak. A kedvességed és a szenvedélyed picit háttérbe fog szorulni. Ezt a környezeted is észreveszi, de hát a természetedet nem tudod meghazudtolni. A Mars megkeményíti a szíved, de az akaratodat is. Ezt ki tudod használni, mert most nem tudnak elintézetlen feladatok maradni utánad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma végre pontot tehetsz egy probléma végére, amit már nagyon régóta halogatsz. Nehezen indulsz neki, de nagy kő fog leesni a szívedről, ha végre sikerül. Egy váratlan találkozásban lehet részed a közeljövőben, és úgy néz ki, hogy még életedben nem láttad az illetőt, azonban nagyon fel fogja kelteni az érdeklődésed. Rajtad múlik, hogy barátként akarod-e megtartani, vagy többet szeretnél.

Rák (június 22. - július 22.)

Akadályokba ütközhetsz, de ezeket ügyesen meg tudod oldani a kreativitásoddal. A bolygók azt súgják, hogy te az a csillagjegy vagy most, aki kivételesen kockáztathat – persze csak a határokon belül. Most csak azokhoz szabad őszintének lenned, akik valóban közel állnak hozzád. Valaki titkokat fecseghet ki, szóval figyelj oda.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A munkádban jól tudsz haladni, de sok mindent elhanyagolsz. Figyelsz például mostanában az egészségedre? Ha van káros szenvedélyed, akkor lehet nem ártana tőle megszabadulnod. Ne hagyd megrekedni az energiáidat, mert még rendkívüli dolgok várhatnak rád a héten. Jó esélyed van a sikerre, ha össze tudod kapni magadat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A kommunikációdban lehet a kulcs, mert most sok emberrel tudod megtalálni a közös hangot. A szavaid igazi önbizalmat árasztanak. Az energiaszinted jelenleg magas, és nem is szabad megállnod. Jelenleg olyan problémákat oldhatsz meg, amikre azt hitted, hogy nagyon el fognak húzódni. Ha ügyesen kevered a lapjaidat, akkor győzelem vár rád.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Igazán felgyorsulhatnak körülötted a dolgok, főleg a szakmai életedben. Te is gyorsabban fejlődhetsz, mint amire számítottál. Figyelj oda, és ügyesen vedd fel a ritmust, mert most valóban megállíthatatlan lehetsz. Ne engedd ki az irányítást a kezed közül. Este végre meghitt hangulatba kerülhetsz – használd ki a nyugalmat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Tempót váltanál, de ez nem túl jó ötlet. Lassan és egyenletesen kell haladnod. Akkor is maradj ezen az úton, ha több időt kell szánnod egy probléma megoldására. Koncentrálj, és ne engedd, hogy bármi elvonja a figyelmedet. A számodra idegesítő embereket is ki kell tudnod zárni valahogy. Később jönnek a kalandok, és rendkívüli élményekben lesz részed.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Olykor igazán irritáló felismerni, hogy a múlt bosszantó problémái nem oldódtak meg. Egy kis szemléletváltásra van szükség. Ebben a barátaid és a párod is nagy segítségedre lehet. Fedezd fel, hogy min kell változtatnod. Mik azok a gondok, amiket ideje lezárni, mert egyszerűen nem jutsz előre, ha felszínen maradnak.

Bak (december 22. - január 20.)

Különböző érzések kavaroghatnak benned. Ez nem meglepő, mert a jelenlegi bolygóállás hangulatingadozásokat okozhat. Legyél óvatos, és kétszer is gondold át, hogy reagálsz valamire. Ha nem úgy jön ki a lépés, akkor magadra haragíthatod a környezetedet. Szívesen letérnél az útról, de most ne kísérletezgess, hanem maradj a rutinnál.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lehet a mai napon jobban kell koncentrálnod a kelleténél. Az apró hibák összeadódhatnak, és az elég nagy zűrzavart tud okozni. Vedd elő a rutinodat, és akkor rendbe fog menni minden. Próbára tesz egy kicsit a jelenlegi bolygóállás, de abszolút győztesen tudsz belőle kijönni. A jelentéktelen dolgokkal ne foglalkozz, csak azzal, ami igazán fontos.

Halak (február 20. - március 20.)

Előfordulhat, hogy nehéz döntéseket kell hoznod mostanában. Muszáj leszel valahogy megtalálni az egyensúlyt a munkád valamint a magánéleted között. Ha hanyagoltad a barátaidat, akkor mindenképpen vedd fel velük a kapcsolatot. Néhány jó tanács tőlük önbizalmat adhat, és egyenesbe is hozhat pár dolgot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás