promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – április 26: könnyen becsaphatnak, ha nem figyelsz eléggé

Napi horoszkóp – április 26: könnyen becsaphatnak, ha nem figyelsz eléggé

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden csillagjegy jobban jár, ha résen lesz, mert ez a szeleburdi nap váratlan fordulatokat tartogathat.

Kos (március 21. - április 20.)

Ne ijedj meg, de jobban hatással van most rád az időjárás, ezért is érezheted tompábbnak magadat a kelleténél. A bolygóállás segíteni fog energiákat küldeni, és össze fogod tudni szedni magad. Törekedj arra, hogy mindenből ki tudd hozni a legjobbat. Ha jelenleg romantikus kapcsolatban állsz valakivel, akkor számíthatsz arra, hogy kapcsolatotok az elkötelezettség következő szintjére lép.

Bika (április 21. - május 20.)

Már a mai napon felmerülhetnek kényesebb szituációk, de kezelj mindent türelemmel. Hidd el, energikus vagy, és készen állsz bármire, ami az utadba kerül. Az izgalom és lelkesedés áthatja jelenleg egész lényedet. Az elszántság legyen a jelszavad a mai napon. Közben ne feledd, hogy értékelik az emberek az őszinteségedet, de azért ne legyél túl kritikus.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok izgalmas ötleted lehet, de érdemes olykor lelassítani, és mérlegelni, mire tudsz időt szánni. Új ember jöhet az életedbe, aki változást hozhat a számodra. Érdemes kimozdulnod, és felszabadítani a tudatodat. Ne ess pánikba, ha nem olyan ütemben haladsz a dolgaiddal, mint kellene. Inkább tényleg lassíts, de menj biztosra.

Rák (június 22. - július 22.)

Sok bonyolultabb döntést kell meghoznod a következő napokban, de ezekbe nem kell egyedül beleugranod. Nyugodtan kérd ki a barátaid, vagy a családod segítségét. Próbálj meg tisztán látni, és előre tervezni. A váratlan helyzetek eléggé sarokba szoríthatnak, de a legfontosabb, hogy ne ess pánikba, mindent meg lehet oldani.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne becsüld le magadat. Sokkal többet érsz, mint azt valójában gondolnád. Hamarosan ezt be is bizonyíthatod, mert komoly kihívásokat kell teljesítened. Ne rettenj meg semmitől, és ha kell, akkor vállalj egy picivel több kockázatot. A hangulatingadozásaid hatással lehetnek a hétköznapjaidra, de próbáld meg kordában tartani ezeket.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Eléggé felborulhatnak a terveid a mai nap folyamán, de ne félj kockázatot vállalni. Később rá fogsz jönni, hogy a merészséged jó döntés volt, és ki fog tudni húzni minden bajból. Olykor el kell hagynod a komfortzónádat, és teljesen igaz ez az estédre is. Próbáld meg valami szokatlannal feldobni magadat. Ezzel még plusz energiákat is tudsz szerezni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy kicsit megint kezd elszaladni veled a ló, és úgy kezelheted az embereket, mintha kevesebbet érnének nálad. Néha még arrogánsnak is gondolhatnak, pedig tudod jól magadról, hogy nem vagy az. Tény, hogy a sok stressz elveheti a kedved dolgoktól, és felhőket sodorhat a fejed föle, de ezt ne másokon vezesd le. Próbálj meg hamarabb nyugovóra térni, hogy visszaszerezd az energiáidat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok minden böki a csőröd, és úgy érzed, nem felel meg a jelenlegi helyzet számodra. Nemsokára kellő energiával fogsz rendelkezni, hogy ezen változtatni tudj. Minden adandó alkalmat meg kell ragadnod utána, mert tétlenkedésre nem lesz időd. Persze minden lépésedre koncentrálj, mert ha hibát vétesz, borulhat a kártyavár.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Próbálj meg előre tekinteni, és ne rágódj a múlton. Azt már senki sem tudja megváltozatni, de az csak jó, ha építgeted magad, és tanulsz a hibáidból. Kiváló napok elé nézel, ha meg tudsz bocsájtani magadnak, és a friss céljaidra koncentrálsz. A múló szerelmet feledtetheti egy új, ezen sem ártana elgondolkodnod.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha ügyesen forgattad a lapjaidat, akkor nagyon jól feltöltődhettél, és ne félj, a pozitív korszakodnak még ezzel nincsen vége. Előkerülhet a tapintatosságod, amivel a közeljövőben meg tudsz akadályozni egy konfliktust. Nem kell a hőst játszanod, egyszerűen csak add magad. Érzékenyebb vagy lelkileg, és figyelj oda, hogy ezt ne használják ki.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az igyekezeted a csúcson van, azonban nem szabad, hogy túlhajtsd magad. Ellenkező esetben elkezd majd nőni benned a feszültség, ami a lehető legrosszabbkor törhet elő. Ha van párod, akkor vele is türelmesebbnek kellene lenned. Nem varrhatsz senki nyakába olyan dolgot, ami nem az ő felelőssége, hanem a tiéd, ezt ne feledd.

Halak (február 20. - március 20.)

Egy múltbéli rossz döntésed zavaros, és kellemetlen helyzetbe hozhat téged. Mindent helyre lehet hozni, és tényleg csak annyit kellene tenned, hogy tisztázol néhány félreértést. Iktasd ki ezt a dolgot, és akkor valóban igazán boldog lehetsz. A munkahelyeden is jól alakulnak a dolgok, és ha álláskeresésben vagy, akkor az egyik barátod nagy segítségedre lehet.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás