promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: viszonozzák az érzéseidet? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Veszteség: Veszteséget jelöl a lap, ami lehet anyagi- vagy lelki természetű. Jelenthet egy rögeszmét, amitől ideje megszabadulni, még akkor is, ha veszteségként éled meg az elengedést. Kapcsolati kérdésnél csalódást jelent a lap, ami fájdalommal jár ugyan, de hosszú távon a te érdekedet szolgálja.

2. kártya jelentése:

Szerelem: Erős érzelmeket táplálsz valaki iránt, és úgy tűnik, viszont szeretnek, kötődnek hozzád. Vállalnod kell a kapcsolatot minden körülmények között, akkor is, ha teljesen más, mint amilyet elképzeltél magadnak. Elképzelhető, hogy egy nem működő kapcsolatból kell kilépni ahhoz, hogy helyet adj a boldogságnak. Ha már megtaláltad az igazit, fontos, hogy vigyázz rá, mert a hétköznapok rohanása a legnagyobb szerelmet is kikezdheti. Munkahelyi kérdésnél azt mutatja a lap, hogy jó helyen vagy, most nem érdemes más állás után nézni. Pénzügyekben erőteljes változásokra lehet számítani.

3. kártya jelentése:

Örvendezés: Örömteli időszak elé nézel. A lap jelenthet családi összejövetelt, találkozást egy rég látott, szeretett személlyel. Végre valóra válik, amit szeretnél, ami nagy boldogságot hoz az életedbe. A kártya azt kéri, figyelj az apró örömökre, szánj időt a pihenésre és a szórakozásra is, hogy feltöltődhess. Párkapcsolati kérdésnél új ismeretségre utal a lap, meglévő kapcsolatnál pedig harmóniát, kiegyensúlyozott együttélést mutat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás