promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Rella tűzforró, bikinis képei rögtön elhozták a nyarat Ciprusra
Borítókép:  Rubint Rella / YouTube
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fiatal fitneszlady esküvőre készül, és élvezi az életet.

Mozgalmas év lesz a 2022-es Rubint Rella számára, hiszen idén fog örök hűséget esküdni focista párjának, Novothny Somának, és már a nagy esemény előtt túlestek egy zűrös költözésen is.

A vőlegény ugyanis a német Bundesligából átigazolt az Anórthoszi Ammohósztu gárdájához, ráadásul olyan hirtelen, és némileg váratlanul, hogy Rellának alig két napja maradt a cuccaik összepakolására.

A helyzetük azóta már rendeződött, szépen berendezkedtek a paradicsomi Cipruson, és Somának is jobban megy a játék, mint korábban a Bochumban. A 27 éves csatár már 12 meccsen van túl új csapatával, és ezeken kétszer talált az ellenfél hálójába.

Rella is élvezi a ciprusi életet, a medencével is rendelkező házukban alighanem maximális kényelemben élhet párjával. Kicsattanó jókedve azokon a friss fotókon is látszik, amelyeket a napokban osztott meg a ciprusi, szinte nyárias verőfényből.

A fitneszkirálynő Rubint Réka unokahúga az egyik fotón a vízben fekszik, és miközben a könyökére támaszkodik, tökéletesen látszanak kimunkált izmai. A hasa egészen elképesztő, de a férfitekintetek alighanem jó párszor végigpásztáznak a combjain és a mellein is.

Egy másik fotón Rella kislányosan mosolyog a kamerába, sötétvörös bikinije tökéletes összhangban van a mögötte hullámzó víz türkizes színével. Rella itt is megmutat nekünk mindent, amit csak lehet, és a képhez csak ezt az egyszerű szót posztolta:

„Boldogság.”

Az egyik hozzászóló még a sziklás környezetet is felismerni vélte, hiszen azt kommentelte a fotó mellé, hogy ő maga is 2,5 évet élt Limassolban, Ciprus legnagyobb (235 ezer lakosú) városában, és imádott arra a helyre járni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás