promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: stresszes napnak ígérkezhet a mai, de meg kell találnod magadban a megoldást
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A bolygóállás sok csillagjegy számára felerősítheti a negatív energiákat, de ezeket ki lehet egyensúlyozni. Érdemes már a nap elején észrevenned a zavaró tényezőket, és minél hamarabb kizárni őket. Tudod jól, hogy ha ügyes vagy, akkor a hátrányból akár még egy kiadós előnyt is tudsz kovácsolni. Lássuk, hogy mire érdemes felkészülnöd!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy picit döcögősebben indulhat a napod eleje, de mindent helyre fogsz tudni rázni később. Rád fokozatosan igaz, hogy igyekezz annyi mindent elrendezni, amennyit csak tudsz, mert különben a hosszú hétvége előtt egy hatalmas nagy káosz alakulhat ki körülötted. Ezt bizonyára te sem szeretnéd. Legyél kitartó, és rengeteg kellemetlenségtől óvhatod meg magad.

Bika (április 21. - május 20.)

Érdekesen fog alakulni a nap, ami elég nagy hangulatingadozásokat okozhat nálad. Kapsz majd egy jó hírt, de aztán feltűnik számodra, hogy még sem a pozitív irányba terelődhetnek a dolgok. Sok minden fog rajtad múlni, és a hozzáállásodon. Ha valamilyen válaszút elé kerülsz, akkor mindenképpen beszéld át a döntést egy hozzád közelálló személlyel.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A jelenlegi bolygóállás az ikreket hála égnek kiegyensúlyozottá tudja tenni. Szükséged is van erre, mert nem igazán találtad magadat. Jelenleg a magánéletedben és a munkádban is légies könnyedséggel tudsz átlépni az akadályokon. Nem akadsz fenn semmin, magától értetődőnek gondolod, hogy minden problémának van megoldása.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem szabadna jelenleg túl sokat vállalnod magadra. Nyugodtan vonj be másokat is a feladatok elvégzésébe. Jók az esélyeid az ismerkedésre, de nem várhatod, hogy minden magától történjen. Muszáj vagy aktivizálni magadat. Ha viszont van párod, akkor nem ártana leülnötök beszélgetni. Sok dolog bánthatja, amit titkol.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem ártana ma elfogadnod mások tanácsait. Ez sokszor nehezedre szokott esni, de meg kellene bíznod mások szakértelmében. Gyorsabban menne a munka, és sok másik projektedben is a segítségedre lehetne ez a fajta elfogadás. Nem zökkenőmentes a családi életed, de hamarosan helyre fog billenni az egyensúly. Azért figyelj, a hosszú hétvége előtt még van mit befejezned.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma a többséget el tudod bűvölni a humoroddal és a lendületeddel. Van benned egy adag lazaság, ami csak a jó irányba fog terelni. Közben azért vigyázz, mert akadnak emberek, akik keresztül akarják húzni a számításaidat. A közeljövőben bebizonyosodik, ha egy valamiben, hát az érzéseidben biztos lehetsz. Kicsit jobban kell bíznod magadban.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A pozitív hatások kerülhetnek előtérbe hála égnek. Igazán eltökélt vagy, ami a munkahelyi teljesítményeden is megmutatkozhat. Nem is árt, ha ki tudod hozni magadból a maximumot. Meg tudod oldani azokat a problémákat, amik alapból igazán nagy fejtörést szoktak okozni. Este igyekezz kikapcsolni az agyad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Rendkívül kitartó vagy, ami kell is ahhoz, hogy rendben pontot tudj tenni ennek a napnak a végére. A jelentéktelenebb ügyekkel most ne foglalkozz, old meg azokat a gondokat, amik ki tudnak fogni rajtad. Nem éppen jókor, de hamarosan átalakulások jöhetnek az életedben. Ezek szükségesek, szóval felesleges harcolni ellenük.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Eléggé le tudsz lassulni, szóval nem indul felhőtlenül a napod. A rutinfeladatok könnyen mehetnek, de ha valami merészebb kihívás kerül eléd, akkor az már gondot okozhat. Fontos, hogy ne akarj túlbonyolítani mindent. Lehet nem minden lesz tökéletes, de végül készen leszel és fellélegezhetsz. Este mindenképpen csak a pihenésre koncentrálj.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy utolsó, összehangolt erőfeszítéssel képes leszel eljutni egy olyan probléma gyökeréig, ami már régóta nem hagy nyugodni. Mindenképpen iktasd ki, bármibe is kerül, mert visszaüthet a hosszú hétvége előtt. A munkádban meg tudod találni az örömet, ami kellő lendületet tud adni mindenhez. Egy remek napod lehet, csak koncentrálj minden erőddel a célodra.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Szokásod, hogy nem megfelelően használod ki a képességeidet. Jól működik a kreativitásod, de ha hagyod szunnyadni, akkor nem fog olajozottan működni. Most nagy lehet a stressz rajtad, mert az emberek sokat várnak tőled. Ne feledd, hogy nem tudod mindenki problémáját megoldani a környezetedben.

Halak (február 20. - március 20.)

Fel kell mérned, hogy hol tartasz a szakmai életedben. Lehet nem haladsz olyan tempóban, ahogyan szeretnél? Még nem késő változtatni, és picit felpörgetni magad. Hamar megérkezik a húsvét, és jó lenne addig minden problémát magad mögött hagyni. Jelenleg remekül működik a meggyőző képességed, szóval használd!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás