promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: anyagi csapás, vagy váratlan kihívások? Lehet sok mindennel meg kell küzdened a hét elején
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegy a horoszkóp alapján kicsit nyúzottnak érezheti magát. Ez bizony nem jó, mert felesleges feszültséget szülhet. Bármi is kerül az utadba, este próbálj meg figyelni picit magadra, ha ez a hétvégén nem sikerült. Ne feledd, hogy pénteken már indul a hosszú hétvége, szóval kevesebb időd lesz tökéletessé varázsolni mindent magad körül. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

A bolygók energiákat szívhatnak el tőled, szóval a jelenlegi állás nem igazán kedvez neked. Ne félj segítséget kérni, hogy ha nem tudsz megoldani valamilyen problémát. Olyan, mintha semmihez se lenne kedved, de a tavasz hamarosan fel fog tölteni. Próbáld meg mindenben a szépet és a jót látni. Ez a fajta hozzáállás rengeteget segíthet.

Bika (április 21. - május 20.)

A szerelmi életedben változások jöhetnek. Ha kapcsolatban élsz, akkor most picivel több szabadságra vágynál. Bármi is nyomja a lelked, üljetek le megbeszélni. Szingliként azonban vigyázz – egy olyan ember tűnhet fel az életedben, aki első ránézésre tökéletes, azonban nagyon nem passzoltok egymáshoz. A munkában mindenképpen a rutinodra támaszkodj.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Finom és érzékeny hangulatban vagy, szóval nem tudsz csatát nyerni olyanokkal szemben, akik a leghangosabban kiabálnak és dörömbölnek az asztalon. Nem is kell, mert tudod jól, hogy te sokkal jobb vagy ennél. Az agresszió és az igazságtanság ki tud borítani, de lehet jobb, ha most elengeded a füled mellett. Maradj távol a zűrzavartól!

Rák (június 22. - július 22.)

A hangulat ma eléggé nyomasztó körülötted, és elég bonyolult lesz feldobni. Nehezen tudsz megfelelni a mindennapok kihívásainak, szóval inkább befordulsz. Valószínűleg egy kis nyugalomra és csendre vágysz, amivel abszolút nincsen semmi gond, csak értesd meg ezt a környezeteddel. A feladataidba és vigyél egy kis rendszert, és ne akarj mindent azonnal megcsinálni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kisebb feszültségek üthetik fel a fejüket a környezetedben. Valaki, aki közel áll hozzád, rá akar venni, hogy fogadj el valamit, amit sosem tartottál helyesnek. Ha ez megtörténik, akkor nem kerülheted el a vitát. Vannak elveid, amikhez ragaszkodnod kell, mivel ettől vagy önmagad. Persze ne hevesen, hanem óvatosan érvelj – ez is kell a győzelmedhez.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Vannak olyan gondok körülötted, amik a mai napig zavarnak, csak szép lassan megfeledkeztél róluk. Ezeket nem ártana helyrerakni, mert olyan időben fognak feltűnni, amikor nem kellene, ráadásul sokkal nagyobb méretben. A dráma abszolút nem hiányzik a hétköznapjaidból, szóval igyekezz nyugalmat teremteni a környezetedben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelenlegi bolygóállás nem igazán kedvezhet neked. Ha vannak gyerekeid, akkor valamilyen konfliktus támadhat köztetek, de ezt jelzik a csillagok a munkahelyeden is. Lehet most le kell nyelned pár sértést, ami igazságtalan lesz. Ezt a környezeted később meg fogja bánni, szóval az a legjobb, ha nem generálsz vitát az egészből.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Arra talán a végtelenségig várhatsz, hogy megjelenjen valaki olyan az életedben, aki teljesíti minden igényedet. Ez a barátoktól és a párodtól sem várhatod el. Mindenkinek lesznek hibái, ahogyan neked is. Úgy is próbálhatsz jobb ember lenni, hogy közben elfogadsz másokat. Legyél egy picivel toleránsabb és így a környezeted is békésebb lesz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A tested a várad, amit nem szabad elhanyagolnod. Pedig lehet megtetted az utóbbi időben… Több testmozgás, picivel egészségesebb életmód segíthet abban, hogy jobban érezd magad. Ez nem azt jelenti, hogy ne engedhetnéd el magad olykor, mert az is kell, de mellette azért figyelj jobban az egészségedre. Az anyagi problémák téged tényleg érinthetnek, szóval figyelj a pénzre.

Bak (december 22. - január 20.)

A kényszeres munka nagyon rosszul fog menni. Ha ráderőltetnek valamit, akkor azt neked már abszolút nem lesz kedved megcsinálni. Pedig muszáj leszel, mert ezzel tudod a legjobban elkerülni a vitákat. Próbálj meg minél hamarabb túllendülni a napon, és tud le a kötelezőt, utána pedig szabadon azt teheted, amit szeretnél. Vigyázz, ne költs felesleges dolgokra mert szükséged lesz a pénzre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Régi démonok térhetnek vissza a múltadból. Lehet valamilyen rossz emlék, vagy egy személy keserítheti meg a boldogságodat. Előbbit mindenképpen magad mögött kell hagyni, az utóbbit pedig ki kell zárni az életedből. Ne uralkodjanak el rajtad a negatív gondolatok, mert akkor visszacsúszhatsz a kút mélyére érzelmileg.

Halak (február 20. - március 20.)

Eddig talán túl makacsul tetted azt, amit akarsz, anélkül, hogy foglalkoztál volna a következményekkel. Pedig ez egy idő után nagyon is vissza tud ütni. Nem ártana figyelembe venned másoknak a tanácsait, főleg azokét, akik közel állnak hozzád. A pénzügyeidet is meg kellene vizsgálnod, mivel szeretnél emelni az életszínvonaladon. Van még mit tanulni ezen a területen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás