promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ha elveszíted a fejed, akkor az a jövő hetedet is beárnyékolhatja
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mai nap tényleg olyan, amikor nem szabad belemenned a felesleges konfliktusokba. Maradj meg a saját világodban, és ne engedd, hogy bárki kihozzon a béketűrésedből. Lehet, hogy néhány embert ki kell zárnod, főleg akkor, ha beterveztél valami fontos feladatot. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

A belső tüzed kezd picit kihunyni. Nehezen tudtál pihenni a héten, pedig nem ártana újratölteni azokat az akkumulátorokat. Előfordulhat, hogy még mindig mély átalakuláson mész keresztül, ami nem enged lassítani. Tanulj meg lépcsőzetesen haladni. Szánj egy kis időt a meditálásra, és találd meg a belső békédet a hét utolsó napján.

Bika (április 21. - május 20.)

Oda kell figyelned, mert elég könnyen becsaphatnak az érzéseid. Előfordulhat, hogy ellened munkálkodik az, akiben megbíztál. Kényes dolgok ezek, de a hét utolsó napján kitisztíthatod a fejedet. Sok taktikus tulajdonságod eltompul, ha nem vagy rendesen feltöltődve. Gondolkozz el azon, hogy egyes dolgok miképp hatnak az életedre.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Érdemes elgondolkoznod azon, hogy rendbe hozd a dolgokat a hozzád közelálló emberekkel. Ha esetleg kisiklott valami köztetek, akkor ideje békülni. A vitákat is rendezni tudod, mert remekül működik a kommunikációd. Előfordulhat, hogy valaki titkol valamit előled. Jó lenne kideríteni mi az, mert problémákat okozhat.

Rák (június 22. - július 22.)

Ez nem az az idő, hogy többet vállalj a kelleténél. Igaz, mostanában nem vagy elégedett azzal, ahogy hozzáállsz a dolgokhoz, viszont azt is tisztáznod kell magadban, hogy nem vagy szuperhős. Csak annyit teljesíts ezen a napon, amennyi feltétlenül szükséges. El vagy picit kenődve, de a feltöltődés sokat segíthet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Egy kis flörtre akkor is számíthatsz, ha kapcsolatban élsz, de azt te is látod, hogy el kellene kezdened rendet tenni magad körül. Úgy érezheted nem találtad még meg az igazit. Ehhez előbb néhány dolgot ki kellene ürítened a fejedből. Kicsit gyengébb az immunrendszered a kelleténél, szóval figyelj oda az egészségedre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem alakulhat túl jól ez a nap, ha a bolygókon múlik. Váratlan helyzetekbe keveredhetsz, amiket nehezen tudsz megoldani. Közben olyan élmények is érhetnek, ami miatt gyökeresen megváltozhat a véleményed néhány dologgal kapcsolatban. Ebben az a jó, hogy az esetleg rossz tapasztalatokat is az előnyödre tudod fordítani.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelenlegi bolygóállás megkavarhatja picit a mérlegek elméjét. Nehezen tudsz koncentrálni egyetlen dologra. Semmi esetre sem szabad túl sokat vállalnod. Nem igazán vagy energikus sem, így nem tudsz gördülékenyen haladni. Ez ne zaklasson fel. Végezz el mindent lassan, de biztosan, viszont ha van rá lehetőség, inkább tedd későbbre a dolgokat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma akkor tudsz jól teljesíteni, ha a gyakorlati dolgokkal foglalkozol. Le is tudnak kötni a rutinfeladatok. Ne akarj nagyon kreatív lenni, mert erre abszolút nincs jelenleg ráállva az agyad. Ha bonyolult probléma van előtted, akkor inkább kérj segítséget valamelyik barátodtól vagy családtagodtól. A legjobb persze az, ha ebből egy pihenőnapot csinálsz, ha van rá lehetőség.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A múltbéli tapasztalataid nagyon fontosak lesznek a közeljövőben. Meríts belőlük, és bízz a megérzéseidben. Ha ez megvan, akkor minden helyzetből nyertesen tudsz kikerülni. A szerelmi életedben is fordulat jöhet. Úgy néz ki valóra válhatnak azok a vágyaid, amikről már elég régen lemondtál. Jövő hétre tervez picit előre, mert így meg tudod könnyíteni a saját dolgodat.

Bak (december 22. - január 20.)

A bakoknak anyagi szerencsét jeleznek a bolygók. Ha vállalkozó vagy, akkor lehet jó esélyed lesz lassan terjeszkedni egy megfelelő üzlet megkötésével. Viszont ha valahol alkalmazott vagy, akkor ideje belehúznod, mert felfigyelhetnek a tehetségedre. Fizetésemelés, vagy akár előléptetés is állhat előtted. Ma töltődj fel, a következő nap pedig legyen egy új kezdet!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Remekül indulhat a mai napod, és tele vagy energiával, tervekkel. Ne is dobd félre az ötleteidet, sőt, a jövő héten akár bele is vághatsz a megvalósításukba. Annyira jó formában vagy, hogy jelenleg tényleg minden sikerülhet. Ne hagyd, hogy mások lelombozzanak, nincs igazuk a kételkedőknek. Ne feledd, hogy az álmaidat sosem szabad feladnod.

Halak (február 20. - március 20.)

Hiszékeny periódusban vagy, ami azt jelenti, hogy könnyen átverhetnek. Koncentrálj inkább oda mindenre. Jól figyelj mit vásárolsz, de még arra is, hogy jól adnak-e vissza. Ha résen vagy, akkor el tudod kerülni a kellemetlen helyzeteket. Nyugodtan emeld fel a szavadat, ha úgy érzed neked van igazad valamiben, de csak a határokon belül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás