promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titokzatos idegen bukkant fel Putyin elnök mellett – ő lehet a válasz az egyik fontos kérdésre?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan nem értik, miért kellett sürgősen megindítani az Ukrajna elleni támadást.

Háborús helyzetben minden kiszivárgó friss fotónak óriási jelentősége van. Az orosz-ukrán konfliktus kapcsán például feltűnő, hogy Putyin elnök társaságában szinte folyamatosan megjelenik egy titokzatos férfi.

Elemzők szerint ő nem más, mint Jevgenyij Szelivanov, aki egy pajzsmirigyrákra specializálódott onkológus, ebből pedig arra következtetnek, hogy igazak lehetnek az orosz vezető súlyos betegségéről szóló hírek.

Brit lapok azt is tudni vélik, hogy a szakember már 282 napja van Putyin mellett, és az elnök külsejének megváltozása a kezeléseknek köszönhető. Korábban úgy gondolták, hogy az arc megdagadása a szépészeti beavatkozásoknak, például a rendszeres botoxkezeléseknek tudható be.

Kérdés, hogy egy ilyen súlyos betegség közepette miért volt fontos Putyinnak, hogy háborút indítson Ukrajna ellen, ahelyett, hogy minden erejével a gyógyulásra koncentráljon. A harcok kirobbanása előtt az terjedt el a 69 éves politikusról, hogy Parkinson-kórral küzd.

Az elnök régóta az „erős ember” imidzsét építette, gyakran volt látható küzdősportok művelése, vagy vadászat közben. Mostanában viszont mintha elesettebbnek mutatkozna, de az is elképzelhető, hogy csak a szembenálló fél próbál ilyen képet festeni róla.

Az oknyomozó Proekt Media (amely blokkolva van Oroszországban) azt állítja, hogy a specialista Szelivanov eddig már 35 alkalommal repült el a Fekete-tenger partján lévő Szocsiba, hogy ott az elnökkel találkozzon, és feltehetőleg kezelje őt.

Egy másik forrás szerint az elnöknek valamilyen hasi daganata van, és emiatt már műtéten is átesett. Szakértők megjegyzik, hogy a rák esetében alkalmazott szteroidkezelés növelheti a páciens agresszivitását, de feltehetőleg nem kizárólag ez az ok állhat az Ukrajna elleni támadás sürgős megindításában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás