promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: vigyázz, valaki lehet már a hét elején ki akar tolni veled
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jól figyelj, mert nagyon fontos lesz, hogyan indítod ezt a hetet. Azok a csillagjegyek lesznek előnyben, akik már hétvégén elkezdtek gondolkodni azon, miképp fogják megoldani az eléjük kerülő akadályokat. A fáradtság sok mindenkit utolérhet, de az lehet az óraátállítás miatt is. Minden energiádat igyekezz okosan beosztani.  

Kos (március 21. - április 20.)

Nem szabad hagynod, hogy a lustaság maga alá gyűrjön. Ha elkezded hanyagolni a teendőidet, azzal roppant nehéz helyzetben hozhatod magadat. Igyekezz kihasználni, ha valamilyen váratlan lehetőség eléd kerül, mert ki tudja, hogy mikor lesz újra ilyen. Ne ijesszen el, ha nagyobb a teher rajtad, mert ha túllendülsz mindenen, akkor olyan nyugodt estéd lesz, amilyen már régen volt.

Bika (április 21. - május 20.)

A kimerültség nálad eléggé felütheti a fejét. Ne csak az óraátállítást okold ezért, hanem keresd meg okát, miért nem tudtad kipihenni magadat a hétvégén. Nos, azt jó lenne legközelebb elkerülni. Persze ne ijedj meg amiatt, ha nehezebben indul a nap, mert délután igazán fel fogsz tudni pörögni. Keresd a vidám embereket a környezetedben, és ne vegyél mindent véresen komolyan.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Váratlan események kereszttüzébe kerülhetsz a mai napon, amik kihozhatnak a sodrodból, ha nem vigyázol. Készítsd fel magadat arra, hogy minden esetben meg kell őrizned a hidegvéredet. Sok múlik ma azon, hogy bizonyítsd, mennyi jót mutatsz meg magadból. Ha elveszted a fejedet, akkor még a barátaid is ellened fordulhatnak.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma különösen hajlamos vagy arra, hogy hirtelen felindulásból cselekedj. Ha csak egyedül vagy, akkor nincs ezzel baj, de társaságban már elég sokaknak árthatsz vele. Hallgass most a csillagokra, és akkor nem kell megbánnod amit teszel. Elég sokáig benne maradhat másokban a tüske, ha elszabadulsz, és neked is kellemetlen lesz, amíg el nem felejtik.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jelenlegi bolygóállás picit álmodozóvá tehet. Nehezebben tudsz döntéseket hozni, és sokat hezitálsz mindenen. Ezzel nincs baj, viszont nem ülhetsz egyes problémákon egész nap. Ne legyél elhamarkodott, de ettől még a csigatempót fel kell függesztened. A pénzügyekben viszont most igazán szerencsés lehetsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A család, az otthon harmóniájának megteremtése mostanában az elsődleges cél az életedben. Sokat változhatsz az utóbbi időszakban, ami a javadra tud válni. Előkerült az a vágyad, hogy csak a tökéletessel éred be. Ezzel nincsen semmi baj, de tudod, ne akard ezt másokra ráerőltetni. Belekeveredhetsz egy konfliktusba, ahol a saját hibáddal is szembesülnöd kell.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Remek időszak veheti kezdetét, mert olyan lehetőségeket láthatsz meg, amit más nem. Most dúl benned az önbizalom, amit ki kell használnod. A mai napon azonban még fogd vissza magad, és csak tervezgess. A biztos ítélőképességed még nincsen teljesen a helyén. Lazíts még, de ne vidd teljesen túlzásba.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hamarosan olyan hírek juthatnak a füledbe, amik nem lesznek éppen örömtelik. Mindenképen készülj fel, mert lelkileg megfoghat, és a magabiztosságodat is alááshatja ez az egész. A szokásosnál érzékenyebb lehetsz, de egy közeli barát ki tud húzni ebből az egészből, ha őszintén leültök beszélni. Most nem jó a telefon vagy az internetes beszélgetés, személyesen kell találkoznotok.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Hála égnek nem kell tartanod a jelenlegi bolygóállástól, mert jó hatással lesz rád. Erős benned az empátia, és olyan érzelmek törhetnek elő, amiket általában el szoktál magadban fojtani. Ez nem gond, de társulhatnak hozzá negatív megnyilvánulások is, mint például a féltékenység, vagy a birtoklási vágy. Ezeket jobb, ha tényleg háttérbe szorítod.

Bak (december 22. - január 20.)

Szerencsés időszakodban vagy, és végre megszabadulhatsz egy olyan kötelezettségtől, ami már régóta nyomta a válladat. Nem csak teher volt ez, hanem akadályozott abban is, hogy elérd a nem olyan rég kitűzött célokat. Hamarosan hírt kaphatsz egy rég hallott barátról, aki még mindig nem közömbös számodra. Felzaklathat, így jól gondold meg beszélsz-e vele.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A jelenlegi bolygóállás eléggé megkavarhat benned néhány dolgot, mert a kommunikációd, de akár még a gondolkodásod is változhat. Amúgy is szókimondó természetű vagy, de ez jócskán felerősödhet. Azonban vigyáznod kell az őszinteségeddel, mert ezzel nem csak barátokat, hanem ellenségeket is szerezhetsz jelenleg magadnak.

Halak (február 20. - március 20.)

Egy hozzád közelálló személy magánéleti, érzelmi válságon mehet keresztül. Tudsz neki segíteni, de ne a saját károdra tedd. Ne feledd, hogy egyedül kevés vagy ahhoz, hogy megold mindenki problémáját. Legyél türelmes a munkahelyeden. A kapkodással olyan hibákat véthetsz, amiket nagyon nehéz lesz korrigálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás