promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a felesleges kockázat most csak a problémákat fog okozni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegynek nem lesz könnyű dolga, de muszáj lesz eligazodni a káoszban. Lehet befogadó vagy, de ettől még neked kell irányítanod a mai nap folyamán. Ha ez sikerül, akkor végre megkaphatod azt a kezdő lökést, ami tűzbe tud hozni. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned a mai nap folyamán!

Kos (március 21. - április 20.)

A kapcsolatok nagyon fontosak lesznek a számodra a közeljövőben. Közeledik valamilyen gond a bolygók szerint, amit nem fogsz tudni egyedül megoldani. Ha haragban vagy valakivel, akire úgy érzed később szükség lehet, akkor inkább most békülj ki vele. Lelkileg ez nálad is fejlődést hozhat, amire nagy szükséged van.

Bika (április 21. - május 20.)

Próbálod helyrerázni magad, és az energiáid lassan megvannak hozzá. Lehet nagyon előkerült az önző éned, amit nem ártana háttérbe szorítanod. Ha szingli vagy, akkor olyan kisugárzásod van, amivel le tudsz venni mindenkit a lábáról. Ha párkapcsolatban élsz, akkor problémák kerülhetnek elő, amit nem ártana minél hamarabb tisztáznod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most aztán nem vagy a toppon, ha pénzügyekről van szó. Nem fog menni a spórolás, ha állandóan elcsábulsz valami miatt. Csak azokat a dolgokat vedd jelenleg meg, amikre valóban szükséged van. Nehezebben tudsz felszabadulni az utóbbi időben. Lehet elő kellene venned egy régi hobbidat, amit elhanyagoltál. Fordulj az olyan dolgok felé, amik el tudnak lazítani.

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit jobban kellene koncentrálnod a munkádra, mielőtt teljesen elengednéd magad. Olykor a felhőkben vagy, pedig a fél lábadnak mindig a földön kellene maradnia. Később lesz időd, amikor végre felszabadulhatsz. Bonyolult feladatok gördülhetnek eléd, amit csak úgy tudsz megoldani, ha maximumon van a figyelmed.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szeretnél elmenekülni a világ elől, de ezt nem feltétlenül teheted meg. Sok a dolgod, és készülj fel, mert lehet lesz olyan feladat, amibe beletörik a bicskád. Ez ne vegye el a kedved semmitől, mert később lesz esélyed kijavítani. Este próbálj meg pihenni. Egy kis nosztalgiázás nagyon szépen kiszakíthat a problémákból.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Készülj fel, mert rengeteg meglepetés érhet a mai napon. Kiszámíthatatlan minden, és olykor elég, ha az adott pillanatban nem kapcsolsz, és balul sülhet el valami. A hirtelen döntések nem fogják a te malmodra hajtani a vizet, szóval legyél türelmesebb, még akkor is, ha nagyon pörög minden körülötted.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most komoly félreértésekbe keveredhetsz. Oda kell figyelned, hogy mindenkit rendesen meg tudj érteni. Lehet, nem látod most igazán az emberek igazi arcát, és nem érted, mit szeretnének valójában kifejezni. Próbálj meg a kompromisszumokra törekedni, még akkor is, ha ehhez nem sok kedved van.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Magabiztos vagy, de tökéletesen visszaszorítod az önző énedet, ami jó is így. Törekedj erre a harmóniára, mert tökéletesen működik. Ez remek alkalom lehet arra is, hogy megtervezd a jövődet. A magabiztosságod miatt akár le is fektetheted az első lépéseket. Bőséges energiákkal rendelkezel, amiket nem szabad elpazarolnod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha szingli vagy, akkor nyitva áll az út előtted, hogy megtaláld a társad. Legyél nyitott mindenre, és ne utasítsd el a lehetőségeket. Bár az is benne van a pakliban, hogy egy korábbi pároddal tudsz kibékülni, vagy csak szimplán barátságot kötni. Ha már kapcsolatban vagy, akkor újjá fog éledni köztetek a romantika, csak engedned kell neki.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha van valamilyen kreatív projekted, akkor a tudatod igazán felébredhet. Engedj utat neki, mert olyan ötletek juthatnak eszedbe, amiket muszáj leszel lejegyezni. Mivel pörög az agyad, érzékenyebben is veszed a világ dolgait. Vigyázz, mert sokkal kritikusabb lehetsz a kelleténél. Hagyd a környezeted hibáit, és magaddal foglalkozz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Túlságosan fel tudod kapni a vizet olyan dolgokon, amik hidegen kellene hagyjanak. A jó szándék vezérel, de sokszor csak felesleges stresszbe taszítod magadat. Próbáld meg az életedet rendezgetni, és ne külsős problémákkal foglalkozni. Most különösen nagy hangulatváltozások várhatnak rád, szóval legyél türelmesebb a környezeteddel.

Halak (február 20. - március 20.)

A munkádban minden simán és gördülékenyen fog menni, a magánéletedben már kevésbé. Olyan problémák kerülhetnek felszínre, ami másokat is érint, pont ezért viseled nehezebben. Az senkinek sem jó, ha felhánytorgatják neki a régi sérelmeket és csalódásokat, de próbáld meg elrendezni magadban ezeket, és indulj végre tiszta lappal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás